Ο κορονοϊός στίλβωσε την αύρα του Τραμπ και την έκανε πιο φωτεινή!

Κατηγορία Κόσμος, Κορονοϊός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Μια ακόμη απίστευτη δήλωση του Αμερικανού προέδρου: Ισχυρίστηκε ότι έχει τώρα αποκτήσει «προστατευτική λάμψη»!

Ο Ντόναλντ Τραμπ (aka “Ο Άγιος”) αποκαλύπτεται μπροστά στην θαμπωμένη από το φως του ανθρωπότητα!. Πηγή: News Media

ν

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ πρόεδρος ποτέ δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Αφού θεραπεύτηκε από τον κορονοϊό μέσα σε τρεις μόλις ημέρες, με νέο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυρίστηκε όχι μόνο ότι είναι απρόσβλητος από την Covid-19, αλλά και ότι απέκτησε –εξαιτίας του κορονοϊού‒ μια «προστατευτική λάμψη», δηλαδή μια φωτεινή αύρα γύρω από το σώμα του, όπως οι άγιοι!

Είχε προηγηθεί ο γιατρός του, ο οποίος είπε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο μόλυνσης άλλων ανθρώπων.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου διαγνώστηκε με Covid-19 την 1η Οκτωβρίου και με τη σειρά του μόλυνε και άλλους, ο αριθμός των οποίων κυμαίνεται μεταξύ 18 και 22 ατόμων.

«Σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρότυπα, θεωρείται ότι δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο μετάδοσης του ιού σε άλλους», δήλωσε ο δρ. Κόνλεϊ.

«Τώρα στην δέκατη ημέρα από την έναρξη των συμπτωμάτων, ο πρόεδρος είναι απύρετος για πάνω από 24 ώρες και όλα τα συμπτώματα βελτιώθηκαν, ενώ όπως δείχνουν προηγμένες διαγνωστικές εξετάσεις, δεν υπάρχουν πλέον ενδείξεις ότι αποτελεί ενεργό εστία μετάδοσης του ιού», πρόσθεσε ο γιατρός.

Ακολούθησε το μήνυμα του προέδρου, ο οποίος δήλωσε ότι έχει αποκτήσει ανοσία και είναι πλέον απρόσβλητος από τον κορονοϊό.

Με αυτό εννοούσε ότι απέκτησε αντισώματα και μπορεί πλέον να θεραπεύσει και άλλους!

Δυστυχώς, το Twitter διέγραψε το μήνυμα του προέδρου με το αιτιολογικό ότι παραβίασε τους κανόνες του Twitter σχετικά με τη διάδοση παραπλανητικών και δυνητικά επιβλαβών πληροφοριών που σχετίζονται με τη νόσο Covid-19.
ν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι πεπεισμένος όχι μόνο ότι νίκησε τον κορονοϊό, αλλά και ότι απέκτησε ενισχυμένη προστατευτική αύρα γύρω του, όπως οι άγιοι. Άραγε θα ανακηρυχτεί άγιος από την Καθολική Εκκλησία; Πηγή: News Media
ν

Δεν έχει αποδειχτεί εάν όσοι μολύνονται με Covid-19 και θεραπεύονται αποκτούν αντισώματα που τους προστατεύουν από μια δεύτερη μόλυνση, ούτε πόσο καιρό μπορεί να διαρκέσει οποιαδήποτε ανοσία.

Παρά τους «τίτλους» που απέκτησε κατά η διάρκεια της προεδρίας του (Υιός του Θεού, Σούπερμαν και τώρα Άγιος), ο Ντόναλντ Τραμπ υστερεί έναντι του αντιπάλου του, Τζο Μπάιντεν, στις σφυγμομετρήσεις.

Η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι περίπου δέκα ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του Μπάιντεν.

Σε βάρος του επίσης στράφηκε η απόφασή του να μην εμφανιστεί στον δεύτερο γύρο αναμέτρησης με τον Τζο Μπάιντεν, λέγοντας περιφρονητικά ότι κάτι τέτοιο δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Ίσως επειδή τώρα είναι απασχολημένος με το να κάνει θαύματα.
ν

v
© 2020 Youmagazine.gr
v

 


Translate this post