Ερωτικό Ωροσκόπιο – Καλοκαίρι 2018

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να φέρει μια πραγματική επανάσταση στην ερωτική σας ζωή! Μπορεί να βρείτε την αληθινή αγάπη ή να ζήσετε καυτές στιγμές με έναν αξέχαστο καλοκαιρινό έρωτα.

 

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είναι η κατεξοχήν εποχή του έρωτα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και μαζί με αυτήν και οι αισθήσεις μας. Είτε ψάχνετε για μια μόνιμη σχέση είτε σας ενδιαφέρει να διασκεδάσετε, το καλοκαίρι και η περίοδος των διακοπών σας είναι σίγουρο ότι θα ξεχειλίζουν από έρωτα.
ν

Κριός
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο φλογερός χαρακτήρας σας ταιριάζει απόλυτα με το καλοκαίρι και φέτος θα λάμψετε όσο ποτέ άλλοτε. Η Αφροδίτη στον εξίσου φλογερό Λέοντα ενεργοποιεί τον τομέα του ρομαντισμού στο χάρτη σας. Θα βρείτε εύκολα κάποιον που θα ικανοποιήσει το πάθος ή μάλλον θα σας βρει αυτός. Υπάρχει ποικιλία στο τοπίο της κοινωνικής ζωής σας αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει σημασία η τοποθεσία, η φλόγα του Κριού λάμπει δυνατή και δεν προσελκύετε ανθρώπους όπου κι αν βρίσκεστε.
Τον Ιούλιο, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο. Αυτό σημαίνει ότι γίνεστε πιο απαιτητικοί στον έρωτα και τα εφήμερα φλερτ δεν σας συγκινούν τόσο πολύ. Εξακολουθείτε να είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά τώρα είστε πιο επιλεκτικοί σχετικά με το ποιον θα έχετε δίπλα σας.
Ωστόσο, οι σπίθες του πάθους από τη διαμονή της Αφροδίτης στον ρομαντικό Λέοντα απέχουν πολύ από το να σβήσουν. Παράλληλα, ο ερωτικός σας τομέας ενεργοποιείται από τον Δία στον Σκορπιό, το πιο ερωτικό ζώδιο. Εκτός από την καλή τύχη που φέρνει σε ότι αγγίζει, ο Δίας είναι και ο πλανήτης της ανάπτυξης, της ευημερίας, αλλά και της ευχαρίστησης.
Τα ερωτικά σκιρτήματα όμως θα γίνουν ακόμη πιο έντονα όταν η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Ζυγό τον Αύγουστο. Ο Ζυγός βρίσκεται απέναντί σας στο ζωδιακό, αλλά είναι και το ζώδιο που η Αφροδίτη προτιμάει περισσότερο από όλα. Ο τομέας των σχέσεων στον χάρτη σας δέχεται όλη αυτή την γλυκιά επιρροή από την Αφροδίτη. Ετοιμαστείτε για ρομαντικές βραδιές και βόλτες με τους αγαπημένους σας. Ακόμη κι αν δεν βρείτε τη δέσμευση που θέλετε, θα περάσετε όμορφες στιγμές.
ν

