Αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων για το 2017

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017

Από την Έλλη Άμποτ

 

Μέρος α΄
ν

Προβλέψεις όλων των ζωδίων για το 2017, στις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά. Τι θα σας φέρουν τα άστρα το Νέο Έτος. Ποιες ημερομηνίες είναι ευνοϊκές στα αισθηματικά.

ν

ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ προβλέψεις που ακολουθούν, σχετικά με τις σχέσεις, την καριέρα, την οικογένεια, τα χρήματα κτλ., έχουν ληφθεί υπόψη κάποια μεγάλα ουράνια γεγονότα, όπως η θέση του Δία στον Ζυγό και η από 11 Οκτωβρίου 2017 είσοδός του στον Σκορπιό, η θέση του Κρόνου στον Τοξότη και η από 21 Δεκεμβρίου 2017 είσοδός του στον Αιγόκερω, καθώς και οι Δεσμοί της Σελήνης (Ραχού και Κετού), επειδή οι πλανήτες αυτοί είναι πανίσχυροι και επηρεάζουν τη ζωή μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τρόπους πέρα ​​από το μέτρο.

Για να έχετε μια πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων του νέου έτους, είναι καλό να διαβάσετε, εκτός από το ηλιακό ζώδιό σας και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη σας. Αν δεν γνωρίζετε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται στον αστρολογικό σας χάρτη, κάντε κλικ εδώ: Αστρολογικός Χάρτης.

Τον τόνο της νέας χρονιάς τον δίνει ο Κρόνος στον Τοξότη. Ο Κρόνος θα τεστάρει τα σχέδια που εκπονήσαμε μέσα στο 2016, για να φανεί πλέον στην πράξη ποιες από τις ιδέες μας αυτές είναι πραγματοποιήσιμες και ποιες όχι. Σε γενικές γραμμές, το 2017 είναι έτος πράξεων, έτος εκπλήρωσης, και γι’ αυτό ένα τυχερό έτος.

 

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Γενικά. Από την αρχή του 2017, θα υπάρξει βελτίωση σε όλους τους τομείς, καθώς η τύχη θα αρχίσει και πάλι να σας ευνοεί. Είναι πιθανά τα επαγγελματικά ταξίδια, τα οποία ευνοούνται ιδιαίτερα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Την ίδια περίοδο θα έχετε όμως και αύξηση των εξόδων. Για τους ελεύθερους, η προοπτική γάμου είναι ιδιαίτερα υψηλή τον Σεπτέμβριο, περίοδος που πολλοί Κριοί θα δεσμευτούν και θα παντρευτούν. Μέσα στο 2017 δεν θα λείψουν μετακινήσεις, μετακομίσεις και μετεγκαταστάσεις, ενώ κάποια οικογενειακά θέματα ίσως σας ταράξουν. Θα περάσουν γρήγορα∙ θα πρέπει όμως να είστε σε επαγρύπνηση.

Αισθηματικά. Το 2017 είναι ένα πολύ τυχερό έτος στα ερωτικά ζητήματα. Θα κερδίσετε το τζακ-ποτ όχι μόνο στα θέματα της καρδιάς, αλλά και στο ότι υπάρχει προοπτική να γνωρίσετε το άτομο που ονειρεύεστε για σύντροφό σας.

Μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και του γάμου, με αποτέλεσμα, όπως είπαμε, πολλοί Κριοί να αρραβωνιαστούν, να παντρευτούν ή να κάνουν έναν σημαντικό δεσμό.

Δύο σημαντικά ουράνια συμβάντα, η έκλειψη στις 10 Φεβρουαρίου (σεληνιακή) και η έκλειψη στις 21 Αυγούστου (ηλιακή) γίνονται στον τομέα των ερωτικών σας σε μια τέλεια γωνία με τον Ουρανό, τον πλανήτη των εκπλήξεων, που είναι τώρα στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κεραυνοβοληθείτε από τον έρωτα, συναντώντας κάποιο πρόσωπο τυχαία σε μια απροσδόκητη στιγμή.

