Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για το 2017

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017

Από την Έλλη Άμποτ

 

Μέρος β΄
ν

Προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2017, στις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά. Τι θα σας φέρουν τα άστρα το Νέο Έτος. Ποιες ημερομηνίες είναι ευνοϊκές στα αισθηματικά.

ν

ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ προβλέψεις που ακολουθούν, σχετικά με τις σχέσεις, την καριέρα, την οικογένεια, τα χρήματα κτλ., έχουν ληφθεί υπόψη κάποια μεγάλα ουράνια γεγονότα, όπως η θέση του Δία στον Ζυγό και η από 11 Οκτωβρίου 2017 είσοδός του στον Σκορπιό, η θέση του Κρόνου στον Τοξότη και η από 21 Δεκεμβρίου 2017 είσοδός του στον Αιγόκερω, καθώς και οι Δεσμοί της Σελήνης (Ραχού και Κετού), επειδή οι πλανήτες αυτοί είναι πανίσχυροι και επηρεάζουν τη ζωή μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τρόπους πέρα ​​από το μέτρο.

Για να έχετε μια πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων του νέου έτους, είναι καλό να διαβάσετε, εκτός από το ηλιακό ζώδιό σας και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη σας. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται στον αστρολογικό σας χάρτη, κάντε κλικ εδώ: Αστρολογικός Χάρτης.

Τον τόνο της νέας χρονιάς τον δίνει ο Κρόνος στον Τοξότη. Ο Κρόνος θα τεστάρει τα σχέδια που εκπονήσαμε μέσα στο 2016, για να φανεί πλέον στην πράξη ποιες από τις ιδέες μας αυτές είναι πραγματοποιήσιμες και ποιες όχι. Σε γενικές γραμμές, το 2017 είναι έτος πράξεων, έτος εκπλήρωσης, και γι’ αυτό ένα τυχερό έτος.

 

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Γενικά: Το 2017, ανταμείβεστε για τους κόπους και τις θυσίες παλαιότερων ετών. Οι ευκαιρίες που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό, επιτέλους καταφθάνουν, γι’ αυτό φροντίστε να είστε έτοιμοι. Αυτή τη χρονιά δεν αποκλείεται να επεκτείνετε τις δουλειές σας ή να πάρετε προαγωγή. Το πρώτο μισό του έτους μπορεί να είναι λίγο ταραχώδες εξαιτίας προβλημάτων στη σχέση σας, αλλά σταδιακά τα πράγματα θα βελτιωθούν και η ζωή σας θα βρει ξανά τον φυσιολογικό της ρυθμό. Το δεύτερο μισό του έτους θα δείτε μεγάλη βελτίωση στα οικονομικά σας. Μετά τον Σεπτέμβριο, θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι, αλλά και εμπνευσμένοι με ευκαιρίες που θα έρχονται από το  εξωτερικό.

