Οι μεταθανάτιες επισκέψεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Ψυχικές δυνάμεις

ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Και όμως, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζει! Αυτό ισχυρίζεται η ίδια εμφανιζόμενη συχνά στα όνειρα του πρώην μπάτλερ της!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο οικονόμος της Πολ Μπάρελ τον Αύγουστο του 1997 στη Βοσνία, όπου η Νταϊάνα επισκέφθηκε Σερβοβόσνιους και μουσουλμάνους που είχαν μείνει ανάπηροι από νάρκες, κοντά στην Τούζλα. Πηγή: News Media
ν
ΑΠΟ ΤΟΤΕ που ζούσε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα (1 Ιουλίου 1961 – 31 Αυγούστου 1997), είχε αποκτήσει τη φήμη αγίας, καθώς οι επισκέψεις της σε διάφορα νοσοκομεία ανά τον κόσμο συνοδεύονταν από ανεξήγητες θεραπείες των ασθενών. Και όταν σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997, σε ηλικία μόλις 36 ετών, δεν ήταν λίγοι αυτοί που μίλησαν για συνωμοσία των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, που είχαν σκοπό να απαλλαγούν από την «θλιμμένη πριγκίπισσα».
Τώρα, όπως αναφέρουν βρετανικές εφημερίδες, είκοσι χρόνια μετά το θάνατο της Νταϊάνα, ο οικονόμος της, Πολ Μπάρελ, ισχυρίζεται πως τον επισκέπτεται τακτικά στα όνειρά του και του λέει ότι είναι ακόμα ζωντανή.
Οι ισχυρισμοί αυτοί έρχονται λίγες μέρες μετά που ο οικονόμος της Lady Di αποκάλυψε πως σκοπεύει να παντρευτεί τον φίλο του Γκράχαμ Κούπερ, έχοντας πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του ύστερα από 32 χρόνια γάμου.
Για να επισημοποιήσει τη νέα του σχέση, ο Μπάρελ ζητά απελπισμένα την έγκριση της Νταϊάνα.
Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Θέλω η Νταϊάνα να μου πει “Δεν πειράζει, Πολ, ζήσε τη ζωή που έχεις επιλέξει”. Αλλά επειδή δεν είναι εδώ, στο μόνο μέρος που μπορώ να την αναζητήσω είναι στα όνειρά μου».
ν
Ο Πολ Μπάρελ και ο Γκράχαμ Κούπερ το 2014. Πηγή: News Media
ν
«Την κάλεσα και ήρθε», συνεχίζει ο Μπάρελ. «Και μου λέει πράγματα. Δεν είναι κάτι τρελό ή τρομακτικό. Απλώς είναι κάτι που συμβαίνει».
«Με επισκέπτεται τακτικά. Δεν ξέρω πώς, απλώς συμβαίνει. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στο υποσυνείδητό μας. Πολλές φορές, όταν πηγαίνω για ύπνο, σκέπτομαι: “Σε παρακαλώ, μην έρχεσαι στα όνειρά μου”. Εκείνη όμως έρχεται».
«Κάποτε με ρώτησε: “Μπορείς να με βοηθήσεις;” Ήταν, νομίζω, μια κραυγή για βοήθεια. Άλλες φορές πάλι αστειεύεται μαζί μου. Σε αυτές τις περιπτώσεις διασκεδάζουμε και γελάμε».
«Πολλές φορές μου λέει: “Όταν γυρίσεις πίσω, Πολ, πες τους ότι δεν είμαι πραγματικά νεκρή”».
Ο 57χρονος Μπάρελ, πατέρας δύο παιδιών, χώρισε τη σύζυγό του Μαρία πριν από έξι μήνες ύστερα από 32 χρόνια γάμου. Τον φετινό Απρίλιο σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τον Γκράχαμ Κούπερ, 58 ετών, μετά από σχέση δέκα ετών.
ν
Ο Πολ Μπάρελ με τη σύζυγό του Μαρία και τα δύο τους παιδιά. Photo: Reuters. Πηγή: Supplied
ν
Ο Μπάρελ είχε αποκαλύψει ότι ήταν γκέι σε ένα μόνο πρόσωπο: την αγαπημένη του πριγκίπισσα Νταϊάνα. Εκείνη σεβάστηκε το μυστικό του και δεν το αποκάλυψε σε κανέναν.
Ο χωρισμός του Μπάρελ με τη σύζυγό του Μαρία έγινε σε φιλικό κλίμα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πρώην μπάτλερ, η οικογένεια και οι φίλοι του γνώριζαν εδώ και χρόνια τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Μπάρελ, αλλά ήταν ένα καλά φυλαγμένο μυστικό. Ο μόνος άνθρωπος που το γνώριζε, έξω από τον στενό του κύκλο, ήταν η Νταϊάνα.
Μοιράστηκε το μυστικό του με την πριγκίπισσα επειδή εργαζόταν γι’ αυτήν και ήταν πολύ κοντά της. Εκείνη την εποχή ήταν το μόνο πρόσωπο στο οποίο ο Μπάρελ μπορούσε να αποκαλύψει το μυστικό του.
