Τραγικός επίλογος για τα δίδυμα αγγελούδια (vid)

Κατηγορία Ελλάδα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Youmagazine Newsroom

 

Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, 9 ετών, που κάηκαν μαζί με την γιαγιά και τον παππού τους.

ν

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ αργά το βράδυ της Παρασκευής οι σοροί των δύο δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνταν μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και αναζητούσε επί μέρες ο τραγικός πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, την ανακοίνωση έκανε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ενημέρωσε ότι τα κορίτσια βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τη γιαγιά και τον παππού τους των οποίων επίσης οι σοροί ταυτοποιήθηκαν.
Το πρωί της Παρασκευής οι γονείς της μητέρας της οικογένειας είχαν προσέλθει στο εργαστήριο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών που βρίσκεται στο Γουδί, προσκομίζοντας προσωπικά αντικείμενα και παιχνίδια των δύο κοριτσιών και παρείχαν συμπληρωματικό υλικό DNA για να συνδράμουν στην έρευνα των ιατροδικαστών.
Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία των δύο 9χρονων κοριτσιών, της Σοφίας και της Βασιλικής, είχε συγκινήσει την κοινή γνώμη και είχε εξελιχθεί σε θρίλερ καθώς ο πατέρας τους είχε δηλώσει ότι αναγνώρισε τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα που έδειχναν διασωθέντες να μεταφέρονται με βάρκα στην ξηρά.
Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια δεν επρόκειτο για τα συγκεκριμένα κορίτσια.
Ο τραγικός πατέρας είχε απευθυνθεί από την επομένη της τραγωδίας σε όλες τις αρμόδιες αρχές και είχε δώσει δείγμα DNA προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας για την εξεύρεση των δύο κοριτσιών του.
Η ιστορία των δύο κοριτσιών είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις και είχε γίνει πρώτη είδηση στον βρετανικό και αμερικανικό Τύπο, ενώ για την εξεύρεση τους είχε εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

ν

ν

 

Δείτε επίσης

Οι εγκληματίες ψάχνουν για… «εγκληματικές ενέργειες» άλλων!
ν


ν

 


Translate this post