Ταύρος
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Κανείς δεν έχει το δικό σας γούστο, αλλά και τη δική σας εκτίμηση στην πολυτέλεια, η οποία θα είναι ισχυρότερη από ποτέ αυτό το καλοκαίρι. Η Αφροδίτη σέβεται την αγάπη, την ευχαρίστηση και την ομορφιά, και καθώς βρίσκεται στον Λέοντα, ενισχύει τον τομέα του χάρτη σας που σχετίζεται με την οικειότητα, το σπίτι και το άμεσο περιβάλλον. Δεν είστε απ’ τους ανθρώπους που βγαίνουν κάθε βράδυ ούτως ή άλλως, αλλά η πρόσκληση που θα κάνετε σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
Τον Ιούλιο, η γοητευτική Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο και επηρεάζει τον πιο ρομαντικό τομέα του χάρτη σας. Η ικανότητά σας να εκφράζεστε με αυτοπεποίθηση και να λάμπετε περισσότερο από ποτέ, θα τραβήξει την προσοχή πάνω σας.
Τώρα είστε πιο πρόθυμοι να εργαστείτε για μια σχέση, αλλά με την Αφροδίτη στην Παρθένο γίνεστε πιο επιλεκτικοί στις επαφές σας. Θα έχετε ευκαιρίες για φιλία, ρομαντισμό και σεξ, αλλά δεν θα ήταν πιο ωραίο να βρείτε κάποιον που να πληροί και τους τρεις τομείς;
Ο Δίας, ο πλανήτης της καλοτυχίας, γίνεται ξανά ορθόδρομος στον Σκορπιό, το ζώδιο που βρίσκεται στην αντίπερα όχθη του ζωδιακού. Καθώς ο γιγαντιαίος πλανήτης περνάει μέσα από τον σκοτεινό, αισθησιακό Σκορπιό, ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και του γάμου στο χάρτη σας και φέρνει τύχη και ανάπτυξη σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας.
Τον Αύγουστο, η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό. Ο Ζυγός, ακριβώς όπως και το ζώδιο σας, ευνοείται από την Αφροδίτη και η ενέργειά της εκφράζεται με μεγαλύτερη ευκολία. Οι ιδέες σας πάνω στις σχέσεις γίνονται εξιδανικευμένες και ρομαντικές. Καθώς το καλοκαίρι συνεχίζεται, είστε όλο και πιο πρόθυμοι να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Είστε έτοιμοι να βάλετε τα δυνατά σας για να ικανοποιήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, αρκεί βέβαια να ανταποκρίνεται στα πρότυπά σας!
ν

Δίδυμοι
(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η ποικιλία είναι και θα είναι το αλατοπίπερο στη ζωή σας, φίλοι Δίδυμοι. Ανήκετε στο πιο εξωστρεφές ζώδιο του ζωδιακού κύκλου: πρόθυμοι να συναντήσετε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε και να μάθετε τα πάντα για αυτούς. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που ρυθμίζει τις σχέσεις και καθώς διανύει τον ζωηρό Λέοντα, σας εμπνέει όλο και πιο πολύ.
Ελκύεστε από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και καταλήγετε να είστε ακόμη πιο κοινωνικοί απ’ ότι συνήθως αυτό το καλοκαίρι. Θα υπάρχουν τόσοι πολλοί που θα τραβάνε την προσοχή σας αυτό το καλοκαίρι, ώστε δεν θα ξέρετε σε ποιον να εστιάσετε! Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει κανένας που να σας περιορίζει σε έναν μόνο έρωτα αυτό το καλοκαίρι! Υπάρχει επίσης η πιθανότητα της επιστροφής ενός πρώην συντρόφου αυτό το καλοκαίρι, κάτι που θα πάρει επίσης λίγο από το χρόνο σας.
Τον Ιούλιο, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε σοβαρές σχέσεις και όχι σε περιπέτειες. Η ποσότητα των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί σας σιγά-σιγά μειώνεται και εστιάζετε περισσότερο στο ενδεχόμενο ενός ρομαντικού συντρόφου. Ίσως να είστε πιο επιλεκτικοί με το ποιος θα έχει τα κλειδιά της καρδιάς σας, αλλά όταν βρείτε κάποιον που μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον σας για αρκετό καιρό, δεν θα μπορείτε παρά να τον ερωτευτείτε τρελά.
Ο Δίας είναι ο πιο τυχερός πλανήτης του Ζωδιακού και ήταν ανάδρομος τους τελευταίους τέσσερις μήνες στον Σκορπιό – ένα άκρως έντονο και σεξουαλικό ζώδιο. Τώρα που γίνεται ξανά ορθόδρομος αυτό το μήνα, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα βελτίωσης και ανάπτυξης στις καθημερινές ασχολίες και τα χρονοδιαγράμματά σας και προσθέτει μια ευχάριστη ώθηση στη σεξουαλική σας ζωή. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε αν ψάχνετε για μια σταθερή σχέση!
Ο Αύγουστος φέρνει περισσότερη αισιόδοξη ενέργεια στην αγάπη σας, καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο συντροφικό Ζυγό, προσθέτοντας περισσότερο ρομαντισμό και σεξ στη ζωή σας. Είστε ακόμα πιο εκθαμβωτικοί από ότι συνήθως και είτε έχετε μια σχέση ή όχι, η αγάπη σας βελτιώνει την ζωή. Βλέπετε την αισθηματική σας ζωή μέσα από ροζ γυαλιά και προτού κλείσει το καλοκαίρι, μπορεί να δείτε την φτερωτή, μη δεσμευτική φύση σας να χάνει τα φτερά της από κάποιον που ξέρει τι κάνει!
ν

