Φίδι με τρία μάτια βρέθηκε στη Βόρεια Αυστραλία (vid)

Κατηγορία NEWS, Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

Από τον Νίκο Κατσινόπουλο

 

Ένα φίδι με τρία μάτια εντόπισαν δασοφύλακες της Υπηρεσίας Δασών και Άγριας Ζωής σε περιοχή της Βόρειας Αυστραλίας.

ν

ΕΝΑΝ «ασυνήθιστης ανατομίας ύποπτο» εντόπισαν πρόσφατα δασοφύλακες της Υπηρεσίας Δασών και Άγριας Ζωής στον αυτοκινητόδρομο Άρνεμ στην πόλη Χάμπτι Ντου (κοντά στην Ντάργουιν) της Βόρειας Αυστραλίας.
Ο “Μόντι”, όπως τον ονόμασαν ελλείψει επίσημων στοιχείων, ήταν ένα νεαρό φίδι, μήκους 40 εκατοστών περίπου, το οποίο έφερε ένα επιπλέον μάτι στο κεφάλι του.
Οι δασοφύλακες συνέλαβαν το φίδι και το μετέφεραν στα εργαστήρια της υπηρεσίας τους, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Το τρίτο μάτι του φιδιού, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Δασών και Άγριας Ζωής της Βόρειας Αυστραλίας, βρισκόταν ανάμεσα στο δύο φυσιολογικά μάτια, αλλά προς την κορυφή του κεφαλιού, και ήταν απόλυτα λειτουργικό.
ν


ν

ν

Οι ακτινογραφίες μάλιστα, στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι δεν επρόκειτο για δύο κρανία που είχαν «συγχωνευθεί» κατά την εμβρυακή διαδικασία ανάπτυξής του, αλλά για ένα κρανίο, στο οποίο αναπτύχθηκε ένα επιπλέον μάτι.
Λέτε ο Μόντι να διέθετε ψυχικές ικανότητες λόγω τρίτου ματιού;
Το παράδοξο αυτό φαινόμενο, σύμφωνα με τους ειδικούς της υπηρεσίας, δεν οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Τα ερπετά, όπως αναφέρουν, παρουσιάζουν συχνά παράξενες μεταλλάξεις, με πιο συχνή τα φίδια με δύο κεφάλια.
Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, τα φίδια δεν μπορούν να ζήσουν περισσότερο από λίγες ημέρες, όπως συνέβη και με την περίπτωση του Μόντι.

ν

ν

 


Translate this post