Ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη

Κατηγορία Ελλάδα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Youmagazine Newsroom

 

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη, θριάμβευσε για ακόμη μια φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού.

ν

ΚΑΤΙ ΑΠΟ το θρίλερ των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016 θύμισε ο αγώνας της Άννας Κορακάκη στην πρώτη διοργάνωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ολοκληρώθηκε στη Γουαδαλαχάρα, στο Μεξικό. Η χρυσή Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σπορ πιστόλι (25 μ.) και ο αγώνας έφερε στο μυαλό των φίλων της σκοποβολής τη διοργάνωση της Βραζιλίας όπου και εκεί η πρωταθλήτριά μας ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου.
Στο παγκόσμιο κύπελλο, όπως και στο Ρίο, η Άννα βρέθηκε στον τελικό με αντίπαλο αθλήτρια από τη Γερμανία και υπερίσχυσε με ελάχιστη διαφορά. Το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου με 29 βαθμούς. Ακολούθησε η Ντ. Βίνεκαμπ (Γερμανία) με 27 και τρίτη η Μ. Λαμόγ με 24.
«Ήταν η πρώτη φορά που είδα την Άννα να συγκινείται ύστερα από έναν αγώνα. Ούτε στο Ρίο δεν είχε κλάψει μετά τον αγώνα. Εκεί έκλαψε όταν ανέβηκε στο βάθρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε στην «Καθημερινή» ο προπονητής και πατέρας της αθλήτριας, Τάσος Κορακάκης.
Η Ολυμπιονίκης και ο προπονητής της θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα. Ο επόμενος διεθνής αγώνας της πρωταθλήτριας θα είναι στην Κορέα από τις 20 έως τις 30 Απριλίου.
ν

Πηγή: Καθημερινή

 


Translate this post