Ζήστε το θαύμα των Χριστουγέννων με τα ζώδια!

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας οδηγός Χριστουγέννων σύμφωνα με το ζώδιό σας, που θα σας βοηθήσει να περάσετε τις γιορτές χαρούμενα και χωρίς άγχος.


v

ΑΝ ΕΧΕΤΕ συνδέσει την περίοδο των Χριστουγέννων με αυξημένο άγχος, έξοδα, δύσκολες οικογενειακές συγκεντρώσεις ή στιγμές μοναξιάς δεν είστε οι μόνοι. Πώς θα καταφέρετε λοιπόν να περάσετε καλά Χριστούγεννα φέτος; Το ζώδιό σας ίσως να έχει την απάντηση που ζητάτε.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο κομάντο των Χριστουγέννων

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν σας βρίσκει πάντα στην καλύτερη διάθεση, ειδικά όταν πρέπει να κάνετε ατέλειωτες ετοιμασίες και να φροντίσετε για ένα σωρό λεπτομέρειες. Τότε, το γιορτινό σας σπίτι μπορεί κάλλιστα να μεταμορφωθεί σε πεδίο μάχης! Για να ζήσετε λοιπόν το θαύμα και όχι το δράμα των Χριστουγέννων προγραμματίστε όλες τις δουλειές σας από πριν και καταστρώστε στρατηγικά σχέδια που θα εξασφαλίσουν την ομαλή ροή της εορταστικής περιόδου. Ζήστε τον στρατηγό και τον πολεμιστή μαζί που κρύβετε μέσα σας!
v

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πάχη μου τα κάλλη μου

Πασχίζετε απεγνωσμένα να χωρέσετε στο καλό σας φουστάνι ή στο κολλητό σας παντελόνι; Μην χαλάτε την όρεξή σας με τέτοιες μικρές σκέψεις! Τα Χριστούγεννα είναι για να το ρίξουμε έξω και να περάσουμε καλά. Αγοράστε τα ρούχα που σας αρέσουν και που σας ταιριάζουν και αφήστε τα μικρά νούμερα για αργότερα. Ποιος μπορεί να κάνει δίαιτα με τόσα μελομακάρονα και κουραμπιέδες που μας καταδιώκουν; Και ας μην ξεχνάμε, η δίαιτα ξεκινά πάντα με τη νέα χρονιά.
v

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με ένα βιβλίο ξεχνιέμαι

Υπήρχε μια εποχή στο παρελθόν που διαβάζατε και όλες οι γωνιές του σπιτιού σας ήταν γεμάτες βιβλία. «Πού πήγαν εκείνες οι μέρες;» μπορεί να αναρωτιέστε. Αν θέλετε να ξαναζήσετε την υπέρτατη ηδονή που σας χάριζε η ανάγνωση ενός ενδιαφέροντος βιβλίου, κάντε το τώρα! Βρείτε ξανά το χρόνο να βολευτείτε στην αγαπημένη σας πολυθρόνα αγκαλιά με ένα λαχταριστό βιβλίο και να βυθιστείτε στις σελίδες του. Το μυαλό σας θα σας ευγνωμονεί.
v

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά

Ως συνήθως περιμένετε κόσμο στο σπίτι και ως συνήθως πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια. Αλλά όπως λέει και η λαϊκή μας παράδοση, τα Χριστούγεννα εκτός από τον Άη Βασίλη κάνουν την εμφάνισή τους και οι καλικάντζαροι που φροντίζουν να “μαγαρίζουν” τις κουζίνες (και τα σαλόνια) των σπιτικών, όσο ευσυνείδητες κι αν είναι οι κυρίες του σπιτιού. Αφήστε λοιπόν να σας ξεφύγει και κάτι και ρίξτε το φταίξιμο στους καλικάντζαρους. Όλοι θα καταλάβουν!
v

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς του πάρτι!

Αν υπάρχει κάτι που ξέρετε καλά να κάνετε είναι να εμφανίζεστε στο “κοινό” σας με όλες τις βασιλικές τιμές που σας αρμόζουν. Αυτή είναι η εποχή σας! Δεν χρειάζεστε οδηγίες για να περάσετε καλά γιατί είστε ο ορισμός του «περνάω καλά». Σας αρέσουν τα φωτάκια, τα λαμπερά στολίδια, οι καμπανούλες που κουδουνίζουν και όλη η χλιδάτη εορταστική ατμόσφαιρα. Όσο πιο πολλά τα στολίδια, τόσο πιο καλά για εσάς και αν περνούσε από το χέρι σας θα κανονίζατε να έχουμε Χριστούγεννα όλο το χρόνο!
v

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το αληθινό πνεύμα των Χριστουγέννων

Η πρακτική πλευρά σας θα τα έχει όλα έτοιμα και θα αφήσει άφωνους όλους τους ταλαίπωρους που τρέχουν τελευταία στιγμή να ετοιμάσουν τα απαραίτητα. Αλλά, «είναι αυτό το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων;» ρωτάτε. Μην κουράζεστε με αναλύσεις και βαθυστόχαστες σκέψεις, με τόσα κουκλάκια και παιχνίδια που μας περιτριγυρίζουν. Αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί ακόμη και με τις μικρές αξίες της ζωής. Η ζωή έχει έναν τρόπο να βάζει τα πράγματα σε τάξη, ακόμη και μέσα στον εορταστικό πυρετό των Χριστουγέννων.
v

Η θαλπωρή ταιριάζει στους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, ενώ η χλιδή ξετρελαίνει τους Λέοντες και τους Ζυγούς. Image: Supplied
v

ΖΥΓΟΣ

Επικίνδυνες αποστολές: Χριστούγεννα!

