Ερωτική Συναστρία: μάθετε με ποια ζώδια ταιριάζετε

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ
ν

 

Με κάθε ζώδιο δημιουργούμε διαφορετικό είδος σχέσης
v

Τι είναι αυτό που δημιουργεί την έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων; Γιατί ορισμένες σχέσεις είναι δημιουργικές ενώ άλλες καταλήγουν σε καβγάδες και δάκρυα; Η σύγκριση των ωροσκοπίων δύο ανθρώπων, δηλαδή η Συναστρία, δίνει μια αρκετά κατατοπιστική απάντηση.


v

ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, εκτός του ζωδίου, του αστερισμού δηλαδή στον οποίο βρισκόταν ο Ήλιος όταν γεννηθήκαμε, και του Ωροσκόπου, δηλαδή του ανατέλλοντος αστερισμού την ώρα της γέννησης, σημαντικό ρόλο παίζει και η θέση της Σελήνης.
Το ζώδιο αντιπροσωπεύει τον πραγματικό χαρακτήρα του ατόμου. O Ωροσκόπος δείχνει την εικόνα που παρουσιάζει το άτομο στον κόσμο, καθώς και τους στόχους που έχει στη ζωή. H θέση της Σελήνης, τέλος, φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις ερωτικές υποθέσεις.
Ένας αστρολόγος, όταν μελετά τους γενέθλιους χάρτες δύο ατόμων για να δει αν ταιριάζουν, προσέχει, μεταξύ άλλων, τις θέσεις των πλανητών, κάνοντας διάκριση ανάμεσα στη γυναίκα και τον άνδρα.
v

ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Σημειώνει τα ζώδια στα οποία βρίσκονται ο Ερμής, ο Άρης, ο Δίας και ο Κρόνος.
H θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης δείχνει το ζώδιο προς το οποίο έλκεται η γυναίκα ερωτικά, τον σύντροφο, τον εραστή.
Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ερμής δείχνει το άτομο εκείνο με το οποίο μπορεί η γυναίκα να κάνει συνεργασίες, δουλειές, ταξίδια κτλ.
Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Δίας δείχνει το άτομο εκείνο που μπορεί να προσφέρει στη γυναίκα οικονομική ασφάλεια και σταθερότητα.
Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Κρόνος δείχνει ένα μεγάλο σε ηλικία άτομο που για τη γυναίκα αντιπροσωπεύει τον πατέρα και τον προστάτη.
Σημαντικό ρόλο, τέλος, παίζει το ζώδιο το οποίο βρίσκεται στο Μεσουράνημα (10ος Οίκος). Το ζώδιο αυτό αντιπροσωπεύει τον άνδρα, ο οποίος σαν ιεραρχικά ανώτερος (προϊστάμενος, δάσκαλος κτλ.) θα θελήσει να βοηθήσει και να υποστηρίξει τη γυναίκα στη ζωή της.
Αν, για παράδειγμα, στο μεσουράνημα (ακμή του 10ου Οίκου) βρίσκεται το ζώδιο του Κριού και η γυναίκα έχει σύζυγο Κριό, αυτό είναι ένας ακόμη ενισχυτικός παράγοντας για τη σχέση ενός ζευγαριού.
v

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ

Στην ερωτική ζωή ενός άνδρα καθοριστικό ρόλο παίζουν τα ζώδια στα οποία βρίσκονται η Αφροδίτη και η Σελήνη στο γενέθλιο ωροσκόπιό του.
H θέση στην οποία βρίσκεται η Αφροδίτη δείχνει το ζώδιο προς το οποίο έλκεται ερωτικά ο άνδρας.
Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη δείχνει το άτομο εκείνο από το οποίο ο άνδρας ζητά στοργή και τρυφερότητα. Πρόκειται μάλλον για υποκατάστατο της μητέρας παρά για ερωμένη.
Η θέση της Σελήνης επιδέχεται και άλλες ερμηνείες, στο ωροσκόπιο ενός άνδρα. Αν, για παράδειγμα βρίσκεται στον αστερισμό των Διδύμων, το πιθανότερο είναι ότι ο άνδρας θα συνάψει παράλληλες σχέσεις με δύο γυναίκες κτλ.
Ένας καλός συνδυασμός είναι όταν ο άνδρας έχει τα ακριβώς αντίθετα αστρολογικά στοιχεία από τη γυναίκα (π.χ. εκείνος Σκορπιός με ωροσκόπο Ζυγό, εκείνη Ζυγός με ωροσκόπο Σκορπιό κ.ο.κ.).
Τα παραπάνω αφορούν το γενέθλιο ωροσκόπιο. Όσον αφορά την ημερομηνία γέννησης, ισχύουν σε γενικές γραμμές τα παρακάτω:
v

