Το Πρόβατο στη χρονιά του Χοίρου (2019)

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2019 προσφέρει στο Πρόβατο την ευκαιρία να βάλει σε τάξη τη ζωή του. O προγραμματισμός των στόχων του θα θέσει τις μελλοντικές του επιδιώξεις σε καλύτερη βάση.

ν

ΠΡΟΒΑΤΟ – Ευγένεια

Το Πρόβατο (ή Τράγος) είναι το όγδοο ζώδιο του κινέζικου κύκλου, αντιστοιχεί στον Καρκίνο και θεωρείται θηλυκό (γιν).
Το Πρόβατο είναι ιδιότροπο, συντηρητικό και μεθοδικό. Αντιπαθεί την αταξία. Τα άτομα Πρόβατα έχουν καλό γούστο και είναι πάντα κομψά αλλά και πλούσια. Πιθανότατα θα τα βρείτε να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε μια κοσμική δεξίωση. Όμως ισχύει και το αντίθετο, να είναι δηλαδή τόσο ντροπαλά που να μην εμφανίζονται πουθενά και να απολαμβάνουν την ανωνυμία τους και τα βράδια τους με ένα καλό βιβλίο. Είναι δημιουργικά και τολμηρά και κλείνουν προς την ζωγραφική, εκδηλώνοντας επαγγελματικό ενδιαφέρον. Μερικές φορές είναι υπερβολικά απαισιόδοξα και αναρωτιούνται ακόμη και για το νόημα της ζωής. Βαθιά θρήσκα και πνευματώδη, είναι παθιασμένα με την εργασία και τα πιστεύω τους.

Τα έτη γέννησης των Προβάτων

17 Φεβρ. 1931 – 5 Φεβρ. 1932
5 Φεβρ. 1943 – 24 Ιαν. 1944
24 Ιαν. 1955 – 11 Φεβρ. 1956
9 Φεβρ. 1967 – 29 Ιαν. 1968
28 Ιαν. 1979 – 15 Φεβρ. 1980
15 Ιαν. 1991 – 3 Φεβρ. 1992
1 Φεβρ. 2003 – 21 Ιαν. 2004
19 Φεβρ. 2015 – 7 Φεβρ. 2016
6 Φεβρ. 2027 – 25 Ιαν. 2028
24 Ιαν. 2039 – 11 Φεβρ. 2040
ν

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

Η χρονιά του Χοίρου για το Πρόβατο θα αποδειχθεί πολύ πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη χρονιά, τη χρονιά του Σκύλου. Το 2019 σηματοδοτεί καλά νέα για τα Πρόβατα, καθώς η ειρηνική τους φύση και η ήπια δημιουργικότητα τους φέρνουν σε απόλυτη αρμονία με την ενέργεια του Χοίρου.
Τα πρόσφατα έτη του Σκύλου και του Πετεινού είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κάποιες δύσκολες στιγμές για τα Πρόβατα, τα οποία δοκιμάστηκαν τόσο στην αντοχή όσο και την υπομονή τους.
Το νέο έτος του Χοίρου, αλλά και το επόμενο έτος του Ποντικού, το 2020, υπόσχονται μια ωραία ανάπαυλα και διέξοδο από τις δυσκολίες των προηγούμενων χρόνων, καθώς και αυξημένες ευκαιρίες και καλή τύχη για το Πρόβατο.
H χρονιά ξεκινά με καλοτυχία για τα Πρόβατα, τα οποία σημειώνουν επιτυχία σχεδόν με οτιδήποτε αποφασίσουν να καταπιαστούν. Παρ’ όλα αυτά, το Πρόβατο θα ωφεληθεί πολύ μέσα στο 2019, εάν αποφασίσει να εγκαταλείψει την κυκλοθυμική του διάθεση.
Θα πρέπει πάντα να πασχίζει να γίνει πιο αξιόπιστο και εργατικό, ειδικά όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση ουσιαστικών ζητημάτων.
Το ωροσκόπιο του Πρόβατου αποκαλύπτει εύνοια και καλοτυχία στην καριέρα και τα οικονομικά. Έχουν πολλές πιθανότητες να πάρουν προαγωγή ή αύξηση αυτή τη χρονιά. Αυτό βέβαια θα γίνει εφόσον αφιερώσουν πολύ χρόνο και καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες στη δουλειά τους.
Δεν πρέπει να διστάσουν λοιπόν να δείξουν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους, δημιουργώντας έτσι μια πολύ καλή εντύπωση στους προϊσταμένους τους.
Αυτό που πρέπει να προσέξουν είναι να μην κάνουν ξαφνικές αλλαγές στη ζωή τους φέτος, γιατί αυτό θα μπορούσε να διαταράξει τη σταθερή πορεία τους στη δουλειά και να εμποδίσει τις προοπτικές ανόδου στα επαγγελματικά τους.
ν