Γεννηθήκατε έχοντας τα Χριστούγεννα μέσα σας! Κανείς δεν μπορεί να σας απομακρύνει από την αστραφτερή ομορφιά που κοσμεί το περιβάλλον σας και να πτοήσει το υψηλό, αλλά και εορταστικό, ηθικό σας. Είναι γεγονός ότι μπορείτε να μεταμορφώσετε και τον πιο μουντό χώρο σε μια χριστουγεννιάτικη οπτασία και να κάνετε τους πάντες να αισθανθούν τη χαρά της γιορτής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το μονοπάτι της χαράς που έχετε μέσα σας και θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας.
v

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευτυχώς που υπάρχει και το Ίντερνετ!

Αφήνετε τους άλλους να ασχοληθούν με τις ετοιμασίες και τους στολισμούς, ενώ εσείς σερφάρετε ψάχνοντας για το ιδανικό δώρο για… εσάς! Τι καλύτερο από το να σας φέρουν το δώρο σας στο σπίτι, αντί να τρέχετε στα μαγαζιά; Άλλωστε, δεν ξεγελιέστε! Ξέρετε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια εμπορική γιορτή και αν πετύχετε την έκπτωση που θέλετε τότε παραδέχεστε ότι έχει μια αξία όλη αυτή η βαβούρα που δημιουργείται. Είναι αλήθεια ότι σας απωθεί οτιδήποτε επιφανειακό και αν βρεθείτε σε ένα τέτοιο περιβάλλον, το πιθανότερο είναι να ανάψουν και τα δικά σας λαμπάκια μαζί με του δέντρου!
v

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χριστούγεννα; Ποια Χριστούγεννα;

Δεν είναι ότι δεν θέλετε να γιορτάσετε, αλλά δεν θα χαλάσετε και τη ζαχαρένια σας επειδή όλοι μπαίνουν σε μια κατάσταση εορταστικού αμόκ και τρέχουν να προλάβουν τις απαιτήσεις της εποχής. Με την απάθεια που σας διακρίνει, δεν αποκλείεται να ετοιμάσετε το γιορτινό τραπέζι με έτοιμα φαγητά από την κατάψυξη! Έχετε πολλά στο κεφάλι σας για να καθίσετε να ασχοληθείτε με το τι θα φάτε το βράδυ των Χριστουγέννων!
v

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άη Βασίλης υπάρχει…

Και μαντέψτε ποιος είναι! Είστε ο βράχος που πάνω του στηρίζονται όλοι και σε εσάς πέφτει ο κλήρος να φροντίσετε για τα δώρα. Δεν είναι πολύ αργά να ζητήσετε και το δικό σας δώρο γιατί άλλωστε το αξίζετε. Σας αρέσει να οργανώνετε βραδιές για όλους τους φίλους και την οικογένεια και τα σπιτικά Χριστούγεννα είναι για εσάς τα ιδανικά. Η ευχαρίστηση στα πρόσωπα των αγαπημένων σας προσώπων είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή που μπορείτε να έχετε για τους κόπους σας. Είναι μήπως τυχαίο ότι την περίοδο αυτή έχετε τα γενέθλιά σας;
v

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φαντασία στην εξουσία

Τα δημιουργικά σας ταλέντα παίρνουν φωτιά και ο καλλιτέχνης ξυπνά μέσα σας! Ετοιμάστε τα δικά σας, χειροποίητα δώρα για τους φίλους σας και αποφύγετε έτσι τις μπανάλ επιλογές των κλασικών χριστουγεννιάτικων δώρων. Οι ερωτευμένοι, μπορείτε να γράψετε ένα ποίημα για το αγαπημένο σας πρόσωπο και να το καταπλήξετε με το βάθος των συναισθημάτων σας. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα για εσάς είναι πάνω απ’ όλα μια γιορτή χαράς με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
v

ΙΧΘΥΕΣ

“Βλέπω αγγελάκια!”

Αισθάνεστε το αληθινό πνεύμα των εορτών περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και είστε ίσως οι ιδανικοί για να το εκφράσετε και μάλιστα ποικιλοτρόπως. Έχετε μια μοναδική ικανότητα να αλλάζετε την ψυχική σας διάθεση, αλλάζοντας απλώς τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα. Μόλις αισθανθείτε την αληθινή έννοια των ημερών, αγγελάκια πετάνε γύρω σας και σας αγγίζουν με τα μαγικά φτερά τους! Ξαφνικά μεταμορφώνεστε στην ψυχή του πάρτι και διασκεδάζετε όσο κανείς άλλος. Τώρα, ξέρετε το μυστικό!
v

 


Translate this post