Γερμανία: Ομαδικός βιασμός 14χρονης από μετανάστες

Κατηγορία Ευρώπη

ΕΥΡΩΠΗ  | Ενημ. 17 ‎Νοεμβρίου ‎2019, ‏‎06:41

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένα κορίτσι 14 ετών που βιάστηκε από μετανάστες στην πόλη Ουλμ της Γερμανίας, κατηγορήθηκε από τον δήμαρχο της πόλης ως υπαίτια του βιασμού!

Μετανάστες περιμένουν τη σειρά τους για να εγγραφούν στους καταλόγους των αιτούντων άσυλο στο Βερολίνο, στις 12 Οκτωβρίου 2015. Image: Reuters / Hannibal Hanschke. Πηγή: Supplied

ν

ΣΤΙΣ χώρες του Ισλάμ, η γυναίκα θεωρείται “res”, δηλαδή “πράγμα” και όχι άνθρωπος, γι’ αυτό και δεν έχει ίσα δικαιώματα με τον άνδρα. Ακόμη και στις πιο «ανεπτυγμένες» μουσουλμανικές χώρες, θεωρείται θεάρεστη πράξη ο βιασμός, το ξυλοκόπημα και η εκτέλεση μιας γυναίκας που περπατά μόνη στο δρόμο χωρίς μαντήλα, μπούργκα ή τσαντόρ, επειδή σύμφωνα με την ισλαμική αντίληψη παραβιάζει το νόμο του Αλλάχ.

Οι μουσουλμάνοι που έρχονται στην Ευρώπη, εφαρμόζουν αυτό το εθιμικό «δίκαιο» στις ευρωπαίες όταν τις βρουν μόνες τους στο δρόμο, όπως δείχνουν εκατοντάδες κρούσματα επιθέσεων και βιασμών. Και οι Δυτικές χώρες δεν τους τιμωρούν, όπως δεν τους τιμωρούν και για οποιαδήποτε άλλη αξιόποινη πράξη, επειδή τάχα είναι «πρόσφυγες» που έχουν ζητήσει άσυλο.

Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να ρίχνουν το φταίξιμο στα θύματα, λέγοντας ότι με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά τους προκαλούν τους καημένους τους μετανάστες.

Αυτό συνέβη πρόσφατα και με τον δήμαρχο μια γερμανικής πόλης που κατηγόρησε μια 14χρονη κοπελίτσα ότι αυτή έφταιγε που τη βίασε μια συμμορία μεταναστών!

Όπως αναφέρει το RT, το έγκλημα συνέβη κατά τη διάρκεια του Χαλογουίν (1 Νοεμβρίου) στην πόλη Ουλμ της νότιας Γερμανίας, που βρίσκεται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, αλλά αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα.

Μια 14χρονη κοπέλα περπατούσε μόνη της το βράδυ στο δρόμο, όταν έπεσε πάνω σε μια ομάδα μεταναστών που προσφέρθηκαν να τη συνοδέψουν στο σπίτι της. Οι ηλικίες τους ήταν από 14 έως 26 ετών. Η κοπέλα δέχτηκε, γιατί γνώριζε έναν από αυτούς από το σχολείο. Η συμμορία, όμως, την παρέσυρε με δόλο στο σπίτι ενός εξ αυτών, όπου τη νάρκωσαν και τη βίασαν ομαδικά.

Στο νοσοκομείο, η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τον βιασμό. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τρία άτομα, ηλικίας 15, 16 και 26 ετών που κρατούνται. Ανήκουν στους αιτούντες άσυλο και κατάγονται από το Ιράκ, το Ιράν και το Αφγανιστάν. Από την υπόλοιπη συμμορία συνελήφθησαν άλλοι δύο αιτούντες άσυλο, 14 και 26 ετών, που αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας, οι έρευνες συνεχίζονται.
ν

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!

Την επομένη του ομαδικού βιασμού συνέβη κάτι εξίσου τρομακτικό. Ο δήμαρχος της πόλης, ονόματι Gunter Czisch, εμφανίστηκε ενώπιον των δημοσιογράφων δηλώνοντας «συγκλονισμένος». Όλοι νόμισαν ότι είχε συγκλονιστεί από τον βιασμό. Όμως όχι.

Όπως αναφέρει η Welt, επικαλούμενη την τοπική εφημερίδα Sudwest Presse, ο δήμαρχος δήλωσε «συγκλονισμένος» από τη συμπεριφορά των γονιών της κοπέλας, που άφησαν την κόρη τους να γυρίζει μόνη αργά το βράδυ, δηλώνοντας στους εμβρόντητους δημοσιογράφους ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση όχι εναντίον των βιαστών, αλλά εναντίον των γονιών για αμέλεια παιδιού!

