Μυστηριώδης αφρός κάλυψε ιαπωνική πόλη

Κατηγορία Παράξενα

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μυστηριώδης αφρός κάλυψε τους δρόμους ιαπωνικής πόλης στον απόηχο του δεύτερου φονικού σεισμού που έπληξε τη χώρα αυτή την εβδομάδα.

4123OOTU2135LYU54

Ένα πυκνό στρώμα μιας άγνωστης αφρώδους ουσίας κάλυψε το κέντρο της πόλης Φουκουόκα.
Πηγή: Twitter

v

Η ΑΦΡΩΔΗΣ ουσία στο κέντρο της νότιας πόλης Φουκουόκα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μετά από τον σεισμό που συγκλόνισε την περιοχή Κουμαμότο. Θυμίζουμε ότι μετά τον πρώτο φονικό σεισμό των 7,3 Ρίχτερ που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Απριλίου και είχε 1.500 τραυματίες και 32 νεκρούς, ένας δεύτερος σεισμός 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη χώρα το Σάββατο ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 41.

Μόλις συνήλθαν από το σεισμό, οι κάτοικοι της Φουκουόκα άρχισαν να προβαίνουν σε εικασίες σχετικά με τον μυστηριώδη αφρό που κάλυψε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με τους περισσότερους να μιλούν για το σπάσιμο κάποιας υπόγειας σωλήνας νερού, χωρίς βέβαια αυτό να εξηγεί τίποτα.
v

5123OOTU2135LY520Η αφρώδης ουσία κάλυψε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου το κέντρο της Φουκουόκα,
μετά τον νέο ισχυρό σεισμό που συγκλόνισε την περιοχή Κουμαμότο. Πηγή: Twitter

v

6123OOTU2135LY496Μια ακόμη φωτογραφία του πυκνού αφρού που κάλυψε τους δρόμους της Φουκουόκα
που βρίσκεται στο νότιο νησί Κιούσου. Πηγή: Twitter

v

Οι σεισμικές δονήσεις άφησαν 410.000 σπίτια χωρίς νερό και 200.000 χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αναγκάζοντας τα πλήθη των ανθρώπων να περιμένουν στην ουρά για την προμήθεια φαγητού και νερού στα κέντρα έκτακτης βοήθειας που είχαν συσταθεί και ενώ η γη σειόταν από τους μετασεισμούς.

Η νομαρχία του Κουμαμότο, στο νησί Κιούσου, επλήγη από μια σειρά σφοδρών δονήσεων που προκάλεσαν καταστροφές, πυρκαγιές και κατολισθήσεις. Στην ορεινή περιοχή Μινάμι-Άσο, μια μεγάλη κατολίσθηση παρέσυρε κατοικίες, απέκλεισε έναν αυτοκινητόδρομο και απομόνωσε από τον υπόλοιπο κόσμο περίπου 1.000 κατοίκους.
v

 


Translate this post