Ανακαλύφθηκε πυραμίδα στον Άρη από το Curiosity

Κατηγορία NEWS, Διάστημα

ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Απομεινάρι ενός αρχαίου πολιτισμού που άνθισε κάποτε στον κόκκινο πλανήτη ή παιχνίδι της φαντασίας; Δείτε το βίντεο.

Αυτή η φωτογραφία από το Curiosity αναθέρμανε τη θεωρία ότι ο Άρης είχε κάποτε πολιτισμό. Photo: NASA. Πηγή: Supplied
ν

ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ κάπως θολά στη μεγέθυνση, η πέτρινη πυραμίδα είναι τόσο καλοφτιαγμένη που από κάποιους θεωρείται απομεινάρι ενός αρχαίου πολιτισμού που άνθισε κάποτε στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.
Οι «Κυνηγοί του Αγνώστου», που δεν αποθαρρύνονται από τις διαβεβαιώσεις των ειδικών της NASA ότι δεν υπάρχει «εκεί έξω», βρήκαν νέα πολεμοφόδια για το οπλοστάσιό τους, χρησιμοποιώντας πάντα υλικό από την ίδια τη NASA. Αυτοί τη φορά είναι βέβαιοι ότι έχουν βρει το αντίγραφο μιας εκ των πυραμίδων της Αιγύπτου στην επιφάνεια του Άρη.
Και δεν μπορεί να τους αδικήσει κανείς, γιατί οι κατασκευαστές των πυραμίδων της Αιγύπτου σίγουρα χρησιμοποίησαν ένα πρότυπο, το οποίο αντέγραψαν, ένα πρότυπο που δεν συναντάται πουθενά στις φυσικές μορφές και στα σχήματα της Γης.
Είναι πολύ πιθανό, κάνοντας ένα αστρικό ταξίδι με το αιθερικό σώμα τους, να «επισκέφθηκαν» τον κοντινό μας πλανήτη και να «είδαν» ορισμένες από τις κατασκευές που υπάρχουν ή υπήρχαν κάποτε εκεί. Άλλωστε τα εξωσωματικά ταξίδια ήταν συνηθισμένη πρακτική στον αρχαίο κόσμο, ο οποίος ήταν σαφώς πιο ανοιχτόμυαλος από τον δικό μας πολιτισμό, σύμφωνα με τον οποίο αληθινό είναι ότι λένε οι μηχανές ότι είναι αληθινό.
ν

Φωτογραφία της ευρύτερης περιοχής στην οποία βρίσκεται ο πυραμιδικός σχηματισμός. Photo: NASA. Πηγή: Supplied
ν

Για το blog “Paranormal Crucible” που έκανε την ανακάλυψη μελετώντας τις φωτογραφίες του Curiosity, η πυραμίδα έχει «σχεδόν τέλειο σχέδιο και σχήμα», που σημαίνει ότι είναι «το αποτέλεσμα ενός ευφυούς σχεδιασμού και όχι ένα παιχνίδι του φωτός και της σκιάς».
Μπορεί στη φωτογραφία που έστειλε το ρομποτικό όχημα Curiosity, που εξερευνά τον κρατήρα Γκέιλ του Άρη από τις 6 Αυγούστου 2012, η πυραμίδα να φαίνεται μικρή σε διαστάσεις –οπότε θα μπορούσε να εκληφθεί και ως τυχαία διαμόρφωση μιας πέτρας– για τους «Κυνηγούς του Αγνώστου» όμως αυτή είναι απλώς η κορυφή μιας πολύ μεγαλύτερης κατασκευής, που ξεπροβάλλει στο σπαρμένο με πέτρες και βράχους περιβάλλον.
Το Curiosity έχει στείλει από τον κρατήρα Γκέιλ πολλές άλλες φωτογραφίες, τις οποίες παραθέτουμε πιο κάτω, όπου υπάρχουν σχηματισμοί που μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι είναι πυραμιδωτές «κατασκευές».
v

Τέσσερις πυραμιδωτοί σχηματισμοί στην επιφάνεια του Άρη. Πηγή: Youtube
ν

Άλλοι τρεις παρόμοιοι σχηματισμοί. Στην ένθετη φωτογραφία επάνω δεξιά ο σχηματισμός θυμίζει πυραμίδα των Μάγια. Πηγή: Youtube

