Τι σημαίνει η ηλιακή έκλειψη για το ζώδιό σας

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από την Έλλη Άμποτ

 

Δείτε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας τους επόμενους μήνες η ολική ηλιακή έκλειψη της 21ης Αυγούστου 2017.


ν

Η ΗΛΙΑΚΗ έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 είναι το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός για τη Βόρεια Αμερική εδώ και 100 χρόνια. Από αστρολογική σκοπιά, η έκλειψη πραγματοποιείται στις 28°52′57″ του Λέοντα, που σημαίνει ότι θα επηρεάσει πρωτίστως όσους ανήκουν στα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και ιδιαίτερα όσους γεννήθηκαν ανάμεσα στις 24 έως 30 μοίρες.
Δευτερευόντως θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και ιδιαίτερα όσους γεννήθηκαν στις πρώτες μοίρες (0° έως 4°).
Η ολική έκλειψη θα ξεκινήσει στις 21:31 ώρα Ελλάδος και θα διαρκέσει 2 λεπτά και 41,6 δεύτερα, όμως δεν θα είναι ορατή από τη χώρα μας. Αστρολογικά θα επηρεάσει το ζώδιό σας από τρεις έως έξι μήνες και σε ορισμένες περιπτώσεις για έναν ολόκληρο χρόνο.
Οι ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν νέα ξεκινήματα και απρόσμενες αλλαγές στη ζωή μας, πράγμα που σημαίνει ότι οι κοσμικές ενέργειες θα μας εξωθήσουν σε δράση είτε είμαστε έτοιμοι είτε όχι.
Με άλλα λόγια, θα πρέπει να επιλέξουμε αν θα ανοίξουμε πανιά χαράζοντας μια νέα πορεία, ή αν τη ζωή μας θα εξακολουθήσει να ρυθμίζει το παρελθόν και οι συνήθειές του. Επιλέγοντας την προσκόλληση στο παρελθόν, θα τραβήξουμε πάνω μας όλες τις αρνητικές συνέπειες της έκλειψης.

 

Κριός

Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου πραγματοποιείται στον τομέα του χάρτη σας που αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Η έκλειψη θα φέρει μεγάλες αλλαγές και νέα ξεκινήματα στη ζωή σας, σε έναν ή περισσότερους από τους τομείς αυτούς. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η ζωή σας έχει αναποδογυρίσει, σύντομα όμως θα φανεί ότι όλα θα οδηγήσουν σε κάτι καλό.
Αυτή είναι ιδανική περίοδος για τους Κριούς για να είναι δημιουργικοί, με την επιρροή της έκλειψης να διαρκεί έως τον Φεβρουάριο του 2018.

 

Ταύρος

Η έκλειψη επηρεάζει στον χάρτη σας τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό σημαίνει αλλαγές στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Οι αλλαγές αυτές θα διαρκέσουν πολύ καιρό, είναι όμως αναγκαίες καθώς ορισμένα σημεία έχουν βαλτώσει. Θα θελήσετε να κάνετε κάτι ξεχωριστό, σηματοδοτώντας έτσι μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή.

 

Δίδυμοι

Η ηλιακή έκλειψη, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα σας κάνει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να αναζητήσετε νέες σχέσεις και συνεργασίες με βάση τις ανάγκες του μέλλοντος. Η έκλειψη πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών και του πατρικού σπιτιού, που σημαίνει ότι για να προχωρήσετε, θα πρέπει πρώτα να επιλύσετε τα εκκρεμή ζητήματα από παλιά στους τομείς αυτούς.

 

Καρκίνος

Η καριέρα και τα οικονομικά είναι οι τομείς που επηρεάζονται από την ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου. Θα έχετε επιτυχία στις επιχειρήσεις, ενώ οι οικονομικές προσδοκίες σας θα ευοδωθούν. Μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο, θα πρέπει να εργαστείτε για να εδραιώσετε μια πιο αρμονική ζωή στο σπίτι και να βελτιώσετε τις προοπτικές της σταδιοδρομίας σας.