Καρκίνος
(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η αρχή του καλοκαιριού σηματοδοτεί τα γενέθλιά σας και φυσικά αυτή είναι η αγαπημένη σας εποχή! Τώρα σας είναι πιο εύκολο για να τραβάτε όλα τα βλέμματα πάνω σας και να εκφράζεστε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Εάν δεν έχετε αισθανθεί ακόμη τα βέλη του έρωτα, τότε να είστε σίγουροι ότι θα συμβεί πολύ σύντομα καθώς ένας νέος έρωτας υπόσχεται να σας πάρει το μυαλό.
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται στον Λέοντα και πιο συγκεκριμένα στον τομέα του χάρτη σας που αφορά τα χρήματα, τις αξίες και τα υπάρχοντα. Είναι πολύ εύκολο να ξοδέψετε πολλά λεφτά μέσα σε μια νύχτα, αλλά όταν το φως της ημέρας σας χτυπήσει θα χτυπάτε το κεφάλι σας. Βάλτε φρένο στα ακριβά σχέδιά σας εάν περνάτε τις πρώτες σας στιγμές με ένα νέο έρωτα.
Ο Ιούλιος επιταχύνει τα πράγματα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο και στον τομέα της επικοινωνίας σας. Ξαφνικά είστε σε θέση να βρείτε όλες τις σωστές λέξεις που πρέπει να πείτε στους αγαπημένους σας, ενώ γίνεστε αρκετά πιο επιλεκτικοί όσον αφορά τους επίδοξους συντρόφους σας. Παρ’ όλα αυτά, μην βιάζεστε να αποκλείσετε κάποιους ανθρώπους, μπορεί να έχετε μερικές ευχάριστες εκπλήξεις.
Ο Δίας, ο πιο γενναιόδωρος πλανήτης του ζωδιακού, ήταν ανάδρομος στον τομέα των ερωτικών σας υποθέσεων εδώ και τέσσερις μήνες. Με την ορθόδρομη πορεία του μπορείτε να αφήσετε πίσω τους παλιούς έρωτες που σας κρατούσαν εγκλωβισμένους ή μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, σημασία έχει ότι η αγάπη επιστρέφει στη ζωή σας και μπορείτε να προσελκύσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν πιο εύκολα με νέα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και περισσότερη τύχη!
Τον Αύγουστο ψάχνετε για μια πιο ρομαντική σχέση. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό και όλοι αισθάνονται πιο ερωτευμένοι από το συνηθισμένο. Χρειάζεται προσοχή για να μην παρασυρθείτε σε έρωτες που δεν σημαίνουν τίποτα για εσάς. Έχετε πολλή αγάπη να δώσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι ο τυχερός ή η τυχερή που θα την αποκτήσει αξίζει τον κόπο!
ν

