Ο Πετεινός στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 φέρνει ένα αίσθημα χαράς, απελευθέρωσης και ειρηνικής συνύπαρξης για τον Πετεινό. Θα πρέπει να δώσει μεγάλη σημασία στα θέματα του σπιτιού.

ν

ΠΕΤΕΙΝΟΣ – Ειλικρίνεια

O Πετεινός είναι το δέκατο ζώδιο του κινέζικου κύκλου, αντιστοιχεί στην Παρθένο και θεωρείται θηλυκό (γιν).
O Πετεινός είναι γεννημένος στο ζώδιο της ειλικρίνειας. Διαθέτει εύθυμη και ζωηρή προσωπικότητα και είναι σχολαστικός σε ό, τι κάνει. Είναι έξοχος οργανωτής και όποτε μπορεί, σχεδιάζει εκ των προτέρων τις δραστηριότητές του. Έχει πολύ αξιοπρεπείς τρόπους και συμπεριφέρεται με έναν αέρα αυτοπεποίθησης και αρχοντιάς. Είναι αρκετά έξυπνος και συνήθως μορφωμένος. Έχει καλή αίσθηση του χιούμορ και είναι πειστικός ομιλητής. Συμμετέχει πρόθυμα σε συζητήσεις και δεν διστάζει να εκφράσει ανοικτά τη γνώμη του.

Τα έτη γέννησης του Πετεινού

8 Φεβρ. 1921 – 28 Ιαν. 1922
26 Ιαν. 1933 – 13 Φεβρ. 1934
13 Φεβρ. 1945 – 1 Φεβρ. 1946
31 Ιαν. 1957 – 17 Φεβρ. 1958

17 Φεβρ. 1969 – 5 Φεβρ. 1970
5 Φεβρ. 1981 – 24 Ιαν. 1982
23 Ιαν. 1993 – 9 Φεβρ. 1994
9 Φεβρ. 2005 – 28 Ιαν. 2006
28 Ιαν. 2017 – 15 Φεβρ. 2018

13 Φεβρ. 2029 – 2 Φεβρ. 2030
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η χρονιά αυτή ευνοεί τον Πετεινό που θα μπορέσει να κάνει την πρόοδο που δεν είχε καταφέρει στο πρόσφατο παρελθόν. Ο ίδιος θα αρχίσει να νιώθε μεγαλύτερο ενθουσιασμό για τις προοπτικές του. Θα ασχοληθεί με τις δραστηριότητές του με ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας, αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί τις πολλές ικανότητές του.
Στη δουλειά και σταδιοδρομία του Πετεινού οι προοπτικές είναι πολύ ενθαρρυντικές. Αυτή τη χρονιά θα ανταμειφθεί η εμπειρία που έχει κερδηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Πολλοί Πετεινοί θα αναλάβουν αυξημένες ευθύνες ή θα αλλάξουν τη φύση της εργασίας τους.
Όσοι είναι άνεργοι τελικά θα εξασφαλίσουν μια νέα θέση και ίσως μάλιστα σε μια στιγμή που δεν θα το περιμένουν. Πιθανές δυσκολίες ή προβλήματα που θα παρουσιαστούν σε θέματα εργασίας, καλό θα είναι να θεωρηθούν ως προκλήσεις από τις οποίες θα εμφανιστούν νέες και καλύτερες ευκαιρίες. Και σίγουρα θα υπάρξει πλήθος ευκαιριών, ανάλογα βέβαια με το κλίμα που επικρατεί στην αγορά.
Αν κα αυτή χρονιά η οικονομική κατάσταση του Πετεινού θα βελτιωθεί, καλά θα κάνει να προσέχει τα έξοδά του και να εξετάζει με προσοχή τους όρους κάθε σπουδαίας συμφωνίας. Αυτό είναι ένα έτος προφύλαξης και σύνεσης.
ν