Αισθηματικά: Το 2017 είναι η χρονιά σας! Αυτό οφείλεται κυρίως στη διέλευση του Δία από το ζώδιό σας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 10 Οκτωβρίου. O Δίας είχε μπει στον Ζυγό τον Σεπτέμβριο του 2016 και πιθανότατα έχετε ήδη παρατηρήσει μερικές πολύ θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Εμφανίζονται ευκαιρίες που δεν τις περιμένατε και γεμίζετε από ένα αίσθημα αισιοδοξίας που σας κάνει να βλέπετε το μέλλον πιο λαμπερό. H αίσθηση αυτή θα συνεχιστεί και το 2017, ενώ ο Δίας θα σας χαρίσει υπέροχες στιγμές στα αισθηματικά σας. Θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να βρείτε το ταίρι σας, αυτόν ή αυτήν που θα καταφέρει να αιχμαλωτίσει την καρδιά σας για πάντα! Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γεγονότα που διαδραματίζονται την περίοδο γύρω στις 19 Μαΐου και μετά ξανά στις 11 Νοεμβρίου, όταν μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Υπάρχουν δυνατά αισθήματα αγάπης στη σχέση σας, αλλά ίσως χρειαστεί να γίνει μια αναθεώρηση της αισθηματικής σας ζωής. H Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου και όσον αφορά το ζώδιό σας θα βρίσκεται το μεγαλύτερο διάστημα στον τομέα των σχέσεων. Την περίοδο αυτή λοιπόν ενδέχεται να προσπαθείτε να βρείτε ένα συμβιβασμό με το σύντροφό σας ή έναν τρόπο για να κλείσετε ένα θέμα που σας απασχολεί και τους δύο. Μπορεί επίσης να υπάρχει κάποιο οικονομικό θέμα που προσπαθείτε να τακτοποιήσετε μαζί με το σύντροφό σας. Ακόμη κι αν αισθάνεστε άσχημα κατά τη διάρκεια όλων αυτών των διαπραγματεύσεων, η τελική συμφωνία θα ευνοεί και τις δύο πλευρές και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας είναι στο πλευρό σας!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Γενικά: Το 2017 είναι μια χρονιά ξαφνικών αλλαγών και εκπλήξεων, όλες όμως προς το καλύτερο. Βέβαια η καλοτυχία δεν θα σας ακολουθήσει τυφλά∙ θα πρέπει να κάνετε τις ανάλογες προσπάθειες για να τη συναντήσετε. Πιθανότατα θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά, γεγονός που θα διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. H οικογένεια επίσης θα υποστεί συνέπειες από τον αυξημένο φόρτο εργασίας. Αλλά η τύχη είναι με το μέρος σας τη χρονιά αυτή κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Θα τα πάτε καλά στον οικονομικό τομέα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για βελτίωση. Το πρώτο μισό του έτους υπόσχεται μια αναπάντεχη, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα ξυπνήσει τον έρωτα μέσα σας.

Αισθηματικά: Οι ελεύθεροι έχετε να περιμένετε πολλά από τη νέα χρονιά! H σεληνιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή και θα δημιουργήσει μια πληθώρα θαυμαστών ή θαυμαστριών που θα είναι έτοιμοι να σας λατρέψουν! Αν είστε δεσμευμένοι ενδέχεται να πάρετε τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσετε οικογένεια. H μόνη περίπτωση που μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα είναι αυτή ενός έρωτα που θα γεννηθεί στο χώρο εργασίας σας.

H Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στον τομέα της εργασίας σας στις 4 Μαρτίου και έως τις 2 Απριλίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί τα πράγματα μπορεί να πάρουν δυσάρεστη τροπή. Έως τις 15 Απριλίου, που η ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάζει τον ερωτικό σας τομέα, ενδέχεται να εμφανιστούν ερωτικοί σύντροφοι από το παρελθόν. Καλό θα ήταν βέβαια να μην ξεκινήσετε μια σχέση κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, αλλά αν αποφασίσετε ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε ξανά με μια πρώην σχέση σας, τότε δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας μέχρι να γίνει η Αφροδίτη ξανά ορθόδρομη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Γενικά: Μια γεμάτη χρονιά σας περιμένει! Προσωπικά ζητήματα και θέματα υγείας θα σας κρατήσουν αρχικά απασχολημένους, αλλά σταδιακά τα πράγματα θα βελτιωθούν, εφόσον είστε επιμελείς και ευσυνείδητοι. Θα υπάρχει αρκετή πίεση στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αν δουλέψετε σκληρά και είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Δεν αποκλείεται επίσης το ενδεχόμενο της επέκτασης στον εργασιακό τομέα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, η τύχη θα σας χαμογελάσει πιο πλατιά μετά τον Σεπτέμβριο. Τα κέρδη έρχονται κυρίως από αγοραπωλησίες ακινήτων. Μετά τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της υγείας.

Αισθηματικά: O έρωτας τη χρονιά αυτή έρχεται μέσα από φίλους και κοινωνικές επαφές. O Δίας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται στον τομέα των φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών έως τις 10 Οκτωβρίου. Οι κοινωνικές γνωριμίες και οι συναντήσεις θα φέρουν κάποιο πρόσωπο κοντά σας – και ίσως αισθάνεστε ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο!