Οι σχέσεις των ζωδίων στη ζωή και στον έρωτα
v

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)
Σχέσεις με διάρκεια: Σε εσάς τους Κριούς ταιριάζουν οι εύστροφοι, παιχνιδιάρηδες και αεικίνητοι Δίδυμοι. Μαζί τους δεν θα σταματήσετε να μιλάτε και να γελάτε. O Υδροχόος είναι ένα άλλο ζώδιο που σας ταιριάζει, καθώς μοιράζεται τα ίδια πάθη με εσάς. Με έναν Λέοντα μπορείτε να κάνετε ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι. Ένας άλλος δραστήριος σύντροφος που σας ταιριάζει είναι ο Τοξότης. Θα θέλετε να τον ακολουθήσετε έως την άκρη της Γης, και πιθανώς αυτός να είναι και ο προορισμός του.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: Με έναν άλλο Κριό θα μοιραστείτε το ίδιο έντονο πάθος. Πολλές τέτοιες σχέσεις έγραψαν ιστορία. O Ζυγός είναι εξίσου παθιασμένος και επιπλέον θα σας διδάξει τη ρομαντική πλευρά του έρωτα. Είναι αισθηματίας και, αν δεν τον πληγώσετε με τα λόγια σας, μαζί μπορείτε να κάνετε ένα απόλυτα αισθησιακό ζευγάρι.
Δύσκολες σχέσεις: O Σκορπιός είναι ερωτικός, όμως η σχέση μαζί του είναι πολύ δύσκολη. Συνεχώς θα μαλώνετε για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι. Οι Ταύροι και οι Παρθένοι είναι πολύ σχολαστικοί και μαζί τους θα πλήξετε. Οι Καρκίνοι είναι οι σπιτόγατοι του ζωδιακού και πολύ κτητικοί για τα γούστα σας. O Αιγόκερως, τέλος, έχει παλιομοδίτικες αντιλήψεις που μάλλον θα σας εξοργίσουν.
v
ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Σχέσεις με διάρκεια: H συνεύρεση με έναν Καρκίνο θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Και οι δύο αγαπάτε τις ανέσεις και θα σας συγκινήσουν τα βαθιά και ειλικρινή αισθήματά του. Οι ρομαντικοί και ευαίσθητοι Ιχθύες μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σας. H σχέση με έναν Παρθένο είναι σαν ξέφρενο ροκ και άλλοτε σαν ηρεμιστική ένεση. Εάν θέλετε ένα πρόσωπο το ίδιο αυθεντικό όπως εσείς, αυτός είναι ο Αιγόκερως. Μαζί του θα χτίσετε μια σχέση αληθινής αγάπης και συντροφικότητας.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: Με έναν άλλο Ταύρο θα μοιραστείτε το έντονο και ηφαιστειώδες πάθος. H σχέση με έναν Σκορπιό είναι άκρως ερωτική, με πολλά όμως ανεπιθύμητα καρμικά στοιχεία. Είναι πάντως μια σχέση αμοιβαιότητας, καθώς το ένα ζώδιο συμπληρώνει το άλλο.
Δύσκολες σχέσεις: Οι Κριοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά εξαιρετικά παιχνιδιάρηδες για τα δικά σας σοβαρά γούστα. Το ίδιο ισχύει και για τους δραστήριους και υπερκινητικούς Διδύμους∙ τους σέβεστε, αλλά δεν μπορείτε να τους κατανοήσετε. Με τον Ζυγό μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τα όμορφα πράγματα, όχι όμως και τις ίδιες ιδέες. Όσο για τον Τοξότη, έχετε και οι δύο ισχυρά πιστεύω, αλλά θα βρείτε τα οράματά του μη ρεαλιστικά. O Υδροχόος θα σας φανεί σαν από άλλο ανέκδοτο. Τέλος, ο Λέοντας αγαπά όπως κι εσείς την πολυτέλεια, αλλά μέχρις εκεί. Δεν υπάρχει βάση για κάτι βαθύτερο.
