Τα UFO προκάλεσαν το θάνατο της Μαίριλιν Μονρό

Κατηγορία Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

 Μια νέα ταινία ισχυρίζεται ότι η Μαίριλιν Μονρό δολοφονήθηκε εξαιτίας των όσων γνώριζε για το περιστατικό του Ρόσγουελ.

 Δείτε το τρέιλερ στο τέλος του άρθρου.

Το “σύμβολο του σεξ” Μαίριλιν Μονρό και ο πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο πρόεδρος αναγκάστηκε να την απομακρύνει από κοντά του. Image: Supplied
ν
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ εξωφρενικό, όμως μια νέα ταινία επαναφέρει στο προσκήνιο τη θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία η Μαίριλιν Μονρό δολοφονήθηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ επειδή απείλησε τον τότε πρόεδρο Τζον Κέννεντυ ότι θα έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το περιστατικό του Ρόσγουελ και τα UFO.
Οι στενές σχέσεις της ηθοποιού με τον πρόεδρο Κέννεντυ πήραν άσχημο δρόμο, όταν εκείνος την απομάκρυνε από τον Λευκό Οίκο, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση που είχαν. Η Μαίριλιν, πικαρισμένη, αποφάσισε να οργανώσει μια συνέντευξη Τύπου στην οποία θα αποκάλυπτε ότι ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι είχε επισκεφθεί μια αεροπορική βάση για να δει τα συντρίμμια ενός UFO που είχαν περισυλλέξει εκεί, έπειτα από την πτώση του στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό, στις 7 Ιουλίου 1947.
Το ντοκιμαντέρ, που έχει τίτλο «Unacknowledged» και γυρίστηκε από τον σκηνοθέτη Michael Mazzola, προβάλλει την θεωρία ότι η ηθοποιός, που πέθανε μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, δολοφονήθηκε επειδή γνώριζε πάρα πολύ για το φαινόμενο των UFO και είχε απειλήσει να δώσει διαβαθμισμένα έγγραφα στο κοινό.
ν
Συνάντηση διασημοτήτων. Από αριστερά, ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, η Μαίριλιν Μονρό και ο πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ. Δεξιά, με τα γυαλιά, ο ιστορικός Άρθουρ Σλέσιντζερ, ενώ στο βάθος διακρίνεται ο Χάρυ Μπελαφόντε. Image: Supplied
ν
Μεταξύ άλλων, το ντοκιμαντέρ στηρίζεται και σε ένα αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα το 2011, το οποίο όμως είχε διαρρεύσει το 1992. Η σύγκριση των δύο εγγράφων αποκαλύπτει ότι πολλά από τα περιεχόμενα του αρχικού εγγράφου έχουν σβηστεί ή τροποποιηθεί.
Το αρχικό έγγραφο έχει ημερομηνία 3 Αυγούστου 1962, ενώ αυτό που δόθηκε στη δημοσιότητα το 2011 φέρει δύο ημερομηνίες: Ιούνιος 1962 και 18 Μαρτίου 1963.
Στο αρχικό έγγραφο αναφέρεται ότι η Μαίριλιν και οι φίλοι της παρακολουθούνταν από πράκτορες της υπηρεσίας, ενώ το “επίσημο” μιλά για… παρακολουθήσεις Σοβιετικών!
ν
Το αρχικό έγγραφο με ημερομηνία 3 Αυγούστου 1962, το οποίο διέρρευσε το 1992. Image: Supplied
ν

Αρχικό έγγραφο (Απόσπασμα)

“Rothberg indicated in so many words, that she [Monroe] had secrets to tell, no doubt arising from her trists [sic] with the President and the Attorney General. One such “secret” mentions the visit by the President at a secret air base for the purpose of inspecting things from outer space. 2. Subject repeatedly called the Attorney General and complained about the way she was being ignored by the President and his brother. 3. Subject threatened to hold a press conference and would tell all.”

Ο λόγος παρακολούθησης της Μονρό, όπως αναφέρεται στο έγγραφο αυτό της CIA, ήταν επειδή είχε πληροφορηθεί την επίσκεψη του προέδρου Κέννεντυ στην Στρατιωτική Αεροπορική Βάση του Φορτ Γουόρθ (Fort Worth) στο Τέξας, από τον ίδιο, σε μια μυστική συνάντηση που είχε μαζί του, παρουσία του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κέννεντυ, αδελφού του προέδρου.
Σύμφωνα με τις φήμες, στο Φορτ Γουόρθ είχε μεταφερθεί το μυστηριώδες αντικείμενο που είχε καταπέσει σε ράντσο κοντά στο Ρόσγουελ στις 7 Ιουλίου 1947.
Όταν αργότερα ο πρόεδρος διέκοψε την ερωτική σχέση τους, η Μαίριλιν, πικαρισμένη, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου στην οποία θα έκανε αποκαλύψεις.
Η συνέντευξη Τύπου δεν δόθηκε ποτέ, καθώς στις 4 Αυγούστου 1962 η Μαίριλιν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λος Άντζελες κάτω από ανεξήγητες συνθήκες. Ήταν μόλις 36 ετών.
Περίπου ένα χρόνο αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου 1963, ο πρόεδρος Κέννεντυ θα δολοφονηθεί στο Ντάλας του Τέξας σε ηλικία 46 ετών.
ν
Οι διαφορές των δύο εγγράφων είναι ολοφάνερες. Image: Supplied
ν
Όπως αναφέρει το Exopolitics.org ενώ η γνησιότητα του διαρρεύσαντος εγγράφου παρέμενε για πολύ καιρό αμφιλεγόμενη, μια πρόσφατη ανάλυση έδειξε ότι, εκτός των άλλων, έχει ακριβώς την τυπική μορφή των διαβαθμισμένων εγγράφων τα οποία χρησιμοποιούσε η CIA το διάστημα 1960-1963, δηλαδή είναι γραμμένο με γραμματοσειρά Courier και σε γραφομηχανή της ΙΒΜ.
Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα τι συνέβη πραγματικά εκείνη την εποχή. Μέχρι σήμερα, οι συνθήκες θανάτου της Μονρό και του προέδρου Κέννεντυ, παραμένουν τυλιγμένες σε ένα σκοτεινό πέπλο μυστηρίου που κάνει τη φαντασία να οργιάζει.
ν

v

 


Translate this post