Τη χρονιά αυτή δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να δοκιμάσετε ξανά την τύχη σας με μια παλιά σας αγάπη. Αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να εμφανιστεί την περίοδο μεταξύ 4 Μαρτίου και 15 Απριλίου, όταν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τομέα που επηρεάζει το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή.  H απόφαση να επανασυνδεθείτε με κάποιον ή κάποια πρώην δεν θα είναι εύκολη. Θα υπάρξουν αρκετές αντιρρήσεις από την πλευρά της οικογένειας και του προσωπικού σας κύκλου που θα σας υπενθυμίζουν τα προβλήματα που είχατε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, χωρίς να βλέπουν αυτά που σας είχαν ενώσει. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε πριν βεβαιωθείτε για την σταθερότητα των αισθημάτων σας – κατά προτίμηση όταν η Αφροδίτη θα είναι ορθόδρομη και οι συνθήκες πιο ευνοϊκές.

Για τους δεσμευμένους, η περίοδος της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια θέματα που θα επηρεάσουν την αισθηματική σας ζωή. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τα πράγματα, γιατί αν υπάρχει αγάπη όλα διορθώνονται. Στις 19 Μαΐου και στις 11 Νοεμβρίου, ο Κρόνος, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, συνεργάζεται με τον Ουρανό στον ερωτικό σας τομέα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για ρομαντικές και εξωτικές στιγμές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Γενικά: Το 2017 θα είναι μια τυχερή χρονιά για εσάς και μπορείτε να περιμένετε σημαντικά κέρδη εφόσον δουλέψετε σκληρά και επιμελώς. Το πρώτο μισό της χρονιάς προσφέρει άφθονες ευτυχισμένες στιγμές, ευκαιρίες για ταξίδια και ρομαντικές απολαύσεις. Ο εργασιακός τομέας θα είναι σταθερός και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνοδο. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς, η θεά του έρωτα σας χαμογελά και θα κάνετε είτε σχέση είτε θα σας κάνουν πρόταση γάμου.

Αισθηματικά: Η αισθηματική σας ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα το πρώτο εξάμηνο, καθώς σας απασχολεί κυρίως η εργασία και η καριέρα σας. Αυτό οφείλεται στον Δία, ο οποίος θα βρίσκεται στο Μεσουράνημα του γενέθλιου χάρτη σας έως τον Οκτώβριο, ωθώντας σας να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας θέση. Το βέβαιο είναι ότι θα έχετε τουλάχιστον μια σημαντική επιτυχία, γεγονός που θα σας χαρίσει μεγάλη ικανοποίηση, αλλά και προβάδισμα. Με όλη την προσοχή σας στραμμένη στις επαγγελματικές επιδιώξεις δεν θα έχετε πολύ χρόνο να κυνηγήσετε τον έρωτα. Παρ’ όλα αυτά, μετά τις 10 Οκτωβρίου, με τον Δία να επισκέπτεται τον τομέα των κοινωνικών επαφών σας, υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου και οι δεσμευμένοι μπορεί να βιώσετε κάποιες δύσκολες στιγμές στη σχέση σας. Τα προβλήματα φαίνεται να προέρχονται από την οικογένειά σας που επεμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή, ειδικά έως τις 2 Απριλίου, καθώς η Αφροδίτη διασχίζει τον τέταρτο οίκο σας. Σε άλλη περίπτωση, ενδέχεται να χρειαστεί να επαναξιολογήσετε μαζί με τον/την σύντροφό σας ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με την οικογενειακή σας ζωή. Οι συζητήσεις μπορεί να μην οδηγήσουν πουθενά την περίοδο από τις 2 έως τις 15 Απριλίου, αλλά μετά το διάστημα αυτό το τοπίο ξεκαθαρίζει και θα είστε σε θέση να βρείτε μια λύση στο πρόβλημά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Γενικά: Το 2017 θα είναι μια γεμάτη και δραστήρια χρονιά, με πολλή δουλειά αλλά και κέρδη. Στο πρώτο μισό της χρονιάς, θα έχετε έσοδα από συναλλαγές με το εξωτερικό ή από αγοραπωλησίες ακινήτων. Στο δεύτερο μισό θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και μπορεί να εμφανιστούν μερικές ωραίες ευκαιρίες οικονομικού ενδιαφέροντος. Μετά τον Σεπτέμβριο θα δείτε τα χρήματά σας να αυξάνονται σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Σε γενικές γραμμές, η χρονιά θα είναι ευνοϊκή, αλλά μην παρασύρεστε από υπερβολική αυτοπεποίθηση, γιατί μπορεί να βλάψει τις επιδιώξεις σας.