Λέων
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Το καλοκαίρι αρχίζει να αποκτά πραγματικό ενδιαφέρον για εσάς όταν πλησιάζουν τα γενέθλιά σας. Τότε ο ήλιος λάμπει μόνο για εσάς και η ζωή είναι στα καλύτερά της!
Επιπλέον η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, με την παρουσία της στο ζώδιό σας στις αρχές του καλοκαιριού σας χάρισε ακόμη περισσότερη τόλμη και γοητεία, απαραίτητες για να περάσετε τα γενέθλιά σας όπως πρέπει. Οι άλλοι σας προσέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως και εσείς απολαμβάνετε τα φώτα της δημοσιότητας.
Τον Ιούλιο, η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο και εσείς αισθάνεστε ακόμη καλύτερα με τον εαυτό σας. Τώρα βρίσκετε χρόνο να βελτιώσετε όλα εκείνα τα εκθαμβωτικά χαρακτηριστικά σας που σας κάνουν μοναδικούς. Είναι πιο πιθανό να ερωτευτείτε τον εαυτό σας τον Ιούλιο από οποιονδήποτε άλλον! Αυτή η αγάπη προς τον εαυτό σας θα σας κάνει ακόμη πιο επιθυμητούς.
Αγαπάτε την πρόσθετη προσοχή που παίρνετε από τους άλλους, η οποία ενισχύει περαιτέρω την αυτοπεποίθησή σας. Όταν ο Δίας, ο πλανήτης της ανάπτυξης και της καλής τύχης, διακόπτει την ανάδρομη πορεία του, είστε ακόμα πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να προσφέρετε στο ταίρι σας.
Αλλά και μετά τα γενέθλιά σας, το καλοκαίρι εξακολουθεί να σας χαμογελά. Η εποχή του Λέοντα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο, η Αφροδίτη εισέρχεται στο πιο ωραίο ζώδιο, το Ζυγό. Η ενέργεια από αυτήν τη πλανητική μετάβαση ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητά σας και το αναπόφευκτο αποτέλεσμα είναι να τραβάτε τους άλλους, όπως η φλόγα του κεριού τις πεταλούδες.
Θα έχετε το μερίδιο του λέοντος στην αγάπη αυτό το καλοκαίρι και είτε βρείτε την αληθινή αγάπη σας είτε ξεμυαλιστείτε με έναν καλοκαιρινό έρωτα, η ευτυχία θα σας συντροφεύει για μήνες.
ν

Παρθένος
(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η κοινωνική σας ζωή είναι πιο συγκλονιστική από ότι συνήθως, φίλοι Παρθένοι. Γνωρίζετε νέα άτομα και κάνετε γνωριμίες, αλλά μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να αναρωτιέται πού πήγε ο ρομαντισμός. Η Αφροδίτη στον Λέοντα υπόσχεται δυνατά αισθήματα και φλόγα στον έρωτα, αλλά αισθάνεστε σαν να σας λείπει η διασκέδαση που όλοι οι άλλοι φαίνεται να έχουν.
Έχετε υψηλά πρότυπα, αλλά μην τα αφήνετε να εμποδίζουν την ευτυχία σας! Δεν μπορεί ο καθένας που σας πλησιάζει να είναι άψογος, αλλά μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο αληθινή μπορεί να γίνει μια αγάπη που ξεκινά από ένα επιφανειακό φλερτ.
Ο έρωτας γίνεται πιο θερμός τον Ιούλιο όταν η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας. Είτε έχετε μια σχέση είτε προσπαθείτε να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νέου ατόμου, οι προθέσεις σας ευνοούνται από τα άστρα και τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους από μόνα τους.
Συνήθως δεν κάνετε την πρώτη κίνηση εκτός κι αν είστε πραγματικά σίγουροι γι’ αυτό που πάτε να κάνετε, αλλά η αυτοπεποίθησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι αυξημένη αισθητά. Θα σας κάνει εντύπωση το πόσο μπορείτε να διασκεδάσετε αφήνοντας τον εαυτό σας να το ρίξει και λίγο έξω μερικές φορές! Ο Δίας γίνεται ξανά ορθόδρομος στον τομέα της επικοινωνίας σας και φέρνει άπειρες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέους έρωτες!
Η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό τον Αύγουστο, πάνω στην ώρα για τα γενέθλιά σας. Αυτή είναι οπωσδήποτε μια αισθησιακή περίοδος για εσάς, ενώ έχετε φορτίσει τις μπαταρίες σας και είστε έτοιμοι για έρωτα. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν είτε με κάποιο γοητευτικό πρόσωπο που συναντήσατε στις διακοπές σας είτε με κάποιο νέο, χάρη στην αυξημένη αυτοπεποίθηση που σας έδωσαν οι κατακτήσεις σας.
ν

