Ζευγάρι Καναδών κέρδισε για τρίτη φορά στο Λόττο!

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αν έχεις τύχη διάβαινε… Ζευγάρι Καναδών γιόρτασε για τρίτη φορά τη μεγάλη επιτυχία του στο Λόττο.


ν

ΑΝ ΕΧΕΙΣ τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτει, λέει η παροιμία, που σημαίνει πως ο τυχερός άνθρωπος πάντα πετυχαίνει στη ζωή του, όποια πορεία κι αν ακολουθήσει.
Αυτό φαίνεται πως είναι το ριζικό για ένα ζευγάρι Καναδών που κέρδισαν τρεις φορές το Λόττο μέσα σε 28 χρόνια, τη στιγμή που για τους περισσότερους είναι αρκετά δύσκολο να κερδίσουν έστω και μια φορά.
Κι όμως, αν και οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το Λόττο, το Τζόκερ ή το λαχείο είναι απειροελάχιστες, το ζεύγος Ντάγκλας και Μπάρμπαρα Φινκ από το Έντμοντον του Καναδά, το κατάφερε αυτό ξανά και ξανά.
Η πρώτη τους νίκη συνέβη το 1989, όταν ο κ. Φινκ κέρδισε 128.000 καναδικά δολάρια παίζοντας με τέσσερις φίλους του. Το ζευγάρι στη συνέχεια κέρδισε για δεύτερη φορά το 2010, παίρνοντας αυτή τη φορά 100.000 δολάρια.
Τώρα το τυχερό ζευγάρι κατάφερε να πετύχει μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη, κερδίζοντας 8,1 εκατομμύρια δολάρια!
Όταν έμαθε ότι κέρδισαν, η κ. Φινκ κάλεσε τον σύζυγό της στη δουλειά του για να του ανακοινώσει το χαρμόσυνο νέο, χωρίς όμως να γνωρίζει το ύψος του ποσού. Τότε εκείνος την ενημέρωσε ότι είχαν κερδίσει πάνω από 8 εκατομμύρια.
Τώρα το ζευγάρι σχεδιάζει τι να κάνει με τα πρωτόγνωρα πλούτη του.

 


Translate this post