v
ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Σχέσεις με διάρκεια: Ταιριάζετε πολύ με τον Κριό. Υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και κατανόηση. Με τον κοσμοπολίτη Λέοντα θα κάνετε ένα γοητευτικό ζευγάρι και κάθε μέρα θα είναι σαν γιορτή. Με τον Ζυγό μπορείτε επίσης να αποτελέσετε ένα θαυμαστό ζευγάρι. Με τον Υδροχόο έχετε τις ίδιες αντιδράσεις και μαζί μπορείτε, εκτός από υπέροχο ζευγάρι, να δημιουργήσετε και ένα φυτώριο υπέροχων ιδεών.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: Με έναν άλλο Δίδυμο θα μοιραστείτε το ίδιο έντονο πάθος, όταν όμως αυτό υποχωρήσει, θα νιώσετε πλήξη. H ευστροφία και η λεπτότητα του Σκορπιού και του Τοξότη θα σας συγκινήσουν βαθιά, όχι όμως και οι απαιτήσεις που θα έχουν από εσάς. Μακροπρόθεσμα οι σχέσεις σας θα θυμίζουν αρκτικό τοπίο.
Δύσκολες σχέσεις: H σχέση με έναν Ταύρο είναι αληθινή πρόκληση. Έχετε τις ίδιες αξίες, όχι όμως και την ίδια στάση απέναντι στον έρωτα. Αυτός είναι γήινος, ενώ εσείς πετάτε στα σύννεφα. H ευαισθησία των Καρκίνων σας τη δίνει στα νεύρα, καθώς έχουν την τάση να τα παίρνουν όλα προσωπικά. Οι αντιλήψεις του προσγειωμένου Αιγόκερω έρχονται σε αντίθεση με τη δική σας ελαφρότητα και ανεμελιά. Όσο για τους Παρθένους είναι το ίδιο γρήγοροι στη σκέψη, αλλά περισσότερο επικριτικοί. Οι Ιχθύες, τέλος, είναι το ίδιο ασταθείς με εσάς.
ν
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Σχέσεις με διάρκεια: Εκτιμάτε πολύ την ειλικρίνεια και την ασφάλεια που μπορεί να σας προσφέρει ο Ταύρος, ενώ με την Παρθένο μπορείτε να κάνετε μια ιδανική σχέση, καθώς ο ένας θα αφυπνίσει την γήινη, αισθησιακή πλευρά του άλλου. H σχέση με έναν Σκορπιό θα είναι έντονη και ηλεκτρισμένη. Μαζί του θα ικανοποιήσετε όλες τις ερωτικές φαντασιώσεις σας. H σχέση με έναν Ιχθύ είναι αληθινή ιστορία αγάπης, πρέπει όμως κάποιος να κυβερνά με νηφαλιότητα το σκάφος στην άλλοτε ήρεμη κι άλλοτε τρικυμισμένη θάλασσα των συναισθημάτων.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: H σχέση με έναν άλλο Καρκίνο είναι ιδανική, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει συναισθηματική ισορροπία. Με τον Αιγόκερω έχετε ίδια ερωτικά χαρακτηριστικά, αισθαντικότητα και απαιτήσεις, διαφορετικές όμως οπτικές και αξίες.
Δύσκολες σχέσεις: O Δίδυμος θα σας ελκύσει ερωτικά, ενώ ο πάντοτε πεινασμένος Λέοντας θα σας εντυπωσιάσει, οι ανάγκες τους όμως είναι διαφορετικές από τις δικές σας. O ζεστός και ευπροσήγορος Τοξότης θα σας ελκύσει, αλλά η χημεία είναι ανεπαρκής. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ατάραχο Υδροχόο. O Κριός θα σας είναι μάλλον αδιάφορος, ενώ δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε έναν Ζυγό – είναι πολύ θεωρητικός και αναποφάσιστος.
ν
ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)