ν
Ο Πολ Μπάρελ με την Lady Di το 1994. Πηγή: News Media
ν
Η Νταϊάνα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι. Μέσα σε λίγα χρόνια οι σχέσεις του ζευγαριού θα διαταραχτούν εξαιτίας της απιστίας του Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Το 1992 θα χωρίσουν και η Νταϊάνα θα αποκαλύψει την απιστία του Καρόλου μέσα από το βιβλίο του Άντριου Μόρτον “Νταϊάνα: η αληθινή της ιστορία”.
Ύστερα από μια μακροχρόνια σχέση με τον καθηγητή ιππασίας των γιων της, τον Τζέιμς Χιούιτ, η Νταϊάνα θα γνωρίσει τον Ντόντι Αλ Φαγέντ, γιο του πολυεκατομμυριούχου Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ. Τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου 1997, η Νταϊάνα και ο σύντροφός της, Ντόντι Αλ Φαγέντ, 42 ετών, σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο τούνελ Ποντ Ντ’ Αλμά του Παρισιού, όταν η Mercedes-Benz W140 στην οποία επέβαιναν έφυγε από τον έλεγχο του –όπως ακούστηκε μεθυσμένου– οδηγού τους, Ανρί Πολ, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τους καταδίωκαν.
Ο θάνατος της Νταϊάνα συγκλόνισε τον κόσμο και ήταν φυσικό να αναπτυχθούν πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Σύμφωνα με την επικρατέστερη, το «παλάτι» αποφάσισε την εξόντωση της πριγκίπισσας, επειδή θα έφερνε σε λίγο καιρό στον κόσμο το παιδί του Ντόντι Αλ Φαγέντ. Την εκτέλεση ανέλαβαν οι πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας ΜΙ6.
ν
Την «θλιμμένη πριγκίπισσα» καταδίωκε πάντα ένας στρατός παπαράτσι. Image: Supplied
ν
Ο οδηγός, Ανρί Πολ, και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ σκοτώθηκαν επί τόπου, όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε, τρέχοντας με 105 χλμ. την ώρα, σε μια κολόνα του τούνελ. Η Νταϊάνα έζησε μόνο τρεις ώρες μετά το δυστύχημα, ενώ επέζησε ο σωματοφύλακας του Ντόντι Αλ Φαγέντ, Τρέβορ Ρης Τζόουνς. Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκατοντάδες ωστόσο φωτογραφίες προηγούμενων ετών δείχνουν την Νταϊάνα να βάζει πάντα τη ζώνη, ακόμη κι όταν καθόταν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου.
ν
Η μοιραία Mercedes-Benz W140. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ζωντανή και είχε ακόμα τις αισθήσεις τις, ενώ όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες αίμα έτρεχε από τη μύτη και τα αυτιά της και ψέλλιζε «αφήστε με ήσυχη» όταν πλησίασαν οι παπαράτσι. Image: Supplied
ν
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, πατέρας του Ντόντι, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο γιος του και η Νταϊάνα έπεσαν θύματα σχεδίου στυγνής δολοφονίας, με δράστη το «παλάτι». Δημοσιοποίησε ιδιωτική συζήτηση που είχε με την πριγκίπισσα, σύμφωνα με την οποία του εκμυστηρεύτηκε ότι πολύ θα ήθελε το «παλάτι» να την ξεφορτωθεί, λέγοντάς του ότι έχει στα χέρια της και αδιάσειστα στοιχεία γι’ αυτό.
Υπάρχει και επιστολή της Νταϊάνα, της οποίας η γνησιότητα ουδέποτε αμφισβητήθηκε, σύμφωνα με την οποία η βασιλική οικογένεια θα σκηνοθετούσε ένα τροχαίο για να τη βγάλει από τη μέση!
Το δυστύχημα δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί.
Λέγεται πως οι άνθρωποι που βρίσκουν βίαιο θάνατο, παγιδεύονται κοντά στη γη, περιφερόμενοι πάνω από τον τάφο τους με το αστρικό τους σώμα, εξαιτίας του γεγονότος ότι το νήμα της ζωής τους κόπηκε απότομα. Τα πρόσγεια αυτά πνεύματα μπορούν να γίνουν ορατά, κάτω από προϋποθέσεις και μια τέτοια περίπτωση είναι και η οπτασία που επισκέπτεται τον πιστό υπηρέτη Πολ Μπάρελ.

 


Translate this post