Η Μαύρη Σελήνη των ονείρων και των προσδοκιών

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου συμπίπτει με ένα σπάνιο σεληνιακό συμβάν από το οποίο μπορούμε να επωφεληθούμε όλοι.

232gh12g5g52gjk1526234
v

Ο ΟΡΟΣ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ έχει διάφορους ορισμούς, κυρίως όμως αναφέρεται στο δεύτερο νέο φεγγάρι σε έναν ημερολογιακό μήνα. Το φαινόμενο είναι παρόμοιο με το γνωστό Blue Moon (Γαλάζια Σελήνη), όταν δηλαδή πραγματοποιούνται δύο Πανσέληνοι σε έναν ημερολογιακό μήνα. Και αποκαλείται «Μαύρη» επειδή το φεγγάρι είναι στη χάση του.

Έτσι, η τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου συμπίπτει με αυτό το σπάνιο σεληνιακό γεγονός που έχει να συμβεί από το Μάρτιο του 2014, δηλαδή μια Μαύρη Σελήνη.

Να διευκρινίσουμε ότι στη χώρα μας η ακριβής Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τυπικά αύριο, 1 Οκτωβρίου, γύρω στις 3:11 τα ξημερώματα.

Παραδοσιακά, η Μαύρη Σελήνη (ή Λιλίθ) είναι εξαιρετικά θηλυκή και αντιπροσωπεύει μια εποχή συνειδησιακής αφύπνισης και καθαρότητας του νου. Η Μαύρη Σελήνη είναι εξαιρετικά ισχυρή και συχνά σηματοδοτεί μια απότομη καμπή που σημειώνεται σε έναν κύκλο δραστηριοτήτων.

Δηλαδή, ενώ ασχολείται κανείς για καιρό με ένα θέμα ή μια δουλειά, αποφασίζει ξαφνικά να αλλάξει στάση και να ακολουθήσει ένα νέο δρόμο, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες.

Και αυτό γιατί η Νέα Σελήνη σχετίζεται με τα νέα πράγματα, με ό,τι προσπαθεί να απελευθερωθεί, με το καινούριο που θέλει να αναδυθεί και να έρθει στην επιφάνεια. Η περίοδος της Νέας Σελήνης είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνει κάποιος μια καταβύθιση στον εαυτό του, και να αφιερώσει λίγο χρόνο στην εκκαθάριση του υποσυνείδητου νου.

Ελευθερωμένος απ’ όλα τα βαρίδια του παρελθόντος, θα είναι πιο εύκολο να πάρει αποφάσεις και ν’ ανοίξει ένα νέο δρόμο.

Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει συχνά το φύτεμα ενός σπόρου, που θρέφεται μέσα στη γη, πριν βγει στο φως του ήλιου και αρχίσει να ανθίζει.
v

Μια ισχυρή ενέργεια

Η τάση αυτή ενισχύεται όταν έχουμε δύο νέες Σελήνες σε ένα μήνα. Η σημερινή επομένως Μαύρη Σελήνη σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολύ ισχυρής διαδικασίας άνθισης πραγμάτων που για πολύ καιρό υπήρχαν και αναπτύσσονταν στο σκοτάδι του υποσυνείδητου, εν κρυπτώ και παραβύστω.

Σημειώστε, όσοι βρίσκεστε σε μια τέτοια διαδικασία, ότι θα πρέπει να δουλέψετε εντατικά ώστε η πρώτη φάση υλοποίησης του νέου σχεδίου σας να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Οκτωβρίου – οπότε και έχουμε την επόμενη Νέα Σελήνη.

Η Μαύρη Σελήνη στις 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου είναι γεμάτη με θετικές πτυχές και πολλές ευκαιρίες. Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η εβδομάδα που οδηγεί μέχρι τη Μαύρη Σελήνη, αλλά και οι μέρες που ακολουθούν, είναι εξαιρετικά θετικές για την πραγματοποίηση των σχεδίων μας.

Όταν μάλιστα στον χάρτη κάποιου η Μαύρη Σελήνη υποστηρίζεται από την ενέργεια και άλλων πλανητών, τότε είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν μεγάλες επιφοιτήσεις, μεγάλες ευκαιρίες ή ακόμη και θαύματα!

Εάν έχετε ψάξει μέσα σας και έχετε μετατοπιστεί συνειδησιακά σε κάτι σαφώς καλύτερο και πιο ποιοτικό, αν έχετε μετακινήσει τη ζωή σας σε ένα νέο μονοπάτι, ή αν έχετε κατά νου την υλοποίηση νέων σχεδίων και ιδεών, αυτή η Μαύρη Σελήνη πρόκειται να σας δώσει μια καταπληκτική ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Επίσης, οτιδήποτε σας ενοχλεί, όποια αμφιβολία, φοβία ή σύγχυση πιθανά έχετε, θα έρθει στο φως και θα γίνει σαφέστερη την περίοδο της Μαύρης Σελήνης. Και οτιδήποτε έρχεται στην επιφάνεια της συνείδησης και φωτίζεται, χάνει τον τρομακτικό χαρακτήρα του και στη θέση της αμφιβολίας και της σκοτεινιάς αναβλύζει πλέον αισιοδοξία.

Έτσι, αν έχετε αμφιβολίες για οτιδήποτε στη ζωή σας, ίσως το βρείτε χρήσιμο να περιμένετε και να δείτε ποιες ενέργειες και ποιες ευκαιρίες θα σας φέρει η Νέα Σελήνη.

Γενικά, η Μαύρη Σελήνη πρόκειται να φέρει σε όλους μας μια εξαιρετικά θετική και αναζωογονητική δύναμη, προκειμένου να μας βοηθήσει να αλλάξουμε κατεύθυνση στη ζωή μας προς ένα καλύτερο αύριο.

Δώστε προσοχή σε αυτό που διαφαίνεται γύρω σας την περίοδο αυτή, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σας καθοδηγεί προς το υψηλότερο πεπρωμένο σας.

 


Translate this post