Ερωτικό Ωροσκόπιο Φθινοπώρου 2018 (Gif)

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ενισχύει την ερωτική ζωή των ζωδίων και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να ζήσετε τον αληθινό έρωτα.

ν

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ο πλανήτης της αποπλάνησης, των χρημάτων, των σχέσεων, των αξιών και της ομορφιάς, βρίσκεται από τις 9 Σεπτεμβρίου στον δυναμικό Σκορπιό και θα παραμείνει σε αυτόν έως το τέλος του έτους. Μεγάλο μέρος της περιόδου αυτής θα κινείται ανάδρομα, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις σχέσεις.
Αν θέλετε τα πράγματα να πάνε καλά, θα πρέπει να είστε τίμιοι και ειλικρινείς στις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν αγαπάει τους ψεύτες και το γεγονός ότι από 6 Οκτωβρίου έως 17 Νοεμβρίου θα είναι ανάδρομη σημαίνει ότι δεν θα ξεφύγετε τόσο εύκολα.
Ρίξτε πιο κάτω μια προσεκτική ματιά στο ζώδιό σας για να δείτε πώς διαμορφώνεται η ερωτική σας ζωή αυτό το φθινόπωρο.

 

ΚΡΙΟΣ: ΝΕΕΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

ν

Η Αφροδίτη πασπαλίζει με αστερόσκονη το ζώδιό σας, προσθέτοντας μια δόση από το πάθος και την ένταση του Σκορπιού, καθώς διέρχεται από τον όγδοο οίκο σας του σεξ, της αναγέννησης και των ριζικών αλλαγών, μαζί με τον γενναιόδωρο Δία. Είστε έτοιμοι να συγχωνεύσετε το μυαλό, το σώμα και την καρδιά σας σε ένα ενιαίο σύνολο με κάποιον άλλον; Σας περιμένουν άφθονες συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα.
Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη στον Σκορπιό στις 6 Οκτωβρίου και σας αναγκάζει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, ρομαντικές και άλλες, και να τις αναπροσαρμόσετε με βάση τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν.
Στις 18 Νοεμβρίου ο Ερμής γίνεται για τρίτη φορά εφέτος ανάδρομος, περιπλέκοντας τα θέματα των σχέσεων μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου. Οπότε προσέχετε τι λέτε και πώς συμπεριφέρεστε για να μην δημιουργήσετε προβλήματα στη σχέση σας Το υπόλοιπο του έτους φαίνεται πολλά υποσχόμενο!

 

ΤΑΥΡΟΣ: ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ


ν

Μέσα σας είστε λυπημένοι που έφυγε το καλοκαίρι, όμως σας περιμένουν σημαντικά πράγματα γύρω στις 22 Σεπτεμβρίου. Με την ερωτική Αφροδίτη να διασχίζει τον 7ο οίκο του γάμου και των συνεργασιών, είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε μια σχέση, με την οποία είστε ενθουσιασμένοι. Μπροστά σας ξεπροβάλλει ένα πολύ ωραίο μέλλον, στο οποίο θα θέλατε να αφοσιωθείτε.
Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη να γίνεται ανάδρομη στις 6 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού. Έχετε χρόνο μέχρι τις 17 Νοεμβρίου να ζυγίσετε τις φιλίες, τις σχέσεις και τις συνεργασίες που σας προτείνουν. Ο δυναμικός και αναλυτικός Σκορπιός οξύνει την αντίληψή σας, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη στις 31 Οκτωβρίου αυξάνει τη δίψα σας για γνώση. Θυμηθείτε ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, οπότε για να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε μέσα από περισσότερες προκλήσεις και ταλαιπωρίες από το συνηθισμένο.
Ο Νοέμβριος σηματοδοτεί μια από τις πιο λαμπρές και τυχερές περιόδους της φετινής χρονιάς! Ίσως πάρετε τη χρηματοδότηση που ζητάτε, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο δρόμο και κάποια κληρονομιά!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΞΕΜΥΑΛΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


