Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα 3 βίντεο με UFO (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το Πεντάγωνο έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα 3 αποχαρακτηρισμένα βίντεο με το κυνήγι τριών UFO «για να μην υπάρχουν παρανοήσεις».

Εικόνα από την καταδίωξη ενός UFO. Πηγή: Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ

ν

ΠΑΝΩ από δύο χρόνια μετά τη διαρροή τους στο διαδίκτυο, το Πεντάγωνο έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα τρία σύντομα βίντεο κλιπ από τις συναντήσεις πιλότων της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ με αυτό που οι στρατιωτικοί αποκαλούν «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα» ‒ κοινώς UFO ή ΑΤΙΑ (άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα).

Όλα τα βίντεο υπέρυθρης ακτινοβολίας γυρίστηκαν από μαχητικά του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ (USN) το 2004 και το 2015 και δείχνουν την ταχύτητα και τους εκπληκτικούς ελιγμούς των «μη αναγνωρισμένων εναέριων φαινομένων» (UAPs).

Τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα έγιναν αντιληπτά από μαχητικά του USN να διασχίζουν τον ουρανό με ανεξήγητο τρόπο και σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, αδύνατο να επιτευχθούν από γήινα αεροσκάφη.

Δύο από τα βίντεο περιέχουν τις ηχογραφήσεις της επικοινωνίας των πιλότων με τη βάση τους, οι οποίοι σαφώς ακούγονται έκπληκτοι από την ταχύτητα του άγνωστου αεροσκάφους.
ν

2004 US Navy ‘UFO’ Video released by Pentagon | American Military News
ν

ν

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα στις 27 Απριλίου 2020 τα τρία βίντεο, «προκειμένου να μην υπάρχουν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το αν το υλικό που κυκλοφόρησε ήταν πραγματικό ή όχι ή αν υπάρχουν περισσότερα στα βίντεο», αναφέρει η επίσημη δήλωση του Πενταγώνου.

Ο αποχαρακτηρισμός έγινε αφού διαπιστώθηκε ότι η δημοσιοποίησή τους δεν αποκαλύπτει κρατικά μυστικά ή «ευαίσθητες πληροφορίες» και «δεν προσκρούει σε μεταγενέστερες έρευνες σχετικά με εισβολές στον στρατιωτικό εναέριο χώρο των ΗΠΑ από άγνωστα εναέρια φαινόμενα», επεσήμανε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου Γκοφ (Sue Gough).
ν

2015 US Navy ‘UFO’ Video 1 released by the Pentagon | American Military News
ν

ν

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει πιστοποιήσει ότι τα προερχόμενα από τα μαχητικά F/A-18E/F Super Hornet του Πολεμικού Ναυτικού βίντεο που διέρρευσαν είναι αυθεντικά και γυρίστηκαν σε ύψος 25.000 ποδών, παρ’ όλο που ποτέ δεν πήραν έγκριση για δημόσια παρουσίαση, είχε πει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο εκπρόσωπος του USN Τζόζεφ Γκράντισερ (Joseph Gradisher).
ν

2015 US Navy ‘UFO’ Video 2 released by the Pentagon | American Military News
ν

ν

Ωστόσο, ο Γκράντισερ είχε προσθέσει ότι το Πεντάγωνο δεν φοβάται να μιλήσει για τα «μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα», αντίθετα θέλει να ενθαρρύνει τους πιλότους να αναφέρουν τις συναντήσεις μαζί τους, οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, είναι αρκετά «συχνές»..

Τα τρία βίντεο με τα ΑΤΙΑ διέρρευσαν στο διαδίκτυο μεταξύ Δεκεμβρίου 2017 και Μαρτίου 2018 από τον τραγουδιστή Τομ Ντελόνγκ (Tom DeLonge), του πανκ συγκροτήματος Blink-182, ο οποίος προσπαθεί να διερευνήσει το μυστηριώδες φαινόμενο των Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων.

Είναι πραγματικά παράδοξο το γεγονός ότι 70 και πλέον χρόνια μετά τις πρώτες μαρτυρίες για την ύπαρξη «ιπτάμενων δίσκων», η ανθρωπότητα, παρ’ όλη τη διαστημική και επιστημονική πρόοδο που έχει επιτελέσει, αδυνατεί να ερμηνεύσει το φαινόμενο των ΑΤΙΑ, δίνοντας μια πειστική λογική εξήγηση αποδεκτή από όλους.

Ούτε είναι προς τιμήν της το ότι έχει γελοιοποιήσει το ζήτημα, αποδίδοντάς το σε φρενοβλαβείς και ανθρώπους με παραισθήσεις. Αλίμονο αν οι πιλότοι μαχητικών αεροπλάνων, που πολλές φορές πετούν με πυρηνικά όπλα κάτω από τα φτερά τους, ήταν φρενοβλαβείς και άνθρωποι με παραισθήσεις. Η ανθρωπότητα θα είχε προ πολλού εξαλειφθεί από προσώπου γης.

Να σημειωθεί ότι το Πεντάγωνο, ύστερα από τις θεάσεις UFO, διεξήγαγε ένα διαβαθμισμένο πρόγραμμα για τη μελέτη των συναντήσεων πιλότων με UAPs μεταξύ 2007 και 2012, υπό την επίβλεψη του τέως σήμερα γερουσιαστή των Δημοκρατικών Χάρι Ριντ (Harry Reid) από τη Νεβάδα.
νν

 


Translate this post