Οκτώ Γερμανοί εργαζόμενοι έλαβαν 5 φορές το εμβόλιο της Pfizer!

Κατηγορία NEWS, Κορονοϊός

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ/ΕΜΒΟΛΙΟ

Posted by Youmagazine Staff

 

Οκτώ Γερμανοί έλαβαν πέντε φορές την κανονική δόση του εμβολίου της Pfizer. Οι μισοί νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με συμπτώματα Covid-19.

Εργαζόμενοι σε οίκο ευγηρίας έλαβαν πέντε φορές την κανονική δόση του εμβολίου των εταιρειών Pfizer και BioNTech για τον κορονοϊό. Πηγή: News Media

v

ΟΚΤΏ Γερμανοί εργαζόμενοι σε γηροκομεία στο Στράλσουντ (Stralsund) έλαβαν πέντε φορές την κανονική δόση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech για τον κορονοϊό. Οι μισοί από αυτούς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με συμπτώματα Covid-19.

Το απίστευτο περιστατικό, που δείχνει την προχειρότητα και την βιασύνη με την οποία γίνονται τα εμβόλια, και γεννά ερωτηματικά κατά πόσον ασφαλείς είναι όσοι τα κάνουν, συνέβη στην παραθαλάσσια πόλη Στράλσουντ της βόρειας Γερμανίας, στη Βαλτική, ημέρα Κυριακή ‒ την πρώτη μέρα που η Γερμανία άρχισε να εμβολιάζει τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και στα γηροκομεία κατά του ιού.

Οι οκτώ εργαζόμενοι έλαβαν πέντε φορές τη δόση των 30 μικρογραμμαρίων (mcg) του εμβολίου, το οποίο πρόσφατα βαφτίστηκε Comirnaty. Τέσσερις από αυτούς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ως «προληπτικό μέτρο» μετά από συμπτώματα γρίπης (Covid-19) που παρουσίασαν, αποκάλυψε τη Δευτέρα ο διοικητής της περιοχής Vorpommern-Rügen, Stefan Kerth.

Η Pfizer σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η μεγάλη δόση είναι… ασφαλής!

«Λυπάμαι βαθιά για αυτό το περιστατικό», δήλωσε ο Kerth στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας την «ελπίδα» ότι «οι πληγέντες δεν θα έχουν σοβαρές παρενέργειες».

Ενώ η συνταγογραφούμενη δόση για το Comirnaty είναι μόλις 30 mcg, μια εκπρόσωπος της BioNTech επέμεινε ότι οι ερευνητές είχαν πειραματιστεί με «αυξημένες δόσεις» κατά τη διάρκεια των κλινικών δοκιμών και βρήκαν ότι δόσεις έως και 100 mcg είναι ανεκτές από τον οργανισμό χωρίς «σοβαρές συνέπειες».

Ωστόσο, πέντε φορές η κανονική δόση είναι 150 mcg και όχι 100. Η εταιρεία επίσης δεν ανέφερε σε ποιες κλινικές δοκιμές είχαν δοκιμαστεί τόσο υψηλές δόσεις.

Δεν διευκρινίζεται πάντως πώς βρέθηκε μέσα στις σύριγγες η πενταπλάσια δόση του εμβολίου…
ν

Έχουν παρουσιαστεί αρκετά προβλήματα με τα εμβόλια των Pfizer/BioNTech, τόσο στη δοσολογία όσο και στην αποθήκευση. Πηγή: News Media

ν

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ

Στη Βαυαρία ο εμβολιασμός σταμάτησε, καθώς επτά κέντρα εμβολιασμού επέστρεψαν 1.000 δόσεις, όταν απεκαλύφθη ότι τα υποτιθέμενα «κρύα» κουτιά με το εμβόλιο, είχαν θερμοκρασία στους +15 βαθμούς Κελσίου!

Θυμίζουμε ότι το εμβόλιο της Pfizer απαιτεί θερμοκρασίες βαθιάς κατάψυξης και συγκεκριμένα αποθήκευση στους -70 βαθμούς Κελσίου.

Οι ιατρικές αρχές ανακάλυψαν επίσης τη Δευτέρα ότι, ενώ τα φιαλίδια των εμβολίων έπρεπε να περιέχουν πέντε δόσεις, τα φιαλίδια της Comirnaty περιλάμβαναν έξι ‒ μια ανωμαλία που η κατασκευάστρια εταιρεία προσπάθησε να δικαιολογήσει ως «σκόπιμη», τάχα για να μην υπάρξουν ελλείψεις!

Και αυτή είναι μια ακόμη περίπτωση υπερδοσολογίας.

Ωστόσο, αξιωματούχοι υγείας της ΕΕ προειδοποιούν ότι «σε καμία περίπτωση» δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν αυτά τα «υπολείμματα» των εμβολίων.

Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση αρχικά δίσταζε να εγκρίνει το εμβόλιο της Pfizer, και μάλιστα επέκρινε το Ηνωμένο Βασίλειο που υπερηφανευόταν ότι ήταν η πρώτη χώρα πουενέκρινε το πειραματικό εμβόλιο, οι αρχές υγείας της ΕΕ το ενέκριναν άρον-άρον, όταν ορισμένα κράτη μέλη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, παραπονέθηκαν για την καθυστέρηση.

Οι ευρωπαϊκές χώρες άρχισαν να εμβολιάζουν άτομα αυτό το σαββατοκύριακο, με τις αρχές να συστήνουν σε άτομα κάτω των 16 ετών να μην εμβολιαστούν.
ν

 


Translate this post