ν

Το ζώδιό σας αγαπά το καλοκαίρι για τις κοινωνικές συγκεντρώσεις, τις διακοπές, την ελευθερία και την χαλάρωση που προσφέρει. Η έλευση του φθινοπώρου είναι η εποχή της δουλειάς και της ευθύνης και σηματοδοτεί την επιστροφή στα καθήκοντά σας. Αυτό όμως δεν σας τρομάζει, γιατί είστε συνηθισμένοι να δουλεύετε σκληρά.
Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα όταν ο Ερμής και ο Ήλιος θα μπουν στον Ζυγό στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, ενώ με την Αφροδίτη να επηρεάζει τον 6ο οίκο της εργασίας και της καθημερινής ρουτίνας, δεν αποκλείεται να χάσετε το μυαλό σας με κάποιον που βλέπετε στο γραφείο σε καθημερινή βάση.
Στις 31 Οκτωβρίου η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπει στον Ζυγό και ο Ερμής στον Τοξότη, ενισχύοντας τους τομείς των σχέσεων και των φίλων. Στις 8 Νοεμβρίου θα συμβεί το ευτυχέστερο γεγονός της χρονιάς, καθώς ο Δία θα μπει στο αντίθετο από το δικό σας ζώδιο, στον Τοξότη. Η θέση αυτή υπόσχεται ανάπτυξη και καλή τύχη στις σχέσεις σας!
Η χρονιά θα κλείσει ικανοποιητικά, με την κοινωνική σας ζωή να λάμπει, ενώ βρίσκετε την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ


ν

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό από τις 9 Σεπτεμβρίου και έως το τέλος της χρονιάς θα επηρεάζει τον 5ο οίκο των ερωτικών περιπετειών και της διασκέδασης. Η παρουσία της σε αυτό το σημείο του χάρτη σας, σας κάνει ιδιαίτερα αισθησιακούς και επιθυμητούς. Το σκηνικό του Σκορπιού σας βοηθά να εκφράσετε τον εαυτό σας δυνατά και περήφανα!
Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την γοητεία αλλά και την δημιουργικότητά σας. Είναι η εποχή που μπορείτε να κατεβάσετε ιδέες, να ξεκινήσετε νέα έργα και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με άλλους!
Οποιαδήποτε προβλήματα στις σχέσεις σας οφείλονται στην ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης και θα τελειώσουν όταν η Αφροδίτη γίνει και πάλι ορθόδρομη στις 17 Νοεμβρίου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είστε πολυάσχολοι και παραγωγικοί.

 

ΛΕΩΝ: ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΩΤΑ


ν

Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τον 4ο οίκο σας, είναι φανερό ότι δεν σας ενδιαφέρουν πια οι περιστασιακοί και επιφανειακοί έρωτες. Έχοντας αποκτήσει λίγη περισσότερη σοφία, αναζητάτε τον αληθινό έρωτα χωρίς συμβιβασμούς και παραχωρήσεις. Τι είστε όμως διατεθειμένοι να θυσιάσετε; Γιατί αν θέλετε πραγματικά να τον βρείτε, θα πρέπει να σταματήσετε να θαυμάζετε τον εαυτό σας και ν’ αφήσετε χώρο δίπλα σας και για κάποιον άλλον. 
Αν ο Οκτώβριος είναι ένας εσωστρεφής μήνας, ο Νοέμβριος αποκαθιστά την ισορροπία όταν ο Δίας μπαίνει στον Τοξότη στις 8 του μήνα. Η θέση αυτή σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε ρομαντικές στιγμές και να διασκεδάσετε, αποβάλλοντας λίγο από το άγχος που σας διακατέχει. Η σύνοδος Ήλιου-Δία στις 26 Νοεμβρίου σηματοδοτεί μια τυχερή περίοδο ευκαιριών, αισθηματικών συναντήσεων και άφθονης διασκέδασης. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ


ν

Με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας από τις 9 Σεπτεμβρίου, σας ελκύουν οι βαθιές συζητήσεις και οι διανοητικές προκλήσεις. Η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι για εσάς το μεγαλύτερο αφροδισιακό. Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα σας, αγαπητοί Παρθένοι;
Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, μπαίνει στον διανοούμενο Τοξότη στις 31 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια μέρα η ανάδρομη Αφροδίτη επιστρέφει στον Ζυγό. Είναι μια περίοδος που ενδέχεται να κλειστείτε στον εαυτό σας για να διαχειριστείτε το άγχος.
Ο Νοέμβριος είναι ο πιο τυχερός μήνας αυτής της χρονιάς, ειδικά όταν ο τυχερός Δίας θα επισκεφθεί το αγαπημένο του ζώδιο, τον Τοξότη, στις 8 Νοεμβρίου. Αυτό συμβαίνει μια φορά κάθε 12 χρόνια και σημαίνει ότι το επόμενο έτος, το 2019, θα είναι ένα από τα πιο τυχερά της ζωής σας.

