Ανδροειδές 16 μέτρων ανακαλύφθηκε στην Area-51

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας κυνηγός UFO ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε ένα «εξωγήινο ρομπότ ύψους 16 μέτρων» σε φωτογραφία του Google Earth της Area-51.

Ο ερευνητής Σκοτ Γουόρινγκ παρατήρησε αυτό το ανδροειδές σε δορυφορικές φωτογραφίες της Area-51. Image credit: Google Earth

ν

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ερευνητής παράξενων φαινομένων Σκοτ Γουόρινγκ (Scott C Waring), πιστεύει ότι ανακάλυψε ένα εξωγήινο ρομπότ ύψους 16 μέτρων που κρύβεται στη μυστηριώδη Area-51 (Περιοχή 51).

Ως γνωστόν, η Area 51, επίσημα γνωστή ως Λίμνη Γκρουμ (Groom Lake) ή Αεροδρόμιο Χόμι (Homey Airport) είναι απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσης Έντουαρντς. Σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), τα σωστά ονόματα για την περιοχή είναι Nevada Test and Training Range και Groom Lake αν και το όνομα Area 51 έχει χρησιμοποιηθεί σε επίσημα έγγραφα της CIA.

Πρόκειται για ένα μεγάλο στρατιωτικό αεροδρόμιο στη νότια όχθη της Λίμνης Γκρουμ. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Νεβάδας στις δυτικές ΗΠΑ, 133 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά του Λας Βέγκας.

Επίσημα ο πρωταρχικός σκοπός της βάσης είναι απροσδιόριστος, ωστόσο με βάση τα ιστορικά στοιχεία, πιθανόν να υποστηρίζει την εξέλιξη και δοκιμή πειραματικών αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων.

 Η έντονη μυστικότητα που περιβάλλει τη βάση είναι συχνά θέμα για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας και θεάσεις Άγνωστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ). Έχει χρησιμοποιηθεί ως «εξωγήινη βάση» σε πολλές Αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές και πολλοί Αμερικάνοι υποστηρίζουν αυτή την θεωρία και στην πραγματική τους ζωή.

Υπάρχουν όμως κάποιοι επιστήμονες που πιστεύουν ότι σε εκείνη την βάση η αμερικανική κυβέρνηση κατασκευάζει αεροσκάφη παρόμοια με ΑΤΙΑ. Παρά το γεγονός ότι η βάση δεν έχει κηρυχθεί ως μυστική, όλες οι έρευνες και τα γεγονότα που αφορούν την Περιοχή 51 είναι απόρρητες.

Σε αυτό το θρυλικό μέρος, που προσφέρεται για κάθε είδους σενάρια, ο Σκοτ Γουόρινγκ εντόπισε ένα ανδροειδές, όπως δείχνει το σχήμα του, ενώ κοιτούσε μερικές δορυφορικές εικόνες της περιοχής από την υπηρεσία Google Earth.

Πρόκειται για κάτι μη αναμενόμενο, ακόμη και για μια τόσο μυστηριώδη περιοχή όπως η Area-51. Δεν φαίνεται να είναι η σκιά κάποιου κτιρίου ή άλλης κατασκευής, ούτε πρόκειται για παρειδωλία.

Το περίεργο αντικείμενο βρίσκεται στις συντεταγμένες 37° 13΄ 26,26΄΄ Βόρειο και 115° 49΄ 2,3΄΄ Δυτικά στην πλατφόρμα Google Earth.
ν

Image credit: Google Earth
ν

Image credit: Google Earth
ν

«Εντόπισα μια σκοτεινή φιγούρα 16 μέτρων στην Περιοχή 51 και φαίνεται να υπάρχει και μια άλλη στα δεξιά της, αλλά μικρότερη», έγραψε ο Γουόρινγκ στο blog του “UFO Sightings Daily”.

«Όταν έλεγξα προηγούμενες φωτογραφίες αυτής της τοποθεσίας, παρατήρησα ότι η φιγούρα κινείται και ότι αλλάζει θέση σε κάθε φωτογραφία. Πράγματι, κινείται», πρόσθεσε με νόημα ο ερευνητής.

Ο ίδιος δεν πιστεύει ότι είναι κάτι εξωγήινο. Αντίθετα πιστεύει ότι πρόκειται για κάποιο υπερμέγεθες μεταλλικό ρομπότ που έχει αναπτύξει η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία και πειραματίζεται με αυτό με στόχο να χρησιμοποιηθεί σε αποστολές μάχης.

Σε άλλες φωτογραφίες της μυστηριώδους στρατιωτικής βάσης, ο ερευνητής εντόπισε μερικές άλλες περίεργες κατασκευές, μηχανήματα, καθώς κι ένα γήπεδο μπέιζμπολ!
ν

Image credit: Google Earth
ν

Image credit: Google Earth
ν

 


Translate this post