Σχέσεις με διάρκεια: Σας ταιριάζουν απόλυτα οι Κριοί και οι Λέοντες – υπάρχει φυσική έλξη και διάρκεια αισθημάτων. Μαζί τους το κρεβάτι θα μεταβληθεί σε τόπο πυροτεχνημάτων. O εύστροφος και αεικίνητος Δίδυμος είναι ένα άλλο ζώδιο που σας ταιριάζει, καθώς μοιράζεται τα ίδια πάθη με εσάς. Μαζί θα κάνετε ένα πετυχημένο και διασκεδαστικό ζευγάρι. Οι ευγενικοί και οι μεγαλοαστικοί τρόποι του Ζυγού είναι υπόσχεση αισθηματικής μακροβιότητας. Επίσης σας ταιριάζει ο Τοξότης. Δεν θα περάσετε μόνο καλά, αλλά θα κάνετε και θαυμάσια ταξίδια.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: Η σχέση με έναν άλλον Λέοντα θα είναι ερωτικός δυναμίτης, όμως η σχέση θα έχει διάρκεια αν ένας από τους δύο δεχτεί να γίνει δευτεραγωνιστής. Με τον Υδροχόο έχετε πολλά κοινά στοιχεία, αλλά η υπερηφάνεια σας και οι διαφορετικές απόψεις θα διαλύσουν τη σχέση αν δεν είστε προσεκτικοί.
Δύσκολες σχέσεις: Οι Καρκίνοι θα απαιτήσουν από εσάς πίστη και αφοσίωση. Οι Παρθένοι είναι πολύ επικριτικοί. O Αιγόκερως θα σας φανεί σκέτη μούχλα, ενώ ο Ιχθύς θα σας σαγηνεύσει, αλλά δεν διαθέτει τη δύναμη και το κύρος που θέλετε. Αποφύγετε τους Σκορπιούς. Είναι πολύ βίαιοι και εκδικητικοί και θα σας ταλαιπωρήσουν. Οι Ταύροι, τέλος, είναι πολύ προσγειωμένοι και προβλέψιμοι για τη δική σας φλογερή ιδιοσυγκρασία. Αν σχετιστείτε με έναν Ταύρο θα το κάνετε επειδή θα έχετε το πάνω χέρι.
ν
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)
Σχέσεις με διάρκεια: O Ταύρος μπορεί να αποδειχτεί θαυμάσιος παρτενέρ όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά και στη ζωή. Θα αισθανθείτε ισχυρές δονήσεις από τον ευαίσθητο Καρκίνο και μαζί θα φτάσετε σε πρωτόγνωρα ύψη. H ένωση με έναν Σκορπιό είναι επίσης ιδανική, τουλάχιστον στο κρεβάτι. Με τον Αιγόκερω μοιράζεστε τις ίδιες αξίες∙ μπορείτε να χτίσετε μια σχέση αληθινής αγάπης και συντροφικότητας.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: Με έναν άλλο Παρθένο θα αισθανθείτε φυσική και διανοητική έλξη. Καλό όμως είναι να μη βιαστείτε να ξεκινήσετε τη σχέση. Ας διαρκέσει το φλερτ όσο γίνεται περισσότερο. H ένωση με έναν Ιχθύ θα θυμίζει παραμύθι με ξωτικά και νεράιδες, όμως η λογική και προσγειωμένη φύση σας είναι πιθανό να οδηγήσει τη σχέση σε πρόωρο τέλος.
Δύσκολες σχέσεις: Οι Κριοί είναι εντυπωσιακοί, αλλά ακατάλληλοι για τα δικά σας πρότυπα. Το ίδιο και οι δεσποτικοί Λέοντες. Με τον Ζυγό μοιράζεστε το ίδιο πάθος για την τάξη, δεν έχετε όμως τις ίδιες ιδέες. O Υδροχόος θα σας φανεί πολύ παράξενος – οι εγκέφαλοί σας ταξιδεύουν σε διαφορετικούς κόσμους. Οι Τοξότες είναι γοητευτικοί, αλλά το ίδιο επικριτικοί με εσάς. Όσο για τους Διδύμους μια σχέση μαζί τους είναι αληθινός εφιάλτης. Αν και ανήκετε και οι δύο σε ζώδια επικοινωνίας, μιλάτε διαφορετική γλώσσα.
v
ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)