Ζυγός
(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το καλοκαίρι αυτό σας υπόσχεται υπέροχες στιγμές, φίλοι Ζυγοί. Η ζωή φαίνεται τόσο υπέροχη, όσο υπέροχοι είστε κι εσείς! Είστε η ζωή του πάρτι στις αρχές του καλοκαιριού, και κανένα beachparty ή βραδιά με αναμμένη φωτιά στην παραλία δεν αξίζει χωρίς την παρουσία σας.
Ο πλανητικός κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο φλογερό Λέοντα και η θερμοκρασία στην κοινωνική σας ζωή ανεβαίνει κατακόρυφα. Ξεχωρίζετε και προσελκύετε τους άλλους χωρίς την παραμικρή προσπάθεια από μέρους σας, όχι ότι αυτό διαφέρει ιδιαίτερα από την καθημερινή σας ζωή.
Τον Ιούλιο, η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο και η αισθηματική σας ζωή ατονεί. Παρά τον τεράστιο αριθμό θαυμαστών που έρχονται στο δρόμο σας, κανένας δεν σας συγκινεί αρκετά ώστε να αισθανθείτε το τρύπημα από τα βέλη του έρωτα. Είστε άκρως ρομαντικές υπάρξεις και δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε κάποιον που δεν φαίνεται αντάξιος.
Ένας πρώην εραστής θα μπορούσε να ξυπνήσει κάποιο πάθος μέσα σε σας, ή ένας νέος να σας πάρει το μυαλό, καθώς ο Δίας γίνεται ανάδρομος στον Σκορπιό. Ο υπεραισιόδοξος και υπερβολικός Δίας στον αισθησιακό, σέξι Σκορπιό υπόσχεται λίγη τύχη στη σεξουαλική σας ζωή και σας φέρνει αυτό ακριβώς που ψάχνετε σε έναν σύντροφο εκεί όπου δεν το περιμένετε.
Τον Αύγουστο, η Αφροδίτη μπαίνει στο αγαπημένο της ζώδιο που δεν είναι άλλο από το δικό σας! Η παρουσία της σας στο ζώδιό σας είναι πάντα καλό σημάδι για τα ερωτικά σας. Είστε πιο δεκτικοί στην αγάπη και μπορείτε να μάθετε να αγαπάτε και τον εαυτό σας περισσότερο. Φαίνεστε και αισθάνεστε καλύτερα στο τέλος της σεζόν και έχετε αρκετές θερμές αναμνήσεις και διασκεδαστικές ιστορίες να διηγηθείτε στους άλλους στα γενέθλιά σας.
ν

Σκορπιός
(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Για πολλούς το καλοκαίρι η ζωή γίνεται πιο βαρετή, αλλά όχι για εσάς. Αυτό το καλοκαίρι σας παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες για να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και ένα υπέροχο, όσο και απρόσμενο, καλοκαιρινό ταξίδι θα σας φτιάξει τη διάθεση. Κι ενώ οι μέρες σας είναι γεμάτες και κάνετε νέες γνωριμίες, μέσα σε αυτές θα μπορούσε να βρίσκεται κι ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο με το οποίο θα ξεκινήσετε ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο.
Η ερωτική Αφροδίτη βρίσκεται στον φαντασμαγορικό Λέοντα και εσείς βρίσκεστε στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια αυτής της πλανητικής μετάβασης. Είναι δεδομένο ότι θα κάνετε μεγάλη εντύπωση στους άλλους και όλη αυτή η προσοχή θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας. Όσο περισσότερη αγάπη και στοργή δίνετε, τόσο περισσότερη θα λαμβάνετε, οπότε μην διστάσετε να ανοιχτείτε στον έρωτα ή να ρίξετε τα δίχτυα σας στο αντικείμενο του πόθου σας.
Η θερμοκρασία στον έρωτα παραμένει υψηλή ολόκληρο τον Ιούλιο, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, στον πιο κοινωνικό τομέα του χάρτη σας. Μην χάνετε ευκαιρίες για διασκεδαστικές εξόδους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και αφήστε το κέφι σας να ξεχειλίσει ελεύθερα. Ένας φίλος θα μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο αυτό το καλοκαίρι, ή ένας αμοιβαίος φίλος θα μπορούσε να σας φέρει σε επαφή με το μελλοντικό σας σύντροφο. Ξέρετε τι θέλετε και ένα νέο πρόσωπο θα μπορούσε να ταιριάξει τέλεια στην αισθηματική σας ζωή.
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της καλής τύχης και βρίσκεται στο ζώδιό σας από πέρυσι. Μέχρι τώρα ήταν ανάδρομος, οπότε αν αισθανθήκατε τους τελευταίους τέσσερις μήνες ότι η καλή τύχη σας είχε εγκαταλείψει, μην ανησυχείτε άλλο. Τα πράγματα θα καλυτερέψουν σημαντικά το μήνα αυτό, καθώς η αυτοπεποίθησή σας φτάνει στα ύψη και παράλληλα αποκτάτε λίγη περισσότερη τύχη.
Ένας νέος έρωτας που πληροί όλους τους όρους και ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σας θα σας κάνει να αισθάνεστε όλο και πιο ερωτευμένοι. Στις αρχές Αυγούστου, η ερωτική Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό. Έχετε την ανάγκη για κάτι “περισσότερο” και θα μπορούσατε να εξετάζετε το ενδεχόμενο να δεθείτε για τα καλά με τον καλοκαιρινό σας έρωτα. Συνήθως δεν αφήνετε τα αισθήματά σας να φανούν, αλλά αυτό το καλοκαίρι κάτι σάς σπρώχνει να είστε πιο τολμηροί στην έκφραση των επιθυμιών σου. Είστε μαγνητικοί και οι άλλοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, τι έχετε να χάσετε λοιπόν;
ν