Αισθηματικά: Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς επηρεάζεται από αρκετές εκλείψεις, οι οποίες παραδοσιακά φέρνουν αλλαγές, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις. Οι δεσμευμένοι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γι’ αυτά που διαδραματίζονται γύρω στις 10 Φεβρουαρίου, με την σεληνιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων. Η έκλειψη θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο και να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που πριν σας διέφευγαν. Αυτό θα κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή. Η ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου θα ανοίξει το δρόμο για νέα στοιχεία στην αισθηματική σας ζωή. Με άλλα λόγια, ενδέχεται να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε – αν δεν το έχετε ήδη αποφασίσει από την προηγούμενη έκλειψη!

Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 7 Αυγούστου, σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Συνήθως είστε αρκετά εγκεφαλικοί και προτιμάτε να εξετάζετε τα πάντα με τη λογική. Την περίοδο αυτή όμως σας οδηγεί το συναίσθημα και όχι λογική. Μην αντιστέκεστε.

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας από τις 4 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει από κοινού με τον/την σύντροφό σας. Από τις 2 έως τις 15 Απριλίου, η προσοχή σας μετατοπίζεται σε οικονομικές αποφάσεις που έχουν παρθεί από κοινού. Έχει μεγάλη σημασία να διατηρείτε την επικοινωνία σας όσο πιο ξεκάθαρη και ειλικρινή γίνεται.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Γενικά. Το 2017 θα φέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σχετίζονται με το εξωτερικό. Μην τις αφήσετε να χαθούν. Μέχρι τον Σεπτέμβριο οι προοπτικές για ανάπτυξη θα είναι πολύ καλές. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, το 2017 μπορεί να φέρει ευκαιρίες για γάμο, καθώς και νέες σχέσεις, ειδικά τους πρώτους έξι μήνες. Στο δεύτερο μισό του έτους προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας. Προς το τέλος του έτους ενδέχεται να σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά.

Αισθηματικά. Οι ελεύθεροι θα δείτε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή με την ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας στις 26 Φεβρουαρίου. Θα πάρετε αποφάσεις που θα σας προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες. Μια από αυτές θα είναι και ένας νέος έρωτας.

Οι δεσμευμένοι θα απολαμβάνετε τις χαρές του κοινού βίου, αλλά και την βελτίωση των οικονομικών σας. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, θα βρίσκεται στον 8ο οίκο των κοινών οικονομικών σας πόρων έως τις 10 Οκτωβρίου. Το εισόδημα του/της συντρόφου σας θα σημειώσει άνοδο με κάποιο τρόπο, ή μια κοινή επένδυση που είχατε κάνει στο παρελθόν θα αποδώσει καρπούς.

Η Αφροδίτη, σε ανάδρομη πορεία από τις 4 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου, θα επηρεάσει προσωρινά τον τομέα των οικονομικών σας, ενώ από τις 2 έως τις 15 Απριλίου θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας. Φροντίστε λοιπόν να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας τις περιόδους αυτές.

Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη θα σας κάνει πολύ ευαίσθητους όσον αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, γιατί αυτό είναι το καλύτερο εισιτήριο για να βρείτε το ταίρι σας. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την παρουσία της Αφροδίτης στον ερωτικό σας τομέα από τις 31 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές!
v

< Επιστροφή

 


1 2

Translate this post