Σχέσεις με διάρκεια: Με έναν Δίδυμο μπορείτε να συζητάτε πάντοτε και για τα πάντα, καθώς ο ένας λατρεύει το χιούμορ και τις μικρές παραξενιές του άλλου. Με τον Λέοντα θα κάνετε ένα γοητευτικό ζευγάρι και σίγουρα δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους η γενναιοδωρία του. Με τον Τοξότη φαίνεται να είστε διαφορετικοί, αλλά ο περιπετειώδης χαρακτήρας του δρα πάνω σας σαν αφροδισιακό. Με τον Υδροχόο έχετε τις ίδιες αντιλήψεις και μαζί μπορείτε να κάνετε ένα σαγηνευτικό και μακρόβιο ζευγάρι.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: O Κριός και ο Σκορπιός θα σας συγκλονίσουν με το ηφαιστειώδες πάθος τους, αλλά μπορείτε να το αντέξετε; Με έναν άλλο Ζυγό θα ζήσετε ένα υπέροχο ρομάντζο, το οποίο όμως σύντομα θα εξατμιστεί.
Δύσκολες σχέσεις: H σχέση με έναν Ταύρο θα σας προσγειώσει απότομα σε πεζά εδάφη που δεν εκτιμάτε διόλου. Καλύτερα να μείνετε φίλοι. Αναγνωρίζετε το ερευνητικό πνεύμα και τη γοητεία των Παρθένων, αλλά δεν υπάρχει μεταξύ σας ιδιαίτερη χημεία. Με τους Ιχθύς μοιράζεστε τον ρομαντισμό, αλλά η ελαφρότητά τους θα σας εξοργίσει. Όσο για τον Καρκίνο, γρήγορα θα σας κάνει να μπουχτίσετε. O Αιγόκερως, τέλος, είναι υπερβολικά συντηρητικός και σοβαρός για τη δική σας αισθησιακή ύπαρξη. Για εσάς το φλερτ και ο έρωτας είναι πηγή ζωής.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)
Σχέσεις με διάρκεια: O αισθησιακός Καρκίνος είναι διατεθειμένος να ανακαλύψει τι κρύβετε πραγματικά κάτω από την επιφάνεια. H σχέση με έναν Παρθένο θα είναι παθιασμένη, με έντονες εναλλαγές. Υπάρχει φυσική έλξη ανάμεσα σε εσάς και έναν Αιγόκερω, που απορρέει από την αμοιβαία κατανόηση και συμπάθεια. O έρωτας με έναν Ιχθύ έχει το σημάδι της μοίρας: είναι έντονος και δεν αποκλείεται να είναι κεραυνοβόλος!
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: H σχέση με έναν άλλο Σκορπιό είναι σκέτο καμίνι, είτε πρόκειται για τον ήλιο του καλοκαιριού είτε για τις φωτιές της κόλασης. Με τον Ταύρο έχετε κοινά ερωτικά χαρακτηριστικά, αλλά όχι τη διάθεση να συμβιβαστείτε με τις απαιτήσεις του.
Δύσκολες σχέσεις: O Κριός θα σας ελκύσει ερωτικά και μαζί του θα εκδηλώσετε τη σχεδόν υπερφυσική λίμπιντο που διαθέτετε. Αλλά μέχρις εδώ. Οι Δίδυμοι είναι επίσης ελκυστικοί, όμως θα παίξουν με τα αισθήματά σας. H σχέση με έναν Ζυγό υπόσχεται πολλά, αλλά, αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι, θα μείνει στις υποσχέσεις. Θαυμάζετε τη σοφία του Τοξότη, αλλά πώς θα κάνετε σχέση όταν είναι δύσκολο να γίνετε έστω φίλοι; H σχέση με τον Υδροχόο σύντομα θα γίνει ανταγωνιστική. Τέλος, η σχέση με έναν Λέοντα δεν θα είναι τίποτε άλλο από έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ ισχυρά εγώ.
ν
ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)
