Ατλάντεια Αριθμολογία: τι δείχνει η μέρα των γενεθλίων

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ανακαλύψτε τα μυστικά του πεπρωμένου σας

σύμφωνα με την ημέρα που έχετε γεννηθεί
v

Στην Ατλάντεια Αριθμολογία υπάρχουν 15 ομάδες προσωπικοτήτων, ανάλογα με την ημέρα γέννησης. Δείτε τι αποκαλύπτει η δική σας ημέρα γενεθλίων.
v

004h3ghg5yg63g638
v

Στα δύο πρώτα μέρη, διαβάστε τον αριθμό που αντιστοιχεί στην ημέρα της γέννησής σας. Στο τρίτο μέρος τους αριθμούς από τους οποίους αποτελείται. Για παράδειγμα, αν γεννηθήκατε στις 12 του μήνα, διαβάστε την ερμηνεία του αριθμού 12, αλλά και των αριθμών 1 και 2.
v

H ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ, ή καλύτερα Aριθμοσοφία, οφείλει την ύπαρξή της στον Πυθαγόρα. O ιδρυτής της φιλοσοφίας και ιδιοφυής μαθηματικός ήταν ένα από τα πιο δραστήρια μυαλά της ιστορίας. Το αλφάβητό μας, τα κτίρια γύρω μας αλλά και η μουσική που ακούμε οφείλουν πολλά σ’ αυτόν τον λαμπρό επιστήμονα. Ο Πυθαγόρας ταξίδεψε αναζητώντας τη χαμένη, απόκρυφη γνώση. Τη βρήκε σε σχολές μυστικισμού, διάσπαρτη σε διάφορους πολιτισμούς. Από όλα όσα διδάχτηκε, αφαίρεσε από αυτά ότι ήταν βαρύ και σκοτεινό, και με τα καθαρά στοιχεία δημιούργησε σε μια νέα επιστήμη, τη φιλοσοφία, η οποία είχε ως θεμέλιο τους αριθμούς. Πίστευε ότι τα μαθηματικά, η φιλοσοφία και η κατανόηση του θείου ήταν συνυφασμένα. Έτσι μετέτρεψε τους αριθμούς σε ιερή επιστήμη.
Όσον αφορά τον όρο “Ατλάντεια”, παραπέμπει αφενός στη θρυλική Ατλαντίδα, αφετέρου σε μια ιστορική αλήθεια που λίγοι συνειδητοποιούν: ότι δηλαδή οι αρχαίοι Έλληνες, όπως και οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, Ασσύριοι, Βαβυλώνιοι, ακόμη και οι αρχαίοι Ρωμαίοι, ήταν Άτλαντες και ο πολιτισμός τους ατλαντικός. Οι πυραμίδες, αλλά και ο Παρθενώνας, είναι έργα της ατλάντειας περιόδου. Η δική μας Άρια φυλή, που σύμφωνα με τον Ησίοδο της αρέσει να ασχολείται «με τα πολυστέναχτα έργα του Άρη», εντοπίζεται στην αρχή της χρονολογίας μας και στα χρόνια που ακολουθούν την πτώση της Ρώμης.
Οι ρίζες της Αριθμοσοφίας πρέπει να αναζητηθούν στον αιγυπτιακό πολιτισμό. Όπως αναφέρει ο Πλάτωνας, οι πρόγονοι των Φαραώ και προπάτορες των Αιγυπτίων ήταν Άτλαντες. Στους διάσημους διαλόγους του Τίμαιο και Κριτία, λέει ότι το τελευταίο λείψανο αυτού του ανώτερου πολιτισμού καταβυθίστηκε στον ωκεανό 9.000 χρόνια πριν από την εποχή του. Αυτό το είχε ακούσει από τον Σόλωνα, ο οποίος το είχε ακούσει από τους ιερείς της Αιγύπτου. Στοιχεία αυτού του πολιτισμού διασώθηκαν στη Συρία, τη Φρυγία και την Αίγυπτο, όπου καθιερώθηκε η λατρεία του Ήλιου. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν κατάλοιπο των τελευταίων Ατλάντων, πριν σβήσουν και αυτοί οριστικά.
Η παρουσίαση εδώ των συμβόλων που αφορούν καθεμιά από τις ημέρες του μήνα, προέρχεται από αυτή την αρχαία κληρονομιά.
v
v