«Η Ουλμ είναι μια ασφαλής πόλη», είπε ο δήμαρχος, «όμως τι γύρευε ένα 14χρονο κορίτσι στο δρόμο τη νύχτα; Οι γονείς έχουν καθήκον να διασφαλίσουν ότι ένα ανήλικο κορίτσι δεν θα περπατάει μόνο στην πόλη. Θέλω να είμαι σαφής: όλοι πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τα καθήκοντά μας, αν θέλουμε να αποφύγουμε περιστατικά σαν αυτό».
ν

Ο δήμαρχος της Ουλμ Gunter Czisch προπαγανδίζει: “Black is beautiful”. Image: News Media
ν

Εννοείται ότι σηκώθηκε κατακραυγή εναντίον του απίθανου δημάρχου, με τους πολίτες να αναρωτιούνται πόσα χρήματα παίρνει από τους μετανάστες, αν είναι ανόητος ή αν εμπλέκεται σε κάποιο κύκλωμα διαφθοράς. «Απίστευτο … ποιος εκλέγει τέτοιους ανθρώπους;» ρώτησε ένας πολίτης.

Οι αρθρογράφοι των εφημερίδων και των άλλων ΜΜΕ, θεωρούν ότι η ανήκουστη αυτή στάση ενός δημόσιου λειτουργού, αντικατοπτρίζει τους χαλαρούς νόμους της γερμανικής κυβέρνησης απέναντι στους μετανάστες και την αμφιλεγόμενη πολιτική των «ανοιχτών θυρών» όσον αφορά τους αιτούντες άσυλο από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, οι οποίοι έχουν πλημμυρίσει τη Γερμανία από τα μέσα της δεκαετίας του 2010.

«Ο δήμαρχος Czisch θέλει να μας αποσπάσει την προσοχή από το να βλέπουμε τα εγκλήματα των μεταναστών ως αποτέλεσμα της ανεύθυνης πολιτικής που εφαρμόζεται στη μετανάστευση και την απόδοση ασύλου. Πόσο θλιβερό!» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.
ν

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Münchner Merkur Γιώργος Αναστασιάδης στηλίτευσε την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου της Ουλμ. Πηγή: ΕΝ24

ν

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΒΙΑΣΜΟΥ

Λίγους μήνες πριν, ένας ακόμη ομαδικός βιασμός έγινε στο Φράιμπουργκ που σόκαρε ολόκληρη τη Γερμανία. Έντεκα μετανάστες κακοποιούσαν επί ώρες μια 18χρονη κοπέλα έξω από μια ντίσκο. Το φοβερό περιστατικό συνέβη στα τέλη Ιουλίου.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αυτής της αποτρόπαιης πράξης συνέβη στις 15 Νοεμβρίου στο Ντίσελντορφ, όπου μια 22χρονη βιάστηκε από ομάδα μεταναστών. Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Αναστασιάδης (Georg Anastasiadis), αρχισυντάκτης της εφημερίδας Münchner Merkur, με επίκαιρο άρθρο του που φέρει τον τίτλο After Germany, an archaic image of women immigrated στηλιτεύει τόσο την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» της γερμανικής κυβέρνησης όσο και την απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου της Ουλμ Gunter Czisch.
ν

Ψέματα για να αποφύγουν την απέλαση. Image: Global Look Press / Karl-Josef Hildenbrand. Πηγή: Supplied

ν

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Τα εγκλήματα που διαπράττουν οι μετανάστες είναι χιλιάδες, αλλά αποκρύπτονται από τις γερμανικές αρχές, για να μην ξεσηκωθεί ο κόσμο εναντίον τους. Ελάχιστα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα ήρθε στο φως στις αρχές Νοεμβρίου 2019 στο κρατίδιο της Θουριγγίας στην Ανατολική Γερμανία, όπου μια 87χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από έναν μετανάστη που ήταν γείτονάς της.

Ο δολοφόνος είχε φτάσει στη Γερμανία το 2011 και ισχυρίστηκε ότι ήταν συνοδευόμενος ανήλικος από το Αφγανιστάν. Είπε επίσης ότι το όνομά του ήταν Auwel Nom Lakab.

Όταν συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης, απεκαλύφθη ότι ήταν ο 24χρονος Mohammed Α. από το Πακιστάν. Στο κινητό του τηλέφωνο είχε καταχωρημένους περίπου 50 πακιστανικούς αριθμούς, αλλά κανέναν από το Αφγανιστάν.