Σχέσεις με διάρκεια: Με τον γεμάτο ζωντάνια και ενθουσιασμό Κριό θα έχετε ό,τι ποθεί η καρδιά σας, υπέροχη φιλία και υπέροχο σεξ. Με τον Λέοντα υπάρχει αμοιβαία έλξη∙ μαζί του τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά. Με τον Ζυγό διαφέρετε, αλλά μόνο επιφανειακά. Συναισθηματικά είστε ίδιοι, αγαπάτε τα ταξίδια και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Με τον χαριτωμένο και με καλλιτεχνικές ευαισθησίες Υδροχόο θα σχηματίσετε ένα ζευγάρι υπνωτικής γοητείας. Θα περάσετε υπέροχες στιγμές στην κρεβατοκάμαρα όσο και οπουδήποτε αλλού.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: H σχέση με έναν άλλον Τοξότη υπόσχεται γέλιο, τρυφερότητα και σεξ. Με τους Διδύμους συνδυάζεστε περίφημα. H έλξη είναι δυνατή και αμοιβαία και δεν θα θέλει να πάρει ο ένας τα χέρια του από τον άλλον.
Δύσκολες σχέσεις: H σχέση με τον Ταύρο δύσκολα θα ευδοκιμήσει, το ίδιο και με έναν Καρκίνο. O κοσμοπολίτης Σκορπιός μπορεί να σας σαγηνεύσει, αλλά οι απόψεις του είναι διαφορετικές από τις δικές σας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η σχέση με έναν Αιγόκερω: είτε θα βουλιάξει είτε θα περάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο, πάνω από μικρότητες. H σχέση με έναν Παρθένο είναι κουραστική. Οι δύο πλευρές θα πρέπει να πασχίσουν αρκετά για να πετύχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Όσο για τον Ιχθύ, στην πρώτη δυσκολία θα σας αφήσει στα κρύα του λουτρού.
ν
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)
Σχέσεις με διάρκεια: Από σεξουαλική σκοπιά, ο Ταύρος είναι θαυμάσιος παρτενέρ όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά και στη ζωή. Με τον επικοινωνιακό Παρθένο μοιράζεστε στον έρωτα τις ίδιες ανάγκες, αλλά και στα υπόλοιπα θέματα η συνύπαρξή σας θα είναι πολύ αρμονική. H σχέση με έναν Σκορπιό είναι επίσης ιδανική. Έχετε πολλά κοινά με πιο σημαντικό την ανάγκη για βαθιά και ουσιαστική ένωση. Οι Ιχθύες θα σας βοηθήσουν να δείτε τον κόσμο με άλλο μάτι, θα σας συμπληρώσουν και θα σας ηρεμήσουν.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: Με έναν Καρκίνο μπορεί να επιτευχθεί μια τέτοια αρμονία που μπορεί να σβήσει όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Με έναν άλλον Αιγόκερω θα σχηματίσετε ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι. Πρέπει όμως να θυμάστε κάπου-κάπου να γελάτε.
Δύσκολες σχέσεις: Οι Δίδυμοι έχουν χιούμορ, αλλά τους λείπει το πάθος. Οι Λέοντες είναι γοητευτικοί, αλλά θα μαλώνετε συνεχώς για τον έλεγχο της σχέσης. Υπάρχει χημεία με τον Τοξότη, αλλά και ο κίνδυνος διάλυσης της σχέσης, λόγω των διαφορετικών κατευθύνσεων που ακολουθείτε. Οι Υδροχόοι είναι ελκυστικοί, αλλά ανίκανοι να συνάψουν μακροχρόνιες σχέσεις. Ακατάλληλος είναι επίσης ο Κριός. Δεν υπάρχει μαζί του συναισθηματικό δέσιμο. Όσο για τον Ζυγό θα ήταν παράδοξο να υπάρχει μεταξύ σας χημεία.
ν
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)
