Το περιστατικό του Ρόσγουελ συνέβη πραγματικά (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ραδιοφωνική παραγωγός ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της μυστική κυβερνητική έκθεση, η οποία αποδεικνύει ότι το περιστατικό του Ρόσγουελ ήταν πραγματικό.

Και οι τέσσερις εξωγήινοι πέθαναν κατά τη συντριβή. (Φωτο αρχείου)
ν
Η ΧΕΔΕΡ Γουέιντ, που έχει την διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή “Midnight in the Desert”, ισχυρίζεται ότι έχει βρει αποδείξεις ότι το υποτιθέμενο συμβάν του Ρόσγουελ συνέβη πραγματικά.
Το περίφημο περιστατικό, που συνέβη στο Νέο Μεξικό των ΗΠΑ στις 7 Ιουλίου 1947, έχει γίνει αντικείμενο έντονης φημολογίας και αμφισβήτησης. Υπάρχουν εντελώς διαφορετικές απόψεις για το τι πραγματικά συνέβη και σφοδρή διαμάχη για το ποιες αποδείξεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει ότι το αντικείμενο που ανέκτησε ήταν ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι το οποίο συνετρίβη.
Για τους θιασώτες των UFO τα συντρίμμια ανήκαν σε εξωγήινο σκάφος που κατέπεσε στην περιοχή και ότι η ανάκτηση του σκάφους συγκαλύφθηκε από τον αμερικανικό στρατό.
ν
Η φωτογραφία αυτή, που προέρχεται από τον φάκελο Ρόσγουελ της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 1997. Η USAF ισχυρίστηκε ότι ο μαύρος σάκος χρησίμευσε για τη μεταφορά εξοπλισμού ευαίσθητου στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. (Φωτο αρχείου)
ν
Η Χάδερ Γουέιντ, προσθέτει ένα νέο στοιχείο στην πολύκροτη υπόθεση, λέγοντας ότι έλαβε από ανώνυμη πηγή ένα έγγραφο της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ (DIA) που επιβεβαιώνει την ύπαρξη εξωγήινων στην έρημο του Ρόσγουελ στις 2 ή 3 Ιουλίου 1947, αναφέρει η Sunday Express.
Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, στο περιστατικό ενεπλάκησαν δύο εξωγήινα σκάφη και έχασαν τη ζωή τους τέσσερις εξωγήινοι.
Ότι τα εξωγήινα σκάφη ήταν δύο και όχι ένα, το αποκάλυψε το 2012 ο αντισμήναρχος Ρίτσαρντ Φρεντς μιλώντας στη Huffington Post. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο Ρόσγουελ υπήρχε και δεύτερο σκάφος «κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν».
Ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είπε ότι ο πρώτος ιπτάμενος δίσκος καταρρίφθηκε στην έρημο από τον στρατό των ΗΠΑ, ενώ ο δεύτερος συνετρίβη κατά τη διάρκεια μιας αποστολής έρευνας-διάσωσης.
Η πληροφορία ότι περισυλλέγησαν τέσσερα σώματα εξωγήινων προέρχεται από τον Charles H. Forgus, βοηθό σερίφη στο Big Springs στην κομητεία Χάουαρντ του Τέξας. Σύμφωνα με τον Forgus, επρόκειτο για εξωγήινο σκάφος και όχι για μετεωρολογικό μπαλόνι, όπως ισχυρίστηκε ο στρατός των ΗΠΑ.
v

v
Η Γουέιντ έκανε αυτή την αποκάλυψη στην ραδιοφωνική της εκπομπή, λέγοντας ότι τα έγγραφα περιγράφουν πώς τέσσερα σε αποσύνθεση σώματα εξωγήινων βρέθηκαν δύο μίλια από το σημείο της συντριβής μια εβδομάδα αργότερα.
Η παραγωγός είπε επίσης ότι έστειλε την κυβερνητική έκθεση στον Stanton Friedman, πυρηνικό φυσικό, ο οποίος έχει επίσης διεξάγει έρευνες αναφορικά με το περιστατικό του Ρόσγουελ.
Η κυβερνητική έκθεση, που φέρει την ένδειξη “ULTRA TOP SECRET”  αναφέρει ότι: «Αναγνωριστικά αεροσκάφη ανακάλυψαν ότι τέσσερα μικρά ανθρωποειδή είχαν προφανώς εκτοξευθεί από το σκάφος προτού αυτό εκραγεί. Τα ανθρωποειδή είχαν πέσει στο έδαφος δύο μίλια ανατολικά της περιοχής όπου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια.
»Και τα τέσσερα εξωγήινα μέλη του πληρώματος ήταν νεκρά και σε προχωρημένη αποσύνθεση».
Η Γουέιντ είπε επίσης στην εκπομπή της ότι «έλαβα αυτά τα έγγραφα χθες βράδυ από μια αξιόπιστη πηγή. Τα έδωσα αμέσως στον Stanton Friedman, ο οποίος είπε “δεν έχω δει κάτι παρόμοιο∙ πρόκειται για ένα νέο Majestic 12”. Ο Friedman θα συνεχίσει να εξετάζει αυτά τα έγγραφα για να διαπιστώσει την αυθεντικότητά τους, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπίσει στοιχεία πλαστογραφίας».

 


Translate this post