Σιβηρία: Βρέθηκε τσάντα με 54 κομμένα χέρια

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

• Μυστήριο περιβάλλει το φρικτό εύρημα των 27 ζευγών χεριών που κόπηκαν από ισάριθμους ανθρώπους και πετάχτηκαν σε νησί της Σιβηρίας.

• ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

Σε ένα χιονισμένο νησί του ποταμού Αμούρ στη Σιβηρία βρέθηκε τσάντα που περιείχε 54 κομμένα χέρια. Photo: The Siberian Times. Πηγή: Supplied
ν

ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ που περιέχει 27 ζεύγη τεμαχισμένων ανθρώπινων χεριών βρέθηκε σε ένα νησί στη Σιβηρία. Το νησί, που την εποχή αυτή είναι χιονισμένο, βρίσκεται στον ποταμό Αμούρ, λίγο έξω από την πόλη Χαμπάροφσκ, στην ανατολική Σιβηρία.
Ένα ντόπιος βρήκε αρχικά ένα χέρι που ξεπρόβαλλε από το χιόνι, για να διαπιστώσει ότι μέσα σε μια τσάντα εκεί κοντά υπήρχαν άλλα 53 κομμένα χέρια – όλα ανδρικά.
Το μέρος, όπου βρέθηκε η τσάντα με το μακάβριο περιεχόμενο, είναι ένας δημοφιλής ψαρότοπος, περίπου 30 χλμ. από τα ρωσικά σύνορα με την Κίνα, σύμφωνα με το The Siberian Times.
Οι ντόπιοι ανέφεραν στις αστυνομικούς που κατέφθασαν για να διερευνήσουν την αποτρόπαιη υπόθεση, πως δεν είδαν καμία ύποπτη δραστηριότητα πρόσφατα.
Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να προσδιορίσει σε ποιους ανήκουν, πότε ακριβώς αφαιρέθηκαν και για ποιο λόγο.
ν

Τα χέρια κόπηκαν σχετικά πρόσφατα και η αστυνομία προσπαθεί τώρα να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο, καθώς και την ταυτότητα των κατόχων τους. Photo: The Siberian Times. Πηγή: Supplied
ν

Τα χέρια φαίνεται να έχουν κοπεί σχετικά πρόσφατα και τα περισσότερα διατηρούνται σε καλή κατάσταση λόγω του ψύχους. Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο κοπής, καθώς και την ταυτότητα των κατόχων τους, κάτι που φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο.
Γιατί εκτός από ένα, απ’ όλα τα δάχτυλα των χεριών έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί σκόπιμα τα δακτυλικά αποτυπώματα για να αποφευχθεί η αναγνώριση.
Οι ντόπιο πιστεύουν ότι τα χέρια κόπηκαν ως τιμωρία για κλοπή.
Άλλοι εικάζουν ότι τα χέρια αφαιρέθηκαν από νεκρά σώματα σε ένα νοσοκομείο, αν και δεν υπάρχει προφανής αιτία για κάτι τέτοιο.
Οι αρχές φοβούνται ότι τα κομμένα μέλη αποτελούν απόδειξη του παράνομου εμπορίου οργάνων σώματος που αφαιρούνται από κλεμμένα πτώματα και ότι τα χέρια κόπηκαν για να αποτρέψουν την ταυτοποίηση των σωμάτων.
Η υπόθεση αυτή δεν είναι αστήρικτη, καθώς όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δίπλα στα κομμένα χέρια βρέθηκαν ιατρικοί επίδεσμοι και πλαστικά καλύμματα παπουτσιών, σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία.
Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει άλλα σχόλια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
ν

Δίπλα στα κομμένα χέρια βρέθηκαν ιατρικοί επίδεσμοι και πλαστικά καλύμματα παπουτσιών, σαν αυτά που χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία. Photo: The Siberian Times. Πηγή: Supplied
ν

 


Translate this post