Σχέσεις με διάρκεια: O Κριός είναι ιδανικός, καθώς μπορεί να σας κρατάει σε συνεχή διέγερση με τους διαφορετικούς ερωτικούς τρόπους έκφρασής του. Με έναν Δίδυμο θα έχετε υπέροχη επικοινωνία και ερωτική σύμπνοια. Με τον Ζυγό θα κάνετε ένα λαμπερό ζευγάρι. Είναι εκλεπτυσμένος και έχει διάθεση για παιχνίδια. Με τον Τοξότη είστε διαφορετικοί, αλλά μπορείτε να προσφέρετε ο ένας στον άλλον συντροφικότητα και ερωτική ολοκλήρωση.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: Αν και η σχέση με έναν Λέοντα είναι δύσκολη, μαζί θα κάνετε ένα διεγερτικό ντουέτο. Με έναν άλλον Υδροχόο θα ζήσετε ένα υπέροχο ρομάντζο, καθώς ταιριάζετε διανοητικά, συναισθηματικά και ερωτικά. Σαν επαναστατικοί τύποι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να κρατήσετε μακριά τη ρουτίνα από τη ζωή σας.
Δύσκολες σχέσεις: Οι Καρκίνοι έχουν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από τη δική σας. Μπορούν όμως να γίνουν καλοί φίλοι. Με τους Παρθένους δεν υπάρχει χημεία. Οι Αιγόκεροι μπορεί να σας συναρπάζουν, αλλά είναι πολύ συντηρητικοί. Με τους Ιχθύς έχετε τις ίδιες ανησυχίες, όμως η υπερβολική ευαισθησία τους σας δίνει στα νεύρα. Οι γήινοι και προσγειωμένοι Ταύροι δεν δίνουν δεκάρα για τις πνευματικές σας ανησυχίες. O Σκορπιός, τέλος, θα προσπαθήσει να σας ποδηγετήσει και να σας φέρει υπό την εξουσία του.
ν
ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)
Σχέσεις με διάρκεια: O συνδυασμός με τον Ταύρο είναι πολύ πετυχημένος και υπάρχουν πολλοί μακρόβιοι γάμοι για να το αποδείξουν. Με τον Καρκίνο έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και μοιραζόσαστε τις ίδιες ιδέες και απόψεις για τη ζωή. Με τον Σκορπιό ταιριάζετε εξαιρετικά σαν εραστές και η σχέση σας θα είναι δυνατή και γεμάτη μαγνητισμό. Τέλος, ένας επιτυχημένος τύπος από το ζώδιο του Αιγόκερω, ξέρει πώς να σας κάνει να νιώσετε ποθητοί και ασφαλείς.
Όταν ο δείκτης χτυπάει κόκκινο: H σχέση με έναν άλλον Ιχθύ είναι μαγική, όμως κάποιος πρέπει να ασχολείται με τις καθημερινές δουλειές και να πληρώνει τους λογαριασμούς. H σχέση με έναν Παρθένο αποτελεί πρόκληση, καθώς η υλιστική φύση του έρχεται σε τέλεια αντίθεση με την δική σας ονειρική διάθεση.
Δύσκολες σχέσεις: O Κριός σας απελευθερώνει ερωτικά, αλλά έως εδώ. Στα υπόλοιπα είστε αταίριαστοι. Με τον Λέοντα θα ζήσετε μια ιστορία αγάπης, αλλά θα βρείτε τον εγωισμό του ανυπόφορο. H σχέση με έναν Υδροχόο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις – όχι πάντα ευχάριστες. Με τον Ζυγό δύσκολα θα κάνετε χωριό. Οι Δίδυμοι ξενοκοιτάζουν, πράγμα που θα σας πληγώσει κατάκαρδα. H σχέση με έναν Τοξότη θα έχει στιγμές ερωτικής συνομιλίας, σύντομα όμως θα βαρεθεί και θα θελήσει να φύγει από κοντά σας. H ευαισθησία σας αντιμετωπίζεται από αυτόν σαν αφηρημάδα ή βλακεία.
v

© 2016 Youmagazine.gr
v

 


Translate this post