Παράξενα φαινόμενα στον ουρανό του CERN – βίντεο

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Ένας παράξενος στρόβιλος και μια φωτεινή σφαίρα εντοπίστηκαν στον ουρανό από τουρίστες πάνω από τις εγκαταστάσεις του CERN στην Ελβετία.

231K541HHL66L77359

Το παράδοξο φαινόμενο στον ουρανό της Γενεύης εντόπισε ομάδα Αμερικανών τουριστών που βρίσκονταν κοντά στις εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου επιταχυντή στον κόσμο. Πηγή: Supplied
v

ΤΟ CERN, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών, όπως είναι η συμβατική ονομασία του, βρίσκεται ανάμεσα στο αεροδρόμιο της Γενεύης και στα βουνά Γιουρά, στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας, και διαθέτει τη μεγαλύτερη μηχανή στον κόσμο, τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC). Μέσω αυτού οι φυσικοί έχουν κάνει κατά καιρούς σημαντικές ανακαλύψεις, όπως τα μποζόνια W και Ζ, ή το μποζόνιο Χιγκς.
Το κέντρο αυτό –που μεταξύ άλλων έχει πρωταγωνιστήσει και σε βιβλίο του Νταν Μπράουν– έχει συνδεθεί από πολύ παλιά με παράξενα περιστατικά και θεωρίες συνομωσίας. Δεν θα μπορούσε, επομένως, να λείπουν τα… UFO!
Το Δεκέμβριο του 2015, μια ομάδα Αμερικανών τουριστών που είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του CERN, είδε στον ουρανό ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο και το βιντεοσκόπησε.
Παρουσιάστηκε ένας λευκός στρόβιλος, σαν αέρια δίνη, σαν μια έλικα από σύννεφα, ενώ δίπλα της εμφανίστηκε μια φωτεινή σφαίρα. Έπειτα από λίγο, η σφαίρα κινήθηκε προς το κέντρο του στροβίλου και το φαινόμενο έπαψε να υπάρχει.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πριν από το βίντεο, αποτυπώνεται καρέ-καρέ η κίνηση της φωτεινής σφαίρας.
v

931K541HHL66L77520v
331K541HHL66L77638
v
431K541HHL66L77638
v
531K541HHL66L77638
v

Κάποιοι υποθέτουν πως το όλο φαινόμενο σχετίζεται με την παρουσία ενός εξωγήινου διαστημόπλοιου, την ώρα που αυτό εισέρχεται σε μια υπερδιάστατη πύλη.
Άλλοι συνδέουν το φαινόμενο με τις θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί κατά καιρούς, ότι οι επιστήμονες στο CERN στην αναζήτησή τους για τη σκοτεινή ύλη, δημιούργησαν μια υπερδιάστατη πύλη, ενώ προσπαθούν να ανιχνεύσουν μικροσκοπικές μαύρες τρύπες.
Το βίντεο αναρτήθηκε από το Τμήμα 51 στο YouTube στις 7 Δεκεμβρίου 2015 και έκτοτε έχει αποσπάσει την προσοχή πολλών χρηστών.
v

UFO entering Interdimensional Portal over Geneva
Switzerland – Dec 2015
v

 


Translate this post