 

ΖΥΓΟΣ: ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ


ν

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό και στον 2ο οίκο των χρημάτων και της αυτοεκτίμησης από τις 9 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει εκεί έως το τέλος του έτους. Η τάση σας για άνεση και πολυτέλεια έρχεται στο προσκήνιο και οι αγορές μικρών ή ακριβών πραγμάτων είναι μέσα στο πρόγραμμα, κάνοντας ακόμη πιο όμορφη και λαμπερή την παρουσία σας.
Ωστόσο, καλό θα ήταν να ελέγχετε τα έξοδά σας, γιατί από τις 6 Οκτωβρίου και για 40 μέρες και 40 νύχτες, η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, θέτοντας κάποιους περιορισμούς στα οικονομικά σας. Να είστε οικονόμοι, καθώς τα απρόσμενα έξοδα μπορεί να χτυπήσουν το πορτοφόλι σας αρκετά σκληρά αν δεν είστε προσεκτικοί!
Στις 8 Νοεμβρίου ο Δίας μπαίνει στον Τοξότη – το πιο συναρπαστικό και τυχερό αστρολογικό συμβάν της χρονιάς. Από τώρα και για έναν ολόκληρο χρόνο ο τομέας της επικοινωνίας, αλλά και του πατρικού σπιτιού και των αδελφών, θα δέχεται ευεργετικές επιδράσεις. Οι κοινωνικές σας σχέσεις ανθίζουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ


ν

Με την θεά της ομορφιάς στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος του χρόνου, οι σαγηνευτικές σας ικανότητες ενισχύονται, πράγμα που σας κάνει να κυνηγάτε μια νέα κατάκτηση, ενώ ταυτόχρονα χαρίζετε απλόχερα την αγάπη σας στην τωρινή σας σχέση!
Στις 9 Οκτωβρίου ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και αυτό είναι κάτι που το θέλετε, καθώς φέρνει ένα επιπλέον αίσθημα αυτοσυγκέντρωσης, ενισχύοντας το πνευματικό σας δυναμικό και ακονίζοντας το πνεύμα σας. Αυτή η τυχερή στιγμή σας βοηθάει να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να χτίζετε φυσικές σχέσεις με τους ανθρώπους.
Μερικές ευχάριστες εκπλήξεις έρχονται στο δρόμο σας στις 8 Νοεμβρίου, όταν τυχερός Δίας μπαίνει στον Τοξότη, και στην περιοχή του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα υλικά αγαθά, την ασφάλεια και τον πλούτο. Εάν παίξετε φέτος τα χαρτιά σας σωστά, η σκληρή δουλειά σας θα βρει ανταπόκριση και θα φέρει σοβαρά οικονομικά ανταλλάγματα στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΓΗΝΗ


ν

Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου έχετε εύνοια σε όλα τα επαγγελματικά ζητήματα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για κοινωνική δικτύωση. Τον Οκτώβριο οι πλανητικοί συνδυασμοί ευνοούν την επίλυση εσωτερικών ζητημάτων. Στο τέλος του μήνα θα μάθετε μερικές συναρπαστικές ειδήσεις, καθώς ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας.
Αν έχετε κάποια ερωτική σχέση, σίγουρα την κρατάτε μυστική. Η Αφροδίτη διασχίζει τον 12ο οίκο του πεπρωμένου και της ολοκλήρωσης των υποσυνείδητων ονείρων. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία ελκύετε τον καρμικό έρωτα.
Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός της εποχής, αν όχι ολόκληρης της χρονιάς, συμβαίνει στις 8 Νοεμβρίου. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, που συμβολίζει τη γενναιοδωρία, την επέκταση και την αφθονία, επιστρέφει στο σπίτι του, σηματοδοτώντας την αρχή ενός έτους γεμάτου με καλή τύχη!
Στους μήνες που ακολουθούν θα είστε απασχολημένοι και ενδεχομένως να λάβετε μερικές σημαντικές αποφάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΣΥΝΑΝΤΑΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ