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: 1–16 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

«Το πνεύμα του ανθρώπου προέρχεται από τους απλανείς αστέρες, η ψυχή του από τους πλανήτες και το σώμα του από τα στοιχεία».
— Παράκελσος (1493-1541)

 

icon_sg01100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΠΗΓΗ

Αν έχετε γεννηθεί την 1 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Πηγή. Είστε από τη φύση σας αυθόρμητοι και πολλές φορές παρορμητικοί. Θέλετε να είστε πάντα πρώτοι στις αλλαγές και σε ό,τι καινούριο εμφανίζεται. Επίσης κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε τη μονοτονία. Αυτός είναι και ο λόγος που είστε συνεχώς σε εγρήγορση, έτοιμοι να δοκιμάσετε τα πάντα τουλάχιστον μια φορά. Κατά τον ίδιο τρόπο, είστε ανοιχτοί σε ευκαιρίες, γνωριμίες και καταστάσεις, βγαίνοντας έτσι τις περισσότερες φορές ωφελημένοι.
Υπερασπίζετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας και είναι εύκολο να κυριαρχήσετε πάνω στους άλλους. Αυτό το χαρακτηριστικό όμως μπορεί να μετατραπεί σε αδυναμία. Όταν δεν έχετε το πάνω χέρι και δεν είστε πολύ βέβαιοι για το τι πρέπει να κάνετε και μπορεί να κλειστείτε στον εαυτό σας χάνοντας προσωρινά τις χαρισματικές ικανότητες του ηγέτη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ξανά αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία είναι να βρείτε μια νέα πρόκληση που θα σας δώσει δύναμη για νέες περιπέτειες.

 

icon_sg02100icon_sg03100icon_sg04100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

2, 3 ή 4 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΕΝΟΤΗΤΑ

Αν έχετε γεννηθεί στις 2, 3 ή 4 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Ενότητα. Η παρουσία σας στη γη είναι αποτέλεσμα μιας σειράς ενσαρκώσεων. Τα χρόνια της νεότητάς σας σημαδεύτηκαν από μια ατέλειωτη αναζήτηση αγάπης και τρυφερότητας. Βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων και δεν παύετε να δημιουργείτε σχέσεις από ανάγκη για να πάρετε στοργή από τους άλλους.
Το μονοπάτι της ζωής σας, όμως, σας οδηγεί σε μια πιο σταθερή κατάσταση καθώς θα μεγαλώνετε και θα έχετε αποκτήσει μεγαλύτερη σοφία. Αν είστε νέοι, σύντομα θα αισθανθείτε την ανάγκη να αποκτήσετε εσωτερική αρμονία και μπορείτε να το πετύχετε εύκολα εξαιτίας του ενδιαφέροντός σας για τη μεταφυσική και τη φιλοσοφία. Κάποιες φορές χρειάζεται να ακούτε πιο προσεκτικά τους άλλους και να βλέπετε πίσω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Γνωρίζετε ήδη ότι η ένωση με το προσωπικό περιβάλλον, αλλά και με τον κόσμο ολόκληρο, είναι πηγή ευδαιμονίας.

 

icon_sg05100icon_sg06100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 5 ή 6 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 5 ή 6 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Ενημέρωση. Διαθέτετε τη μοναδική ικανότητα να ζείτε το παρόν, χωρίς να σας παρασύρουν αναμνήσεις του παρελθόντος ή σχέδια του μέλλοντος. Ταυτόχρονα, είστε ένθερμοι υποστηρικτές της παράδοσης. Είστε προικισμένοι με ένα ρεαλιστικό, αλλά και δημιουργικό μυαλό, ικανοί να πάτε τον εαυτό σας πίσω στο παρελθόν ή να τον προβάλλετε στο μέλλον. Αυτός ο μοναδικός τρόπος σας επιτρέπει να βρίσκετε πρωτότυπες λύσεις σε όλα τα προβλήματα.
Πρακτικοί και ευρηματικοί, εφαρμόζετε τις ανακαλύψεις από τα «ταξίδια» σας αυτά στην καθημερινή ζωή. Τα σχέδιά σας πάντως δεν είναι μακρόπνοα. Ακολουθείτε την κάθε μέρα όπως έρχεται. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν εμποδίζει τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας να πιστεύουν ότι είστε ιδιοφυΐες και ότι διαθέτετε πλούσια φαντασία.

