Φωτεινές σφαίρες στον ουρανό της Βραζιλίας (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Δεκάδες βίντεο με πολύχρωμες σφαίρες να αιωρούνται στον ουρανό της Βραζιλίας πυροδοτούν φήμες για επίσκεψη εξωγήινων.

Ανάμεσα στα ιπτάμενα αντικείμενα ήταν και μια περιστρεφόμενη σφαίρα γαλάζιου χρώματος. Εδώ σε μεγέθυνση (δεξιά). Πηγή: Twitter / ευγενική προσφορά του χρήστη @andredimauro

ν

ΕΙΝΑΙ μια από τις σπάνιες φορές που ένα κύμα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ) καταγράφεται ταυτόχρονα από τόσους πολλούς μάρτυρες.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα πολλά βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter την Τετάρτη το βράδυ, παλλόμενα αντικείμενα σε σχήμα σφαίρας εμφανίστηκαν στον ουρανό της Βραζιλίας πυροδοτώντας φήμες για επίσκεψη εξωγήινων.

Το παράξενο φαινόμενο κατέγραψαν στις 13 Απριλίου κάτοικοι της πόλης Ματζέ έξω από το Ρίο Τζανέιρο.

Σε ένα από τα βιντεοκλίπ, φαίνεται μια περιστρεφόμενη γαλάζια σφαίρα να αιωρείται πάνω από την πόλη.

Οι κάτοικοι του Ματζέ θεώρησαν ότι ήταν ένας ακόμη αμερικανικός δορυφόρος, γι’ αυτό και κοινοποίησαν το βίντεο στον λογαριασμό του Έλον Μασκ.
ν

ν

Εκτός από το κύμα των ΑΤΙΑ, υπάρχουν αναφορές ότι “κάτι” έπεσε μέσα σε μια λίμνη που υπάρχει στην περιοχή.

«Αυτό που έπεσε ήταν μεγάλο, όμως δεν φαίνεται να είναι δορυφόρος», έγραψε στο λογαριασμό του ο Andre Di Mauro.
νν

Ένα άλλο βίντεο δείχνει μια ομάδα πέντε φωτιζόμενων σφαιρών να κινούνται στον νυχτερινό ουρανό. Το παράξενο αυτό φαινόμενο το «είδαν πολλοί άνθρωποι», σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο που κοινοποίησε το βίντεο.

Άλλοι κάτοικοι δημοσίευσαν πλάνα από μια ιπτάμενη κόκκινη σφαίρα, καθώς και περίεργα φώτα που αναβοσβήνουν στον ορίζοντα.
ν

ν

Εκτός από την πόλη Ματζέ, παρόμοια φαινόμενα καταγράφηκαν στην πόλη Πάου Γκράντε (Pau Grande) που βρίσκεται μεταξύ Ματζέ και Ρίο, την ίδια ώρα και μέρα.

Παρά τις μαρτυρίες των κατοίκων, οι αρχές του Ρίο ανακοίνωσαν ότι δεν έχουν πληροφορίες για ασυνήθιστα περιστατικά. Μάλιστα ο δήμος εξέδωσε μια ανακοίνωση που ανέφερε ότι είχε άγνοια για το θέμα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι η Πολεμική Αεροπορία της Βραζιλίας ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε καμία κλήση σχετικά με ασυνήθιστα εναέρια φαινόμενα.
ν

 


Translate this post