Και άλλο καλό νέο. Εάν είστε δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται να επισκεφθεί εσάς και το ταίρι σας εφέτος ο πελαργός, με τη χαρμόσυνη είδηση ενός παιδιού.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Γενικά. Εύνοια στα επαγγελματικά, θα χρειαστεί όμως από μέρους σας αρκετή δουλειά. Νέες ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε και να αναπτυχθείτε. Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 είναι ιδιαίτερα καλό για την καριέρα σας, με αυξημένες πιθανότητες οικονομικής ανάπτυξης. Είναι μια ευνοϊκή χρονιά από την άποψη της ευτυχίας που σχετίζεται με τα παιδιά. Θα είστε δημιουργικοί, εμπνευσμένοι και καινοτόμοι. Οι νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα θα αφυπνίσουν τον πνευματώδη χαρακτήρα σας. Γενικά, το 2017 θα είναι για εσάς τους Ταύρους μια καλή χρονιά.

Αισθηματικά. Τα καλύτερα είναι στο δρόμο. Ο Κρόνος, ο πλανήτης των μαθημάτων και της ωριμότητας, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 8ο οίκο σας των κοινών πόρων. Αυτό σημαίνει ότι από καρμική σκοπιά είστε ακόμη στη φάση της εκμάθησης πώς να προχωρήσετε μόνοι σας στον υλικό κόσμο στον οποίο ζούμε. Κάποια στιγμή, όμως, δεν θα μπορείτε να στηρίζεστε πια στα χρήματα του/της συντρόφου σας. Ίσως χρειαστεί να γίνετε εσείς ο προστάτης της οικογένειας, προκειμένου να υποστηρίξετε τον/την σύντροφό σας, καθώς αυτός ή αυτή ενδέχεται να αλλάξει σταδιοδρομία. Ή πάλι μπορεί να σχετιστείτε με κάποιο πρόσωπο ανήμπορο οικονομικά που θα θέλετε να βοηθήσετε. Τα σενάρια είναι πολλά, η ουσία όμως είναι η ίδια: το έτος αυτό θα χρειαστεί να σηκώσετε εσείς το οικονομικό βάρος. Όμως είστε επινοητικοί και θα τα καταφέρετε.

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα κινείται ανάδρομα από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου, στον 12ο οίκο σας, των κρυφών ζητημάτων. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να μιλήσετε με κάποιον ειδικό για τυχόν βραχυκυκλώματα στην τρέχουσα σχέση σας.

Μετά τις 10 Οκτωβρίου, ο ορίζοντας καθαρίζει, καθώς ο τυχερός Δίας μπαίνει στον Σκορπιό και στον τομέα των ερωτικών ευκαιριών, έπειτα από σχεδόν 12 χρόνια. Αυτό σημαίνει σταδιακές αλλαγές, αλλά και βελτίωση των αισθηματικών ζητημάτων. Πολύ πιθανή η δέσμευση με κάποιον πάνω στον οποίο θα μπορείτε να βασίζεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Γενικά. To 2017 φαίνεται θαυμάσιο από την άποψη των προοπτικών σταδιοδρομίας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου. Μείνετε μακριά από εγωισμούς και ανταγωνισμούς και δεν θα έχετε πρόβλημα. Υπάρχει πάντοτε το ζήτημα της μετεγκατάστασης, κυρίως όμως η δυνατότητα σύλληψης ή γέννησης ενός παιδιού. Όσοι Δίδυμοι έχουν οικογένεια, θα υπάρξουν προκλήσεις με τα παιδιά προς το τέλος του 2017. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και η ζωή θα πλεύσει ομαλά.

Αισθηματικά. Όλα τα καλά μαζεμένα! Το 2017 φέρνει κάτι νέο στη ζωή σας – γάμο ή ένα παιδί. Στην πραγματικότητα, εσείς και ο Κριός είστε τα δύο σημεία του ζωδιακού που έχετε εφέτος τις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτείτε και/ή να αποκτήσετε ένα μωρό. Ουάου!

Σημειώστε πως εάν παντρευτείτε μέσα στο 2017, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι η σχέση σας θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Και αυτό γιατί ο Κρόνος, ο πλανήτης της μακροζωίας και της δέσμευσης, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και του γάμου όλο το χρόνο. Αυτό από τη μεριά σας σημαίνει προθυμία να μοιραστείτε κάτι ουσιαστικό με κάποιον άλλον, αλλά και ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις που απαιτεί ο έγγαμος βίος.