ν

Has the Curiosity found a pyramid on Mars?
v

ν

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας, σύμφωνα με τους οποίους κάποιοι γήινοι βρίσκονται ήδη στον Άρη, όπου έχουν ιδρύσει αποικία, ταξιδεύοντας εκεί κρυφά, επειδή η ανθρωπότητα στη Γη έχει λίγο χρόνο ακόμη μπροστά της εξαιτίας των πολλών κινδύνων που την απειλούν από την κλιματική αλλαγή.
Τον Νοέμβριο του 2014, μια γυναίκα ονόματι «Τζάκυ», εξομολογήθηκε στον αμερικανικό ραδιοσταθμό “Coast to Coast AM” ότι είδε κάποιους άνδρες να περπατούν στην επιφάνεια του Άρη το 1979.
Η «Τζάκυ» είπε ότι πριν από 27 χρόνια ήταν μέλος της ομάδας της NASA που «κατέβαζε» την τηλεμετρία από τα Viking Landers 1 & 2, και είδε αυτούς τους ανθρώπους μέσω live feed. «Είδα δύο άνδρες στο χώρο με στολές, όχι εκείνες τις ογκώδεις που χρησιμοποιούνται συνήθως από τους αστροναύτες, αλλά με στολές προστασίας. Εμφανίστηκαν στον ορίζοντα περπατώντας προς τον Viking Explorer».
Ακούστε τη συζήτηση της «Τζάκυ» με τον παρουσιαστή του αμερικανικού ραδιοσταθμού “Coast to Coast AM”.
v

NASA Worker Sees Men Walk Over To Viking Lander On Mars
v

ν

Φωτογραφία της επιφάνειας του Άρη το 1976 από το διαστημόπλοιο Viking που στάθηκε αφορμή για το σχηματισμό της θεωρίας ότι ο κόκκινος πλανήτης είχε κάποτε ζωή. Στο επάνω μέρος φαίνεται το περίφημο “Πρόσωπο” και κάτω οι πυραμιδικές κατασκευές της επονομαζόμενης “Πόλης” στην Κυδωνία. Photo: NASA. Πηγή: Supplied

Σύμφωνα με τον Αμερικανό φυσικό δρα Τζον Μπράντενμπεργκ (John Brandenburg), στον Άρη υπήρχε παλιά πολιτισμός που καταστράφηκε από πυρηνική επίθεση που δέχτηκε από μια άλλη φυλή εξωγήινων.
Ο αρχαίος αυτός πολιτισμός κατοικούσε στην περιοχή της Κυδωνίας, αλλά επειδή ήταν ιδεαλιστές και ουτοπιστές σφαγιάστηκαν κατά την επίθεση που δέχτηκαν. Τα σημάδια αυτής της επίθεσης εξακολουθούν να υπάρχουν χαραγμένα στην επιφάνεια του Άρη. Συγκεκριμένα, ο Μπράντενμπεργκ έχει εντοπίσει δύο περιοχές όπου σώζονται κρατήρες από τις πυρηνικές βόμβες.
Επίσης, το κόκκινο χρώμα της επιφάνειας του Άρη είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στις θερμοπυρηνικές εκρήξεις.
«Η επιφάνεια του Άρη είναι καλυμμένη με ένα λεπτό στρώμα ραδιενεργών ουσιών, ανάμεσα στις οποίες υπάρχουν ουράνιο, θόριο και ραδιενεργό κάλιο – και αυτός ο συνδυασμός στοιχείων εκπέμπει ακόμη ακτινοβολία από ένα θερμό σημείο στον Άρη», δήλωσε το 2011 στο Fox News.
«Μια πυρηνική έκρηξη θα μπορούσε να έχει στείλει συντρίμμια σε όλο τον πλανήτη», διευκρίνισε ο Αμερικανός φυσικός.
ν

Ο φυσικός Τζον Μπράντενμπεργκ πιστεύει πως ο αρχαίος πολιτισμός στον Άρη εξουδετερώθηκε από πυρηνική επίθεση που δέχτηκε από μια άλλη φυλή εξωγήινων και ότι τα ισότοπα που ανιχνεύονται στην αρειανή ατμόσφαιρα είναι κατάλοιπα από βόμβες υδρογόνου. Πηγή: Supplied
ν

© 2017 Youmagazine.gr

 


Translate this post