 

Λέων

Κάτι καινούριο ετοιμάζεται, το οποίο θα ανοίξει ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας τις κακές συνήθειες του παρελθόντος και να κάνετε μια νέα αρχή, παρουσιάζοντας στους άλλους έναν πιο σίγουρο και δυναμικό εαυτό. Η εικόνα που δίνατε έως τώρα του μη ελεγχόμενου ή υπεύθυνου, οφείλεται στην αδυναμία σας να αντιληφθείτε ότι το παρελθόν είναι παρελθόν.

 

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος, καθώς έχετε τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας έως 5 Σεπτεμβρίου, και την ηλιακή έκλειψη να σας ωθεί σε ενδοσκόπηση. Είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την ξεκούραση και θα σας ωφελήσει να ρίξετε λίγο τους τόνους.
Ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια η επίδραση της έκλειψης θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο, για εσάς τους Παρθένους η επίδραση θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο.

 

Ζυγός

Η ηλιακή έκλειψη φέρνει ένα κύμα ενέργειας στις φιλίες, τις συνεργασίες και τις συλλογικές προσπάθειες. Κάποιοι από εσάς είχατε ένα σχέδιο στο οποίο δουλεύατε μόνοι σας. Τώρα αναγνωρίζετε την ανάγκη να αναθέτετε δουλειές σε άλλους, να συνεργάζεστε ή να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούριο. Η αποφασιστικότητα και ο ενθουσιασμός είναι τα μυστικά της επιτυχίας.

 

Σκορπιός

Θέματα που ήταν κάτω από την επιφάνεια, θα έρθουν τώρα στην κεντρική σκηνή. Η περίοδος έως τον Φεβρουάριο είναι κατάλληλη για να ακολουθήσετε μια εντελώς νέα κατεύθυνση, ή να δείτε τους στόχους σας με νέο μάτι. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Αυτό θα ταιριάξει πολύ καλά με τη νέα σελίδα που γυρίζετε στη ζωή σας.
Η ηλιακή έκλειψη θα φέρει ορισμένες τολμηρές αλλαγές που θα ακτινοβολούν για τους επόμενους επτά μήνες, ειδικά στην προσωπική σας ζωή.

 

Τοξότης

Η ηλιακή έκλειψη γεννά επιθυμίες για επέκταση και ανάπτυξη. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ακόμη και μήνες, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και στις χαρές. Για να έχετε όμως όλα τα οφέλη της ηλιακής έκλειψης, θα πρέπει πρώτα να επιλύσετε ορισμένα θέματα σχέσεων.

 

Αιγόκερως

Σε εσάς η έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των ψυχικών ικανοτήτων, αλλά και των κληρονομιών. Θα βρείτε νέους τρόπους για τη διαχείριση των οικονομικών που μοιράζεστε με άλλους, και είναι πολύ πιθανό να κάνετε συμφωνίες που θα σας στηρίξουν οικονομικά (δάνεια, κοινοί πόροι, διατροφή κτλ.). Να έχετε όμως υπόψη σας πως για να βρείτε αυτή την υποστήριξη θα πρέπει να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας.

 

Υδροχόος

Θα συνειδητοποιήσετε την ανάγκη που έχετε για έναν μόνιμο σύντροφο, πάνω στον οποίο θα μπορείτε να στηριχτείτε. Η έκλειψη θα φέρει αλλαγές στις συνεργασίες, ακόμη και μια νέα σχέση. Θα πρέπει να προσέξετε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σας βγάλουν από το δρόμο σας ωθούμενοι από ζήλεια.

 

Ιχθύες

Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας, ή θα αλλάξετε δουλειά μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αυτό θα φέρει ένα αίσθημα ανανέωσης και αναζωογόνησης όσον αφορά τις καθημερινές σας δραστηριότητες, και την εστίαση της προσοχής σε πρακτικά θέματα. Επειδή η σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου σας έχει εξαντλήσει, καλό είναι να ρίξετε λίγο τους τόνους και να μην αμελήσετε τυχόν θέματα υγείας.

 


Translate this post