Εμφάνιση UFO εν μέσω καταιγίδας στην Αυστραλία (vid)

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Η αστυνομία της Αυστραλίας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την εμφάνιση ενός UFO εν μέσω καταιγίδας.

Αυτό το φωτεινό αντικείμενο σε σχήμα μανιταριού αιωρείτο στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στη βορειοδυτική Αυστραλία το βράδυ του Σαββάτου. Πηγή: YouTube

ν

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ είχε ξεσπάσει στο Μπρουμ της Δυτικής Αυστραλίας, μια πόλη διάσημη για τις φυσικές ομορφιές της και την αλιεία μαργαριταριών, όταν στον σκοτεινό ουρανό, εν μέσω αστραπών και βροντών, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ένα τεράστιο ιπτάμενο αντικείμενο που εξέπεμπε το δικό του φως.
Το σχήμα του ήταν σαν γιγαντιαίου λευκού αετού ή σαν τεράστιου αεροπλάνου με ουρά πουλιού, αλλά φυσικά δεν ήταν ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Το παράδοξο περιστατικό κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας (CCTV) με το UFO να στρίβει αργά και να χάνεται στο σκοτάδι.
ν

Το δισκοειδές ιπτάμενο αντικείμενο διακρίνεται στη γωνία πάνω αριστερά. Πηγή: Kimberley District / WA Police Force
ν

Το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας μεταφέρθηκε προς εξέταση στην τοπική αστυνομία, η οποία το έδωσε στη δημοσιότητα την Κυριακή με την εξής αινιγματική ανακοίνωση: «Εξετάσαμε το CCTV από την παραλία της πόλης που ελήφθη κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής θύελλας· φαίνεται ότι δεν είμαστε μόνοι».
Στο διαδίκτυο έγινε πανζουρλισμός με χιλιάδες σχόλια και υποθέσεις. Δείτε το βίντεο και δώστε τη δική σας εξήγηση.

ν

ν

 


Translate this post