 

icon_sg07100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΤΥΧΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 7 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Τύχη. Στην Αριθμολογία, ο αριθμός 7 θεωρείται πολύ τυχερός, ενώ σε άλλα θεωρητικά συστήματα σχετίζεται σχεδόν πάντα με τη μαγεία και τη θρησκεία (επτά θανάσιμα αμαρτήματα, επτά πνευματικές αλήθειες κ.ο.κ.). Αν έχετε γεννηθεί στις 7 του μήνα, είστε προικισμένοι με κοφτερό μυαλό και «μυρίζεστε» τις ευκαιρίες από μακριά. Μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργείτε σχέσεις με ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και να απολαμβάνετε ευκαιρίες που δημιουργούν με τη σειρά τους άλλες.
Δεν είστε εξωστρεφείς από τη φύση σας, αλλά με τα χρόνια και την εμπειρία που αποκτάτε, γίνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Τελικά, φτάνετε στο σημείο όπου μπορείτε να είστε απόλυτα ψύχραιμοι όταν έρχεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες.
Αν πιστέψετε στο τυχερό σας άστρο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και θα μπορείτε να ξεπερνάτε εύκολα ανακριβείς πληροφορίες και αβάσιμες φήμες. Η μόνη προφύλαξη που πρέπει να πάρετε είναι ενάντια στην αλαζονεία. Αν επικρατήσει ο εγωισμός και η υπερβολική περηφάνια ή επίδειξη για τα κατορθώματά σας, ο άνεμος μπορεί να αλλάξει απότομα και να σας οδηγήσει σε πολύ δύσκολα μονοπάτια. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι εξαιρετικές συνθήκες υπάρχουν μεν, είναι όμως σπάνιες.

 

icon_sg08100icon_sg09100icon_sg10100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

8, 9 ή 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΓΟΗΤΕΙΑ

Αν έχετε γεννηθεί στις 8, 9 ή 10 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Γοητεία. Όλοι αναγνωρίζουν ότι είστε χαρισματικά άτομα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη μοναδική σας ομορφιά που σαγηνεύει τους πάντες. Η χάρη και η άριστη όψη σας έρχονται να «δέσουν» με το βάθος και τον μαγνητισμό της προσωπικότητάς σας.
Είστε τυλιγμένοι σε μια αύρα μυστηρίου και γοητείας και συχνά φαίνεστε απρόσιτοι. Έτσι, μερικές φορές μπορεί να συμβεί το αντίθετο, να θέλετε εσείς να έρθετε κοντά στους άλλους και ως εκ τούτου να δημιουργούνται αρκετά προβλήματα. Aυτό είναι το αδύνατο σημείο σας, το οποίο είναι προτιμότερο να μην το εμφανίζετε. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η επιρροή σας στους άλλους είναι δυνατή και ποτέ δεν περνάτε απαρατήρητοι.

 

icon_sg11100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 11 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 11 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Αποστολή. Έχετε να εκπληρώσετε κάποια αποστολή. Είτε πνευματική είτε υλική. Είτε αφανή είτε φανερή. Το μέλλον σας έχει καθοριστεί από τότε που ήσασταν παιδί. Από πολύ νωρίς, ήταν φανερή η επαγγελματική σας πορεία. Μήπως ακολουθείτε το επάγγελμα της οικογένειάς σας; Μήπως από μικροί είχατε κάποιο ταλέντο που σας οδήγησε σε ένα συγκεκριμένο δρόμο; Ό,τι κι αν ήταν το ακολουθείτε με πάθος και οι φιλοδοξίες σας δεν θα πάψουν να υπάρχουν και να σας κινητοποιούν μέχρι το τέλος των ημερών.
Κάποια στιγμή θα σας ζητηθεί να αναλάβετε καριέρα ειδικού πάνω στο συγκεκριμένο πεδίο. Η προσέγγισή σας στα προβλήματα είναι πρωτότυπη και οι λύσεις που προτείνετε γίνονται δεκτές από όλους. Σπάνια κάνετε λάθος. Την ίδια μέθοδο ακολουθείτε και στο χώρο εργασίας, όπου χρησιμοποιείτε αρκετά τη διαίσθησή σας όταν διευθύνετε ομάδες ανθρώπων.
Εκεί όπου έχετε αδυναμίες είναι στην προσωπική σας ζωή. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται αισθητά δεύτερος μπροστά στις επαγγελματικές ευθύνες και το αποτέλεσμα είναι να περνάτε τα βράδια μόνοι. Είστε ικανοί να αφιερώσετε τον εαυτό σας πλήρως στη δουλειά σας ή σε κάποιον ευγενή και ηρωικό σκοπό.