Τοξότης
(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για εσάς. Σκέφτεστε πώς θα διασκεδάσετε και πώς θα ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για περιπέτεια! Είτε πετάξετε προς κάποιο εξωτικό προορισμό είτε μείνετε στα πάτρια εδάφη αυτό το καλοκαίρι, θα υπάρξουν άφθονες νέες γνωριμίες που θα γεμίσουν την ερωτική σας ζωή. Η ρομαντική Αφροδίτη είναι στον φλογερό Λέοντα στις αρχές του καλοκαιριού και επηρεάζει τον τομέα του χάρτη σας που σχετίζεται με τα ταξίδια.
Σας ελκύει το άγνωστο και το διαφορετικό και ως εκ τούτου είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε κάποιον που είναι από άλλη χώρα ή κάποιον που δεν ταιριάζει καθόλου με τον τύπο σας.
Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο τέλη Ιουλίου και φέρνει τον έρωτα στο προσκήνιο. Είστε λαμπεροί και προσελκύετε άνετα διάφορους ενδιαφερόμενους! Εάν η δουλειά σας απασχολεί πολύ από το χρόνο σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μην ανησυχείτε.
Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της Αφροδίτης στην Παρθένο είναι ότι προσελκύει καλή τύχη στην επαγγελματική σας ζωή – και ποιος ξέρει, ίσως αποκτήσετε ενδιαφέρον για κάποιον στο γραφείο. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της καλής τύχης και είναι επίσης ο αγαπημένος πλανήτης του ζωδίου σας. Ήταν ανάδρομος για μήνες, αλλά όταν γίνεται ξανά ορθόδρομος τον Ιούλιο, το φλογερό πνεύμα σας λάμπει λαμπρότερο από ποτέ!
Ο Αύγουστος σας φέρνει ειδύλλια όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, εφόσον δείχνετε και το αντίστοιχο ενδιαφέρον. Κάθε βράδυ φαίνεται να φέρνει μια νέα περιπέτεια, ειδικά όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον υπέροχο Ζυγό. Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως χρειαστεί να περάσετε μερικά σύντομα φλερτ προτού βρείτε κάποιον που θέλει να πάρει τα πράγματα σοβαρά. Τουλάχιστον θα περάσετε καλά στην πορεία!
Η σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε κάτι μεγαλύτερο, ή μπορεί να γνωρίσετε πολλούς νέους φίλους μέσω του αγαπημένου σας προσώπου. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και κανείς δεν ξέρει σε πόσες σκανδαλιές θα μπλέξετε. Σημασία έχει ότι θα απολαύσετε τις αυθόρμητες στιγμές.
ν

Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Δεν φημίζεστε για την περιπετειώδη ή άγρια φύση σας, αλλά αυτό το καλοκαίρι μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες χαρές εφόσον αφήσετε τον εαυτό σας λίγο ελεύθερο. Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον βασιλικό Λέοντα, και εσείς παίρνετε πολύ σοβαρά τα ζητήματα του έρωτα και της αγάπης. Είναι εύκολο για εσάς να βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι και να μένετε αφοσιωμένοι σε έναν έρωτα ή να ερωτευτείτε από την πρώτη επαφή που θα έχετε με κάποιον. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο χαλαροί στον έρωτα και πιο άνετοι στις επαφές σας, αφήνοντας πάντα περιθώριο για όμορφες στιγμές.
Τον Ιούλιο, η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, ένα ζώδιο που σας εκφράζει σε μεγάλο βαθμό. Η διάθεσή σας γίνεται πιο ανάλαφρη και αποκτάτε έναν αέρα άνεσης. Είστε πιο πρόθυμοι να δείτε τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά σας και αρχίζετε να απολαμβάνετε την ποικιλία στη ζωή σας.
Ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε χάσει το μυαλό σας εδώ και καιρό, φαίνεται να χάνει την ισχύ του, καθώς ένας νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σας και σβήνει τα πάντα! Έχετε μια αρκετά σαφή ιδέα για αυτό που ψάχνετε, αλλά όταν εμφανίζεται ένας απρόσμενος και συναρπαστικός έρωτας, μην τον εμποδίσετε. Απλά μην περιμένετε να είναι η πραγματική αγάπη, όπως εσείς τη φαντάζεστε.
Ο Δίας, ο πλανήτης της ανάπτυξης και της επέκτασης, ήταν ανάδρομος τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Τώρα όμως γίνεται ξανά ορθόδρομος στην πιο κοινωνική περιοχή του χάρτη σας. Η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη και πιο συχνή και η ατζέντα σας είναι γεμάτη από προσκλήσεις.
Τον Αύγουστο, όλη η προσοχή σας είναι ξανά στραμμένη στον έρωτα και  είστε έτοιμοι όχι μόνο να ερωτευτείτε, αλλά και να μονιμοποιήσετε τη σχέση σας. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό και εσείς ψάχνετε τρόπο για να επισημοποιήσετε τον έρωτά σας. Είστε περισσότερο από πρόθυμοι να προχωρήσετε στη σχέση σας, αλλά δεν συμμερίζονται όλοι αυτή σας τη διάθεση.
Η γοητεία σας παρόλα αυτά ξεχειλίζει και η προσοχή που δέχεστε από τους θαυμαστές σας είναι ότι πρέπει για την ενίσχυση του ηθικού σας, ανεξάρτητα από το αν θα γίνουν τα πράγματα πιο επίσημα ή όχι. Κρατήστε αυτό κατά νου και αυτό το καλοκαίρι θα σας μείνει αξέχαστο.
ν

Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είστε στον αστερισμό του έρωτα με τον Λέοντα, το αντίπαλο δέος σας, να φιλοξενεί την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης. Το καλοκαίρι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι αισθήσεις σας ακολουθούν τις υψηλές θερμοκρασίες που το χαρακτηρίζουν.
Είστε εκκεντρικοί και έχετε πολλές ιδιαιτερότητες που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Η εύρεση ενός ατόμου που μπορεί να ξεπεράσει αυτές τις ιδιορρυθμίες δεν είναι εύκολη, αλλά όταν βρεθεί το άτομο αυτό, μπορείτε πραγματικά να δεσμευθείτε μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής σας. Δεν είναι κακό να είστε αφοσιωμένοι στον έρωτα το καλοκαίρι αυτό, απλά δεν χρειάζεται να γίνετε αυτοκόλλητοι ή να αφήσετε να ισοπεδώσουν την πολυπλοκότητα και τη μοναδικότητα που σας χαρακτηρίζουν.
Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου τον Ιούλιο, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας με κάποιον πολύ ιδιαίτερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η σεξουαλική σας ζωή γίνεται πιο θερμή, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία στη σχέση σας. Είστε συνήθως επαναστατικά και ελεύθερα πνεύματα, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά κάποιος κατάφερε να σας δαμάσει!
Απολαύστε λοιπόν τον καλοκαιρινό σας έρωτα και ετοιμαστείτε για την καλή τύχη που θα συναντήσετε όταν ο αισιόδοξος Δίας τερματίσει την τετράμηνη ανάδρομη πορεία του. Ο πλανήτης αυτός φέρνει την ανάπτυξη και την επέκταση και η διέλευσή του από τον Σκορπιό έχει εξαιρετική σημασία για τη σεξουαλική σας ζωή.
Ο Αύγουστος είναι ακόμη πιο τυχερός μήνας για εσάς! Η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό Ζυγό και σας βοηθά να ανοιχτείτε περισσότερο και να προσελκύσετε νέα πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σας. Όλες αυτές οι εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.
Είτε είστε single είτε σε σχέση, έχετε τον δικό σας ορισμό γι’ αυτό που λέμε «ελκυστικό». Με αυτήν την πλανητική μετάβαση μπορεί να βρίσκετε την ομορφιά σε απροσδόκητους ανθρώπους και μέρη.
ν

Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Το καλοκαίρι σας βρίσκει αδιαμφισβήτητα πιο σέξι και πιο γοητευτικούς από ποτέ! Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης, αλλά και ο αγαπημένος πλανήτης του ζωδίου σας. Η παρουσία της στον φλογερό Λέοντα σημαίνει ότι είστε ακαταμάχητοι. Μπορεί να ψάχνετε αυτή τη μοναδική αίσθηση με κάποιον, αλλά δεν είναι εύκολο να βρείτε ένα άτομο που να ταιριάζει με τα προσόντα σας στην αγάπη. Ωστόσο, αν κάποιος τραβήξει την προσοχή σας, πρέπει να τα δώσετε όλα.
Τον Ιούλιο, η Αφροδίτη μπαίνει στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας, την Παρθένο. Ο τομέας των σχέσεων είναι αυτός που επηρεάζεται και τονίζεται περισσότερο. Ξαφνικά ανταποκρίνεστε άμεσα σε καλέσματα και η επικοινωνία σας, ιδιαίτερα η γραπτή, αποκτά μεγάλη σημασία.
Επιδιώκετε πάντα να ζείτε με τους δικούς σας όρους, αλλά αυτό το καλοκαίρι δίνει προτεραιότητα στις σχέσεις σας. Είστε πιο πρόθυμοι να τα βρείτε με τους άλλους και να δημιουργήσετε στενούς δεσμούς.  Οι ευκαιρίες για ένα νέο έρωτα φτάνουν στα ύψη, όταν ο Δίας γίνεται ξανά ορθόδρομος στον Σκορπιό.
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της καλής τύχης και της επέκτασης και η παρουσία του στον Σκορπιό σας οδηγεί σε νέες και συναρπαστικές περιπέτειες, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε μια πιο αισθησιακή πλευρά της ζωής. Μια καλοκαιρινή απόδραση θα μπορούσε να σας φέρει μια υπέροχη ευκαιρία για έρωτα, ανεβάζοντας το ηθικό σας, αλλά και τη σεξουαλική σας διάθεση!
Τον Αύγουστο, η Αφροδίτη μπαίνει στο αγαπημένο της ζώδιο, το Ζυγό. Το ρομαντικό αυτό αέρινο ζώδιο επηρεάζει τον πιο ερωτικό τομέα του χάρτη σας και δημιουργεί τις συνθήκες για θερμά επεισόδια στον έρωτα!
Διαθέτετε τη μεγαλύτερη κατανόηση και συμπόνια από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και είστε έτοιμοι να λάβετε τα ίδια και από τους άλλους. Απλά προσέξτε σε ποιον θα ανοίξετε την καρδιά σας, επειδή είστε ιδιαίτερα εύθραυστοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Αν υπάρχει Ρωμαίος και Ιουλιέτα στη λογοτεχνία, τότε υπάρχει και δυνατός έρωτας για εσάς αυτό το καλοκαίρι. Αν όλα πάνε καλά, το τέλος του καλοκαιριού θα σας βρει με ένα νέο σύντροφο. Ακόμη όμως κι αν οι δρόμοι σας χωρίσουν, θα έχετε αφήσει το σημάδι σας στη ζωή ενός ανθρώπου, όπως και εκείνος στη δική σας.
Καλό καλοκαίρι!

 


Translate this post