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, πιθανό να σκεφτείτε τρόπους για να κάνετε πιο βαθιά τη δέσμευσή σας με το άλλο πρόσωπο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μια μυριάδα τρόπων, αλλά το σύμπαν θα σας προσφέρει επιπλέον στήριξη, αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια οικογένεια.

Ο Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης και της ευλογίας, θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας, του έρωτα και των παιδιών μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Όλα θα έρθουν και θα δέσουν με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο!

Μια προειδοποίηση μόνο για τις ερωτικές προοπτικές του τρέχοντος έτους: η περίοδος από 4 Μαρτίου έως 15 Απριλίου, που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, δεν ευνοεί τη σύναψη σχέσεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Γενικά. To 2017 απαιτεί από εσάς λίγη περισσότερη δουλίτσα, όσον αφορά τις επαγγελματικές προοπτικές σας. Δουλεύοντας σκληρά το πρώτο εξάμηνο, θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Η τύχη θα σας ευνοήσει, αλλά περιστασιακά. Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να την αρπάξετε. Οι πιθανότητες αγοράς ενός αυτοκινήτου ή σπιτιού, όπως και μια μετακόμιση ή μετεγκατάσταση, είναι αυξημένες ειδικά στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους. Η όποια βελτίωση στην καριέρα θα οφείλεται και μόνο στις δικές σας προσπάθειες, καθώς και οι νέες προοπτικές. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, καθώς το πείσμα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Αισθηματικά. Αν αποζητάτε την ηρεμία, τότε το 2017 δεν θα σας απογοητεύσει. Αν, από την άλλη μεριά, επιθυμείτε έντονη ερωτική ζωή, ίσως πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι τα πράγματα θα είναι γενικά ήσυχα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ευκαιρίες για ρομαντικές στιγμές.

Οι ελεύθεροι αναλογιστείτε τι ακριβώς χρειάζεστε από μια σχέση. Εξετάστε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σας, όσον αφορά την ερωτική σας συμπεριφορά, δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες που θα σας φέρουν τον έρωτα της ζωής σας. Έως τις 10 Οκτωβρίου θα παρατηρήσετε μια σημαντική αλλαγή στα αισθηματικά σας και ξαφνικά θα ανοίξουν πόρτες που πριν ήταν κλειστές. Αυτό οφείλεται στον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, που θα κάνει την είσοδό του στον ερωτικό σας τομέα ύστερα από 12 χρόνια. O έρωτας θα έρθει, εφόσον είστε ανοιχτοί και έτοιμοι να τον υποδεχτείτε.

Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να μάθετε να δουλεύετε μαζί με τον/την σύντροφό σας και όχι ο ένας εναντίον του άλλου. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σας, αλλά φαίνεται ότι και οι δύο θέλετε να έχετε τον έλεγχο πάνω σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι. Να θυμάστε ότι αυτό που θέλετε και οι δύο είναι το καλό της οικογένειας και έτσι θα πρέπει να συνεργαστείτε πάνω σε αυτή τη βάση. Θα μπείτε στη δοκιμασία να το μάθετε αυτό γύρω στις 30 Μαρτίου και μετά ξανά στις 4 Αυγούστου. Την περίοδο γύρω στις 7 Αυγούστου ευνοούνται τα κοινά οικονομικά σας και οι επενδύσεις που έχετε κάνει από κοινού.

 

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γενικά. To 2017 έρχεται με σκαμπανεβάσματα και εφιστά την προσοχή σας στον οικογενειακό τομέα. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν άνοδο, αλλά φαίνεται να έχετε πολλά έξοδα. Θα πρέπει να κάνετε προσπάθεια να μειώσετε τα περιττά. Αυτό που θα σας απασχολήσει κυρίως εφέτος είναι ζητήματα με τα παιδιά και δυσαρέσκειες στην οικογένεια. O θυμός δεν θα βοηθήσει την κατάσταση∙ αντίθετα, θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Προσέξτε επίσης την επικοινωνία σας στο χώρο εργασίας. Θέματα εγωισμού και περηφάνιας θα δημιουργήσουν προβλήματα, ειδικά το πρώτο μισό του έτους. Αν μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν εύκολα.

