Δίδυμα UFO μπροστά από ελικόπτερο της γαλλικής ακτοφυλακής (vid)

Κατηγορία ΘΕΜΑΤΑ, Εξωγήινη Έρευνα

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης έξω από τις γαλλικές ακτές, δύο δίδυμα UFO πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από ελικόπτερο της γαλλικής ακτοφυλακής.

Είναι πουλιά, είναι drones ή κάτι άλλο; Πηγή: Youtube
ν

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της επιχείρησης διάσωσης ενός ισπανικού πλοίου που το 2014 βυθιζόταν κοντά στις γαλλικές ακτές στον Ατλαντικό, εμφανίστηκαν δύο άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα να περνούν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από ένα ελικόπτερο, το οποίο αιωρείτο πάνω από το πλοίο για να σώσει τους επιζώντες ναυαγούς.
Τα δύο σκάφη είχαν σχήμα δίσκου και ασημένιο χρώμα και καταγράφηκαν από το συνεργείο ενός τοπικού τηλεοπτικού σταθμού που πετούσε πίσω από το στρατιωτικό ελικόπτερο στις νοτιοδυτικές ακτές της Γαλλίας.
Το βίντεο τραβήχτηκε τον Φεβρουάριο του 2014 αλλά ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, ύστερα από μνεία του περιστατικού από τον ερευνητή Τζέισον Γκληβ (Jason Gleave) στο νέο του βιβλίο “UFO PHOTO”, που εκδόθηκε από το Flying Disk Press.

ν

ν

Ο 46χρονος ερευνητής, πρώην πιλότος της RAF, που ανέλυσε σε υπολογιστή τις εικόνες του βίντεο, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πιστεύει ότι τα αντικείμενα δεν είναι drones ή γλάροι.
Να σημειωθεί ότι εκείνη τη στιγμή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες και έπνεαν ισχυροί άνεμοι, που καθιστούσαν μια τόσο κοντινή πτήση επικίνδυνη. Ωστόσο, τα δύο αντικείμενα παραμένουν μαζί καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, σε έναν σφιχτό, συμπαγή σχηματισμό, χωρίς να αποκλίνει το ένα από το άλλο.
ν

Η εξέταση του βίντεο έδειξε ότι δεν πρόκειται για drones ή γλάρους. Πηγή: Youtube
ν

Ο διάσημος ερευνητής Νικ Πόουπ, που υπήρξε επικεφαλής για τρία χρόνια του Γραφείου Εξωγήινων Ερευνών της βρετανικής κυβέρνησης, συμφωνεί με τα πορίσματα του Γκληβ.
Όπως είπε: «Ο Τζέισον έχει συμμετάσχει στην έρευνα και τη διερεύνηση UFO και άλλων μυστηρίων [ο Πόουπ, όπως και πολλοί άλλοι ειδικοί, χρησιμοποιεί τη φράση “high strangeness events” (συμβάντα υψηλής παραδοξότητας) για να περιγράψει τέτοια φαινόμενα] αλλά το δυνατό του σημείο είναι η ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο. Είναι πολύ έμπειρος και μπορεί να ξεχωρίσει το πραγματικό από το φανταστικό».

 


Translate this post