Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση από συγγενείς θυμάτων

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση από συγγενείς θυμάτων στο Νέο Βουτζά κατά των υπευθύνων της φονικής πυρκαγιάς που είχε 100 και πλέον θύματα.

ν

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ η πρώτη μήνυση από συγγενείς θυμάτων στο Νέο Βουτζά Αττικής, που κάηκαν κατά την καταστροφική και φονική τραγωδία λόγω της πυρκαγιάς της 23ης και 24ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.
Η μηνυτήρια αναφορά, η οποία κατατέθηκε από τον δικηγόρο Αντώνη Φούσα, στρέφεται κατά του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, του δημάρχου Μαραθώνος Ηλία Ψινάκη, των υπευθύνων γραφείων πολιτικής προστασίας περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Μαραθώνος, των αρμοδίων και υπευθύνων αξιωματικών του Πυροσβεστικού σώματος για την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, αρμοδίων και υπευθύνων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για την περιοχή της ανατολικής Αττικής και κατά παντός υπευθύνου για τα τραγικά συμβάντα.
Όπως αναφέρεται στη μήνυση, όταν οι κάτοικοι του Νέου Βουτζά, βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει, ρώτησαν την Πυροσβεστική τι πρέπει να κάνουν, πήραν την απάντηση: «Κάντε ό,τι νομίζετε».
v

 


Translate this post