Παραφυσική δραστηριότητα κλείνει νοσοκομείο στη Μαλαισία (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Παραφυσικό

ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟ

Από τον Νίκο Κατσινόπουλο

 

Έντονη παραφυσική δραστηριότητα και ανεξήγητα φαινόμενα οδήγησαν σε αναστολή λειτουργίας νοσοκομείο της Μαλαισίας.

Η παρουσία μιας ηλικιωμένης, μαύρης γυναίκας, που εμφανιζόταν από το πουθενά, τρόμαζε το προσωπικό του νοσοκομείου. Image: Supplied

ν

ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλά πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστα συναισθήματα, ακόμη και φόβο στους ασθενείς ενός νοσοκομείου. Οι βελόνες, το άνοστο φαγητό, η έλλειψη ιδιωτικότητας στον ύπνο κ.ά. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα η «παραφυσική δραστηριότητα».
Και όμως, αυτή ακριβώς είναι η αιτία που ανέστειλε τη λειτουργία του ένα μικρό νοσοκομείο στην επαρχία Ουλού Σιλαϊνγκόρ (Hulu Selangor) της Μαλαισίας, από τα τέλη Μαρτίου.
Η παραφυσική δραστηριότητα στην κλινική Ντισά Γκιζάιρ Τινγκέι (Desa Gesir Tengah) είχε αρχίσει να παρουσιάζεται ήδη από το 2007, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η μαλαισιανή ιστοσελίδα Sinar Harian, στις αρχές Μαΐου.
Η κλινική, όπως αναφέρει η Sinar Harian, κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο, το 2007 ήταν που παρουσιάστηκαν οι πρώτες νύξεις για «παράξενα περιστατικά», τόσο από το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής, όσο από ασθενείς και επισκέπτες.
Μια ηλικιωμένη, μαύρη γυναίκα, που εμφανιζόταν από το πουθενά, τρόμαζε τις νοσοκόμες. Αρκετοί επισκέπτες, ανάμεσά τους και παιδιά, ανέφεραν την παρουσία μιας δυσάρεστης μυρωδιάς, η εστία της οποίας δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί, παρά τις επισταμένες έρευνες του προσωπικού.
ν

Το νοσοκομειακό συγκρότημα Desa Gesir Tengah κλειστό εξαιτίας περίεργων περιστατικών και φαινομένων. Πηγή: YouTube
ν

Κίτρινοι σπόροι, που έμοιαζαν με ρύζι, εμφανίζονταν στα πιο απίθανα σημεία του νοσοκομείου ή ακόμη και μέσα σε κλειδωμένα ντουλάπια. Παρ’ όλο που η υπηρεσία καθαριότητας του νοσοκομείου τους μάζευε, λίγη ώρα αργότερα επανεμφανίζονταν χωρίς να έχει περάσει άνθρωπος από το σημείο.
Η σποραδική εμφάνιση αυτών των φαινομένων, οδήγησε μια νοσοκόμα να ζητήσει μετάθεση «σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο» όπως έγραψε η ίδια στην αναφορά της, το 2012.
Οι ασθενείς επίσης, απέφευγαν να παραμείνουν σε αυτό για νοσηλεία. Ακόμη και όταν επρόκειτο για σύντομες εξετάσεις, ζητούσαν παραπεμπτικό για κάποια άλλη ιατρική μονάδα.
ν

Η παρουσία φαντασμάτων ήταν ενοχλητική για ασθενείς και ιατρικό προσωπικό. Πηγή: YouTube
ν

Η κλινική Desa Gesir Tengah στη Μαλαισία έκλεισε εξαιτίας των ανεξήγητων περιστατικών
ν


ν

Η παραφυσική δραστηριότητα άρχισε να παρουσιάζει έξαρση το 2018, την οποία δεν κατάφερε να ανακόψει ούτε και η τελετή εξορκισμού που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες.
Ανεξήγητοι θόρυβοι, μυστηριώδεις μυρωδιές, κίτρινοι σπόροι σκορπισμένοι παντού, και εμφανίσεις της μαύρης ηλικιωμένης ή κάποιας μαύρης φιγούρας έφθασαν να γίνουν καθημερινή ρουτίνα για το προσωπικό του νοσοκομείου.
Τον τελευταίο καιρό το προσωπικό παρέμενε στον εξωτερικό θάλαμο υποδοχής, στον κήπο, αρνούμενο να μπει στο νοσοκομείο. Αυτό οδήγησε τις τοπικές Αρχές να «αναστείλουν προσωρινά τη λειτουργία του νοσοκομείου», σύμφωνα με την πινακίδα που αναρτήθηκε στην είσοδό του.
Το επίσημο έγγραφο της απόφασης μιλάει για  προσωρινή αναστολή της λειτουργίας τού νοσοκομείου, εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι σε αυτό, χωρίς αναφορά σε παραφυσική δραστηριότητα. Υπόσχεται μάλιστα, ανακαίνιση των εγκαταστάσεών του και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει.
Οι εργαζόμενοι ωστόσο, εκφράζουν ανησυχίες για το αν η υποσχόμενη ανακαίνιση καταφέρει να εκδιώξει τη «σκοτεινή δύναμη» που φαίνεται ότι στοιχειώνει το κτίριο.
ν

7 ανατριχιαστικά πράγματα που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας
ν

ν

 


Translate this post