Πτήση MS804 της EgyptAir: η απίστευτη σύμπτωση

Κατηγορία Παράξενα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η εξαφάνιση της πτήσης MS804 της EgyptAir έγινε 804 μέρες ακριβώς από την εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

5HJ542H524H65HK66K672

Καθώς πολλά ερωτηματικά παραμένουν αναπάντητα, η εξήγηση αναζητείται στον κόσμο των θεωριών συνωμοσίας. Πηγή: Supplied
v

ΜΕ ΜΙΑ μεγάλης κλίμακας έρευνα με πολιτικά και στρατιωτικά μέσα, οι αιγυπτιακές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα δύο μαύρα κουτιά της πτήσης MS804, ώστε να ριφθεί φως στο αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημα τι έφταιξε και το αεροπλάνο της EgyptAir είχε αυτή την τραγική κατάληξη. Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ότι πιθανόν να υπήρξε τρομοκρατικό χτύπημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν στοιχεία που να το επιβεβαιώνουν.

Έτσι, ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η πτήση MS804 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ παραμένει έως τώρα άγνωστος.

Στο αεροπλάνο που ξεκίνησε από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ του Παρισιού και κατευθυνόταν στο Κάιρο, όπου αναμενόταν να προσγειωθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης, επέβαιναν 66 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Το αεροπλάνο προηγουμένως είχε ταξιδέψει στην Ερυθραία, την Τυνησία και το Βέλγιο, πριν εκτελέσει την πτήση Παρίσι-Κάιρο.

Οι υποθέσεις και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο.

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι ο αριθμός της μοιραίας πτήσης 804 συμπίπτει με τον αριθμό των ημερών από την εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών που επίσης παραμένει έως τώρα άφαντη.

Πιο συγκεκριμένα, η πτήση MH370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014, ενώ η πτήση MS804 της EgyptAir στις 19 Μαΐου 2016. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εκπληκτική σύμπτωση. Το μεταξύ τους χρονικό διάστημα είναι 804 μέρες.
v

6HJ542H524H65HK66K672

Το αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών, που εκτελούσε πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, ενώ λίγα μόνο συντρίμμια από την πτήση MS804 έχουν βρεθεί τις τελευταίες δύο ημέρες. Photo: Wikimedia Commons. Πηγή: Supplied

 


Translate this post