Όλα αυτά τα χρόνια ζούσε με κρατικά επιδόματα εν αναμονή της απέλασής του, η οποία καθυστερούσε επειδή το Αφγανιστάν δεν θεωρείται «ασφαλής» χώρα, όπως το Πακιστάν.

Το θύμα, η Ursula P., βρέθηκε τον Ιανουάριο του 2019 μέσα σε μια βαλίτσα στο κελάρι του σπιτιού της. Ο δράστης την είχε χτυπήσει άγρια, τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία στο σώμα, και τελικά τη στραγγάλισε με ένα μαντήλι.

Το DNA του 24χρονου Πακιστανού βρέθηκε σε ολόκληρο το σώμα της γηραιάς κυρίας, καθώς και σε ένα από τα νύχια της. Ο Πακιστανός είχε πάνω του το βιβλιάριο με τον τραπεζικό της λογαριασμό που είχε 10.000 ευρώ. Αμέσως μετά τη δολοφονία προσπάθησε να μεταφέρει ανεπιτυχώς 7.000 ευρώ στον δικό του λογαριασμό.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Focus, το θύμα και ο δολοφόνος γνωρίζονταν. Η γηραιά κυρία είχε εντυπωσιαστεί από τις λυπητερές ιστορίες του μετανάστη, ότι οι τζιχαντιστές είχαν αποκεφαλίσει τάχα τον πατέρα του, ότι η μητέρα του ήταν τυφλή, που του έδινε επανειλημμένα σημαντικά ποσά. Συνολικά έδωσε στον δολοφόνο της 10.000 ευρώ.

Κατά την ανάκρισή του ο Πακιστανός έμεινες σιωπηλός, λέγοντας μόνο: «Θα απολογηθώ στον Αλλάχ».

Παρ’ όλο που είχε συλληφθεί άλλες πέντε φορές για απάτες, επιθέσεις και απειλές, κυκλοφορούσε ελεύθερος και μάλιστα ζούσε με επιδότηση του γερμανικού κράτους. Στις αναζητήσεις του τηλεφώνου του βρέθηκαν ερωτήματα αν στη Γερμανία υπάρχει θανατική ποινή, αν εκτελούνται οι ληστές, ποια η διάρκεια κράτησης, ενώ είχε μελετήσει την ιστορία ενός serial killer γνωστού ως «ο δολοφόνος του μεσαίωνα», που έδρασε στη δεκαετία του 1960.

Μέσω του τηλεφώνου του επισκεπτόταν συχνά υπηρεσίες στοιχημάτων, πορνογραφικές σελίδες και sites με πόρνες της περιοχής του.
ν

Τα εγκλήματα των αλλοδαπών έχουν γίνει πηγή αυξανόμενης έντασης στη γερμανική κοινωνία μετά την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων αιτούντων άσυλο στη χώρα το 2015. Image: Global Look Press / Chromorange / Bilderbox. Πηγή: Supplied

ν

ΑΦΓΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΕΓΚΥΟ

Ένας Αφγανός από τους αιτούντες άσυλο, μαχαίρωσε επανειλημμένα μια έγκυο από την Πολωνία, μάλιστα μέσα σε γερμανικό νοσοκομείο. Ο δράστης συνελήφθη τελικά από την αστυνομία, ενώ η έγκυος γυναίκα έχασε το παιδί της.

Η αναίτια επίθεση έγινε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 στην πόλη Μπαντ Κρόιτσναχ, στην περιοχή Ρηνανίας-Παλατινάτου, κοντά στην πόλη Μάιντς, όπου έμενε το 25χρονο θύμα.

Ο επιτιθέμενος συνελήφθη από την αστυνομία σε έναν τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει.

Νωρίτερα πέρυσι, ένας άλλος Αφγανός έγινε πρωτοσέλιδο στη Γερμανία σκοτώνοντας τον ηλικιωμένο άνδρα στον οποίο εργαζόταν. Σύμφωνα με τους Γερμανούς εισαγγελείς, ο επιτιθέμενος κάρφωσε ένα μαχαίρι στο λαιμό του θύματος, σκοτώνοντάς τον την ώρα που κοιμόταν, πριν κλέψει το αυτοκίνητο του εργοδότη του και φύγει από τον τόπο του εγκλήματος.

Τα κακουργήματα που αφορούν αλλοδαπούς έχουν γίνει πηγή αυξανόμενης έντασης στη γερμανική κοινωνία μετά την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων αιτούντων άσυλο και οικονομικών μεταναστών στη χώρα το 2015.
ν

 


Translate this post