Κύμα UFO συνελήφθη on camera στις ακτές των ΗΠΑ

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Κύμα 14 ιπτάμενων αντικειμένων άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης πάνω από τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τι ακριβώς είναι αυτά τα φωτεινά σημεία στον ουρανό; Πηγή: YouTube

ν

«ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ UFO» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου, καθώς θυμίζει το «Έρχονται οι Ρώσοι», την κωμωδία του 1966 με τον Άλαν Άρκιν και θέμα την απροσδόκητη εμφάνιση ενός σοβιετικού υποβρύχιου στις ακτές των ΗΠΑ.

Μόνο που δεν είναι αστείο, καθώς ένας πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου, ο οποίος εργάζεται τώρα για έναν οργανισμό εξωγήινης έρευνας, δήλωσε ότι έχει συγκεντρώσει άφθονο τεκμηριωμένο υλικό που μπορεί να μας βοηθήσει να καταλήξουμε σε ένα οριστικό συμπέρασμα για το τι είναι τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

Μιλώντας την Παρασκευή στην εκπομπή “Tucker Carlson Tonight”, ο Luis Elizondo από την To The Stars Academy of Arts and Science, ανέφερε ότι το υλικό που έχει συγκεντρώσει ο οργανισμός τους έχει αξιολογηθεί από επιστήμονες.

Τον περασμένο μήνα, το Ναυτικό των ΗΠΑ αναγνώρισε για πρώτη φορά ότι τα τρία στρατιωτικά βίντεο με UFO που έδωσε ο πρώην τραγουδιστής των Blink-182, Tom DeLonge, στους New York Times είναι αυθεντικά και δείχνουν πραγματικά περιστατικά με «άγνωστα» αντικείμενα. Τα τρία βίντεο φέρουν τα ονόματα “FLIR1”, “Gimbal” και “GoFast”.

Δημοσιεύουμε το τρίτο βίντεο (GoFast) με ένα F/A-18 Super Hornet του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού να κυνηγά το 2005 ένα UFO στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.
ν

Go Fast: Official USG Footage of UAP for Public Release | To The Stars Academy of Arts & Science
ν

ν

Τον Δεκέμβριο του 2017, το Fox News ανέφερε ότι το Πεντάγωνο είχε δημιουργήσει μυστικό πρόγραμμα για τη διερεύνηση των UFO κατόπιν αιτήματος του πρώην γερουσιαστή Harry Reid, των Δημοκρατικών στη Νεβάδα.

Πρόσφατα, ο Γουίλιαμ Γκάι (William Guy), που ταξίδευε με πορθμείο στη Βόρεια Καρολίνα, είδε 14 μυστηριώδη φώτα να αιωρούνται πάνω από τη λιμνοθάλασσα Pimlico Sound.

«Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτά τα φώτα;» ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Είμαστε στη μέση της θάλασσας, σε ένα πορθμείο, δεν υπάρχει τίποτα τριγύρω, δεν υπάρχει κοντά ξηρά, δεν υπάρχει τίποτα».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο YouTube στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.
ν

2019 REAL UFO SIGHTING | William Guy
ν

ν

 


Translate this post