 

icon_sg12100icon_sg13100icon_sg14100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:

12, 13 ή 14 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΣΙΩΠΗ

Αν έχετε γεννηθεί στις 12, 13 ή 14 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Σιωπή. Η ζωή βάζει μπροστά σας ένα μεγάλο δίλημμα. Στη διάρκεια της ύπαρξής σας, παίρνετε, ή πρόκειται να πάρετε, σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την ιστορία της οικογένειάς σας, την επαγγελματική σας καριέρα ή ακόμη και θέματα που σχετίζονται με την ηθική. Στην αρχή θα ταλαντευτείτε ανάμεσα στο να αποκαλύψετε αυτά που γνωρίζετε ή να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Συχνά, ακολουθείτε μια μέση λύση και εξομολογείστε μόνο ένα μικρό μέρος και μόνο σε άτομα που είναι ανοιχτόμυαλα και με κατανόηση. Το μεγαλύτερο μέρος το κρατάτε για τον εαυτό σας.
Όπως είπαμε, ο ατλάντειος αριθμός σας συνδέεται με τη Σιωπή. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε τι να πείτε, απλώς προτιμάτε να μιλάτε την κατάλληλη στιγμή, και αφού οι άλλοι έχουν εκφράσει πρώτα τις απόψεις τους. Το αποτέλεσμα αυτής της στάσης είναι να έχουν τα λόγια σας βαρύτητα και τελικά να πιάνουν τόπο. Γνωρίζετε τη δύναμη που έχουν οι λέξεις τόσο στο να αναστατώνουν συνειδήσεις, όσο και όταν τυλίγονται στο πέπλο της σιωπής.

 

icon_sg15100icon_sg16100ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 15 ή 16 ΤΟΥ ΜΗΝΑ

ΣΥΜΒΟΛΟ: ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Αν έχετε γεννηθεί στις 15 ή 16 του μήνα, το ατλάντειο σύμβολό σας είναι η Ισορροπία. Ο χαρακτήρας σας είναι θυελλώδης, αλλά δεν θα διστάσετε να τον υποτάξετε προκειμένου να βρείτε το επάγγελμα ή τον σκοπό που θα υπηρετήσετε στη ζωή. Για να το πετύχετε αυτό, καταφεύγετε στην αυτοπειθαρχία και φροντίζετε να λάβετε τα σωστά μέτρα απέναντι σε όλα τα θέματα. Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σας σχέδιο.
Ο χαρακτήρας σας είναι παθιασμένος και ανυποχώρητος. Μερικές φορές μπορεί να θυμώνετε εύκολα και δεν ησυχάζετε σχεδόν ποτέ. Οι άνθρωποι γύρω σας θαυμάζουν το θάρρος σας όταν ρίχνεστε στη μάχη. Ένα ακόμη δυνατό σημείο σας είναι η μεγάλη φαντασία, την οποία προσπαθείτε επίσης να υποτάξετε και να κυριαρχήσετε πάνω της. Η δημιουργική σας ικανότητα πάντως είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγετε από την υπερβολική πειθαρχία που οι ίδιοι βάζετε στον εαυτό σας. Έχετε τέτοια εμμονή με τη διαρκή αναζήτηση ισορροπίας, ώστε στο τέλος ξεχνάτε τον αρχικό στόχο των προσπαθειών σας.
v

Μέρος δεύτερο: 17–31 του μήνα >

 


1 2 3

Translate this post