Τυχερή περίοδος: 3 Μαρτίου έως 15 Ιουνίου

Δυσμενής περίοδος: 21 Αυγούστου έως 8 Δεκεμβρίου
ν

Υπάρχει κι ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσοχή, ο τομέας της κατοικίας ή της ιδιοκτησίας. Αν ο Πετεινός σκοπεύει να μετακομίσει, καλό θα είναι να ελέγξει αν η νέα κατοικία τον εξυπηρετεί από όλες τις απόψεις και να εξετάσει προσεκτικά τους όρους του συμβολαίου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστεί στο θέμα αυτό.
Παρόμοια, αν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο καθεστώς της ιδιοκτησίας του, πρέπει να τις σχεδιάσει προσεκτικά και να σκεφτεί το κόστος. Ενώ ο Πετεινός είναι από τη φύση του πολύ επιμελής και μεθοδικός, αν δεν προσέξει στο θέμα αυτό, μπορεί να έχει προβλήματα.
Ο Πετεινός μπορεί να ελπίζει σε μια δραστήρια και ευχάριστη κοινωνική ζωή. Θα παρευρεθεί σε αξιόλογες κοινωνικές εκδηλώσεις – ιδιαίτερα μέσα στο καλοκαίρι – και θα διευρύνει κατά πολύ τον κύκλο των φίλων και των γνωριμιών του.
Αυτή είναι επίσης πολύ καλή χρονιά για όσους Πετεινούς είναι ελεύθεροι. Υπάρχουν καλές προοπτικές για τις αισθηματικές σχέσεις του και ο Ιούνιος με τον Ιούλιο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστοι μήνες.
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που θα βοηθήσουν τους Πετεινούς να μάθουν πολλά για τον εαυτό τους. Οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να συναντήσουν τον έρωτα, γι’ αυτό ας έχουν τα μάτια τους ανοιχτά. Οι άνδρες Πετεινοί θα πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να ελκύσουν μερικούς ωραίους νέους συνεργάτες. Οι παντρεμένοι ας κρατήσουν την ψυχραιμία τους και ας πάψουν να τσακώνονται με το ταίρι τους για ασήμαντα πράγματα.
Αν το κάνουν αυτό, η οικογενειακή ζωή θα προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση στους Πετεινούς. Θα έχουν υποστήριξη από τα κοντινά τους πρόσωπα και καλό θα ήταν να τα συμπεριλάβουν στις δραστηριότητές τους.
Όποιος έχει δοκιμάσει εντάσεις σε κάποια από τις σχέσεις του, τη χρονιά αυτή, θα τις δει να εξομαλύνονται. Αν αισθάνεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση του με κάποιο φίλο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του πρέπει να ψάξει να βρει την αιτία και να δώσει μια φιλική λύση.
Αντιμετωπίζοντας το θέμα με ένα λογικό και συμφιλιωτικό τρόπο, μπορεί να παραμερίσει όλες τις διαφωνίες ή διαφορές που μπορεί να έχουν εμφανιστεί.
Επειδή ο Πετεινός θα είναι πολυάσχολος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ίσως να μη βρίσκει χρόνο για τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του. Όμως καλό θα ήταν να εξασφαλίσει κάποιες ώρες που θα του χαρίζουν μια ευχάριστη αλλαγή από την καθημερινή ρουτίνα.
Αν έχει πρόσφατα βρει κάποιο χόμπι ή κάποια άλλη ασχολία, πρέπει να το συνεχίσει έστω κι αν ο χρόνος τον πιέζει να το εγκαταλείψει. Στο μέλλον θα δικαιωθεί η προσπάθεια να συνεχίσει ό, τι άρχισε.
Επίσης, καθετί που μπορεί να κάνει για να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία του, όχι μόνο θα τον κάνει να νιώθει καλύτερα, αλλά και τα του δώσει και τη δυνατότητα να απολαύσει αυτή τη χρονιά πολύ περισσότερο.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Μια ήδη ευνοϊκή και ευχάριστη χρονιά με πληθώρα αξιόλογων ευκαιριών.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Συνειδητοποιήστε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε και υλοποιήστε τους στόχους σας με τον συνήθη αποφασιστικό και μεθοδικό τρόπο σας. Προσέξτε καθετί σχετικό με την κατοικία και την ιδιοκτησία. Να είστε προσεκτικοί όταν ξοδεύετε μεγάλα χρηματικά ποσά.
ν

Συμβατά ζώδια: Δράκοντας, Φίδι και Βόδι

Ασύμβατα ζώδια: Λαγός, Σκύλος και Πετεινός
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post