Αισθηματικά. Οι σχέσεις και η καλή επικοινωνία πηγαίνουν χέρι-χέρι. Ευτυχώς για εσάς θα έχετε την ευκαιρία να το εφαρμόσετε στην πράξη, καθώς ο Δίας βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας σας και θα παραμείνει έως τα μέσα Οκτωβρίου. Θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με ευκολία, αλλά και να μπορείτε να ακούτε με κατανόηση τους άλλους. Το αποτέλεσμα θα είναι να βελτιωθεί η σχέση σας θεαματικά. Δώστε προσοχή σε μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε μαζί με τους αγαπημένους σας γύρω στις 27 Αυγούστου και η οποία θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλής στη σχέση σας.

O Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών, εξακολουθεί να βρίσκεται στον ερωτικό σας τομέα. Χάρη σε αυτόν όμως μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί στο δρόμο σας για τον έρωτα. Επιλέγοντας να βελτιωθείτε και να αναπτυχθείτε πνευματικά, αυξάνετε τις πιθανότητες να συναντήσετε τον αληθινό έρωτα. Θα έχετε την ευκαιρία να το διαπιστώσετε αυτό γύρω στις 19 Μαΐου και στις 11 Νοεμβρίου.

O έρωτας όμως έρχεται και μέσα από τις εκλείψεις. H σεληνιακή έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα εμπόδια και να πετύχετε την αισθηματική εκπλήρωση που επιθυμείτε. H ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου γίνεται και αυτή στο ζώδιό σας και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Τέλος, η σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου φέρνει θετικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Γενικά. To 2017 δεν ξεκινά πολύ θεαματικά και τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν πιο αργά απ’ όσο θα επιθυμούσατε. Στο πρώτο μισό του έτους ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες δοκιμασίες, αργότερα όμως η κατάσταση βελτιώνεται. H συζυγική ζωή μπορεί να παρουσιάσει κάποια προβλήματα τους πρώτους έξι μήνες. Δείξτε υπομονή, γιατί όλα θα μπουν πάλι σε μια σειρά. Μετά τον Σεπτέμβριο θα έχετε άνοδο στα οικονομικά σας. Σε γενικές γραμμές, τη χρονιά αυτή ξεπερνάτε τις δυσκολίες με πολλή δουλειά.

Αισθηματικά: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ενισχύσετε τη σχέση σας τη χρονιά αυτή. Το πόσο θα την ενισχύσετε, εξαρτάται από την προσπάθεια που είστε διατεθειμένοι να καταβάλετε. Από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, θα είναι ανάδρομη. Έως τις 2 Απριλίου θα βρίσκεται στον 8ο οίκο των κοινών οικονομικών σας, ωθώντας εσάς και το σύντροφό σας να κάνετε μια αναθεώρηση στον τομέα αυτόν. Εάν ο ένας από εσάς έχει δημιουργήσει περισσότερα χρέη από τον άλλο, ή έχει υποστεί το μεγαλύτερο βάρος οικονομικά, τότε μπορεί να υπάρχουν αισθήματα πικρίας που δηλητηριάζουν τη σχέση σας.

H ανάδρομη Αφροδίτη στον 8ο οίκο μπορεί επίσης να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα σεξουαλικής ή ψυχολογικής φύσεως. Τέτοιου είδους προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν ένα τείχος ανάμεσα στο ζευγάρι. Από τις 2 έως τις 15 Απριλίου, η Αφροδίτη θα επηρεάζει τον αισθηματικό σας τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλύσετε προβλήματα στη σχέση σας, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πόσο αποφασισμένοι είστε για να το κάνετε αυτό.

H ηλιακή έκλειψη στον αισθηματικό σας τομέα στις 26 Φεβρουαρίου θα μπορούσε να προσφέρει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας. Αυτή είναι και η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε να ξεκαθαρίζετε όλες τις αδυναμίες που υπάρχουν στη σχέση σας, προτού η Αφροδίτη αρχίσει την ανάδρομη πορεία της.
ν

Τα επόμενα έξι ζώδια >

 


1 2

Translate this post