Τυχερή περίοδος: 19 Ιουλίου – 28 Νοεμβρίου

Δυσμενής περίοδος: 12 Μαρτίου – 27 Μαΐου
ν

Αυτό το έτος θα είναι ιδιαίτερο όσον αφορά τις αισθηματικές σχέσεις. Τα Πρόβατα θα αφιερώσουν πολύ χρόνο στο σύντροφό τους και θα περάσουν υπέροχες στιγμές στην αγκαλιά του. Αυτές οι στιγμές θα συμβάλουν στην ισχυροποίηση του δεσμού ανάμεσα τους και θα δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις.
Παρ’ όλα αυτά, οι αγαπημένοι τους μπορεί να δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την κακή διάθεση που βιώνουν μερικές φορές τα Πρόβατα. Τα τελευταία θα πρέπει να αφήσουν κατά μέρος τα αισθήματα ζήλιας και ανασφάλειας που καταστρέφουν την ευτυχία τους.
Η χρονιά αυτή είναι στην πραγματικότητα μια χρυσή ευκαιρία για τα Πρόβατα να κερδίσουν την καρδιά των αγαπημένων τους. Χαρίζοντάς τους δώρα με σημασία και ποιοτικό χρόνο θα τους κάνουν ευτυχισμένους και θα ενισχύσουν την αγάπη ανάμεσά τους.
Τα Πρόβατα θα έχουν καλή υγεία το 2019. Θα είναι γεμάτα ενέργεια, δύναμη και ενθουσιασμό. Οι συναντήσεις με τους φίλους και τα αδέλφια τους θα τους φτιάχνει το κέφι. O ποιοτικός χρόνος που θα δαπανάνε μαζί τους θα προσθέτει ακόμη περισσότερο στην ευτυχία τους.
Τα Πρόβατα ενδέχεται να είναι επιρρεπείς σε ελαφριές ασθένειες μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου. Αυτές μπορεί να είναι δυσπεψία, έκζεμα, κρυολόγημα, βήχας και πονοκέφαλοι.
ν

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Θα έχετε ένα αρκετά καλό έτος, καλύτερο από το 2018 με λίγες μόνο αναταράξεις. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες επιτυχίας, αλλά από την πλευρά σας χρειάζεται σκληρή δουλειά. Χρησιμοποιήστε τη φυσική σας προνοητικότητα και νοημοσύνη και μην αφήσετε την επιτυχία να σας τυφλώσει. Μην βιαστείτε στις αποφάσεις που θα πάρετε χωρίς να τις σκεφτείτε.
ν

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ένα καλό έτος για τα οικονομικά και τις επενδύσεις, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα ψιλά γράμματα. Φροντίστε να μελετήσετε καλά τα νομικά ζητήματα, για ν’ αποφύγετε πισώπλατα μαχαιρώματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά και για την οικογένειά σας, και προσπαθήστε να χαλαρώσετε περισσότερο καθώς το άγχος μπορεί να είναι ένα από τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν κατά περιόδους. Να έχετε κατά νου πως ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι περαστικό.
ν

Συμβατά ζώδια: Άλογο, Χοίρος, Λαγός

Ασύμβατα ζώδια: Ποντικός, Βόδι, Σκύλος
ν

< Επιστροφή

 


Translate this post