ν

Η Αφροδίτη θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 6 Οκτωβρίου στο Σκορπιό, σηματοδοτώντας την αρχή μιας απομονωμένης και μοναχικής διάθεσης. Την περίοδο αυτή θα είστε πιο ενδοσκοπικοί και δεκτικοί από το συνηθισμένο. Η τάση αυτή θα ενισχυθεί έτι περισσότερο με την επιστροφή της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό στις 31 Οκτωβρίου.
Αυτό δεν σημαίνει πως όλη αυτή την περίοδο θα είστε μόνοι. Με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο της φιλίας και των κοινωνικών επαφών, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας συναρπάσει. Γι’ αυτό μην διστάσετε να μιλήσετε με κάποιο πρόσχημα στο γοητευτικό αλλά άγνωστο πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.
Στις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας εισέρχεται στον Τοξότη, δηλώνοντας μια περίοδο τεράστιας εσωτερικής ωρίμανσης το επόμενο έτος. Στις 17 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη σταματά την οπισθοδρομική κίνησή της στο Ζυγό και η περίοδος εσωτερικής σύγχυσης και αγωνίας τερματίζεται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ

ν

Η γοητευτική Αφροδίτη διασχίζει τον 10ο οίκο της καριέρας και της φήμης, κι εσείς, με την σαγηνευτική παρουσία σας, θέλετε να βάλετε στη ζωή σας λίγο περισσότερο αλάτι και πιπέρι. Καθόλου απίθανο να συναντήσετε κάποιο ενδιαφέρον άτομο στο χώρο της δουλειάς. Είστε όμως έτοιμοι να υποταχθείτε;
Ο φλογερός Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 11 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει σε αυτό έως τα μέσα Νοεμβρίου, ενισχύοντας με ενέργεια εσάς και τα σχέδιά σας. Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης από τις 6 Οκτωβρίου σας κάνει να αναρωτιέστε για τα επιτεύγματά σας ή για την απουσία επιτευγμάτων. Η εστίαση στις αδυναμίες σας δεν θα σας κάνει κανένα καλό. Καλύτερα επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας ή καταρτίστε ένα σταθερό σχέδιο και προσπαθήστε να το υλοποιήσετε.
Ο Νοέμβριος υπόσχεται απίστευτες ευκαιρίες δικτύωσης, μια εκπληκτική αλλαγή στην ομάδα των φίλων σας και πολλή θετική ανάπτυξη για το επόμενο έτος.

 

ΙΧΘΥΕΣ: ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

ν

Ερωτικά γίνεστε πιο τολμηροί και περιπετειώδεις, καθώς η Αφροδίτη διασχίζει τον 9ο οίκο των ταξιδιών και των προσωπικών ονείρων και ξυπνά τον ανήσυχο χαρακτήρα σας. Αναζητάτε το πάθος και την ένταση; Ίσως ένα ταξίδι σε κάποιο μακρινό μέρος να ήταν η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, μπορεί να παθιαστείτε με ένα νέο τομέα γνώσης, με αποτέλεσμα δραστικές αλλαγές στις ιδέες σας για τα πράγματα και τον κόσμο.
Το οπισθόδρομο ταξίδι της Αφροδίτης στον Σκορπιό που αρχίζει στις 6 Οκτωβρίου θα σας επιτρέψει να ξεφορτωθείτε μη ρεαλιστικές και ξεπερασμένες προσδοκίες και να επικεντρωθείτε σε πιο εδραιωμένα σχέδια. Η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου σάς βοηθά να υιοθετήσετε μια αισιόδοξη στάση και ένα ανοιχτό μυαλό για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα.
Η είσοδος του Δία στον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου είναι ένα από τα πιο τυχερά γεγονότα του έτους, ειδικά για το ζώδιό σας. Η περιοχή του χάρτη σας που είναι αφιερωμένη στην καριέρα, τους στόχους και τη δημόσια εικόνα σας, θα φωτίζεται για έναν χρόνο από τον Δία, τον πλανήτη της ευμάρειας και της καλοτυχίας.
v

 


Translate this post