UFO στο Μιρτλ Μπιτς της Νότιας Καρολίνας (vid)

Κατηγορία NEWS, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Παρ’ όλο που έχουν μειωθεί παγκοσμίως οι αναφορές θεάσεων UFO, οι κάτοικοι του Μιρτλ Μπιτς στη Νότια Καρολίνα ευνοήθηκαν με ένα πρόσφατο κύμα ανεξήγητων φώτων στον ουρανό.

Αποχαρακτηρισμένη φωτογραφία που έδωσε στην επιτροπή Άλλεν Χάινεκ η CIA. Ελήφθη από τον Τζορτζ Στοκ (George Stock) στο Πασάικ του Νιου Τζέρσυ, στις 29 Ιουλίου 1952. Image: Supplied

ν

ΤΟ Μιρτλ Μπιτς είναι μια πόλη 30.000 κατοίκων στη Νότια Καρολίνα που βλέπει στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το Αύγουστο του 2018 εμφανίστηκε ένα κύμα UFO που τρομοκράτησε τους κατοίκους αυτού του ήσυχου παραθαλάσσιου θέρετρου.

Επρόκειτο για σειρά από μυστηριώδη φώτα που έκαναν τους κατοίκους να αναρωτιούνται τι είδους ήταν και από πού προέρχονταν.

Η σειρά αυτή των φώτων, που ήταν μεταξύ έξι και δέκα, εμφανίστηκε στη διάρκεια καταιγίδας, την ώρα που αστραπές και κεραυνοί αυλάκωναν τον συννεφιασμένο ουρανό. Ένας κάτοικος της πόλης που κινηματογραφούσε το εντυπωσιακό θέαμα, δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Μόνο όταν γύρισε στο σπίτι του και ξαναείδε το φιλμ εντόπισε τα μυστηριώδη φώτα, που εμφανίζονται στη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά πάνω από τα κτίρια.
ν

Τα μυστηριώδη φώτα εμφανίζονται στη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά πάνω από τα κτίρια της πόλης. Image: Supplied
ν

Το βίντεο αφού εξετάστηκε από τη MUFON (Mutual UFO Network, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εδρεύει στο Σινσινάτι του Οχάιο) δόθηκε στη δημοσιότητα στις 4 Οκτωβρίου, 59 ημέρες μετά το περιστατικό.
v

MUFON CASE 95331 UFOs Over Myrtle Beach South Carolina
ν


v

 


Translate this post