Εντοπίστηκε “ανθρώπινη σκιά” στον ουρανό (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Επιβάτης αεροπλάνου κατέγραψε ένα παράξενο πλάσμα που φαινόταν να στέκεται στον ουρανό, τελείως αντίθετα από τον δικό μας κόσμο.

Τι είναι αυτή η σκιά στον ουρανό κι από πού προήλθε; Image: YouTube / 2Sense 14

ν

ΟΠΩΣ αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο επιβάτης ενός αεροπλάνου που πετούσε ανάμεσα στο Φοίνιξ και το Πόρτλαντ, κατέγραψε με το κινητό του μια μυστηριώδη σκιά στον ουρανό, που ανήκε ή σε κάποιο υπερφυσικό πλάσμα ή σε κάποιο άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (ΑΤΙΑ).

Το βίντεο γυρίστηκε από το παράθυρο ενός εμπορικού αεροπλάνου τον Μάρτιο του 2019, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό μέσω του YouTube,

Όλοι έχουμε δει ενδιαφέροντα αξιοθέατα από το παράθυρο ενός αεροπλάνου, από χιονισμένες κορυφές βουνών έως σχήματα σύννεφων στον αέρα και σχηματισμούς εδάφους χιλιάδες πόδια κάτω στην επιφάνεια της γης. Ωστόσο, αυτό που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Φοίνιξ στο Πόρτλαντ είναι διαφορετικό από οτιδήποτε έχουμε ξαναδεί.
ν

Είναι δύσκολο να εξηγηθεί  η μυστηριώδης σκιά έξω που εμφανίστηκε στον ουρανό τον Μάρτιο του 2019. Image: YouTube
ν

Η εικόνα, η οποία δεν μπορεί να εξηγηθεί εύκολα, δείχνει τη σκιά από μια υπερμεγέθη ανθρώπινη φιγούρα ή δύο στήλες καπνού που εκτείνονται σε πολλά μίλια στον αέρα πριν συναντηθούν για να σχηματίσουν ένα μόνο μακρύ μονοπάτι που καλύπτει μια αρκετά μεγάλη απόσταση.

Το τωρινό περιστατικό είναι παρόμοιο με εκείνο που συνέβη το Μάρτιο του 2018, όταν επιβάτης ενός αεροπλάνου που πετούσε πάνω από το Αιγαίο κατέγραψε πλάνα από ένα παράξενο αντικείμενο που πετούσε εκεί κοντά. Το άγνωστο σκάφος εκτέλεσε μια σειρά ελιγμών που φαινόταν αδύνατο να εκτελέσει ένα γήινο αεροσκάφος δίχως προβλήματα. Το σχετικό βίντεο είχε παρουσιαστεί τότε από το Weather Channel.
ν

Η μυστηριώδης σκιά όπως φαινόταν από το παράθυρο του αεροπλάνου που πετούσε πάνω από το Αιγαίο το 2018. Image: New York Post
ν

Καθώς το αντικείμενο παραμένει άγνωστο, από τεχνική άποψη είναι ένα UFO, ένα άγνωστο αντικείμενο. Ωστόσο, τόσο ο επιβάτης που τράβηξε το βίντεο όσο και άλλοι, πιστεύουν ότι δεν είναι ένα εξωγήινο αεροσκάφος, αλλά μια μορφή προηγμένης τεχνολογίας που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό.

Δεν ‘έλειψαν και άλλες εξηγήσεις, όπως ότι είναι ένα «πολυδιάστατο πλάσμα» ή η «αναρρίχηση ενός αγωνιστικού αεροσκάφους με διπλό κινητήρα μέχρι του σημείου που κινδυνεύει να χάσει τη στήριξή του».

Δείτε το σχετικό βίντεο και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα.
v

Bizarre Black UFO Spotted From A Passenger Airline Flight From Phoenix to Portland | The Hidden Underbelly 2.0
v

v

 


Translate this post