Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΦΙΔΙ

Τα έτη του Φιδιού

27 Ιαν. 1941 – 15 Φεβρ. 1942
14 Φεβρ. 1953 – 3 Φεβρ. 1954
2 Φεβρ. 1965 – 21 Ιαν. 1966
18 Φεβρ. 1977 – 7 Φεβρ. 1978
6 Φεβρ. 1989 – 27 Ιαν. 1990
24 Ιαν. 2001 – 12 Φεβρ. 2002
10 Φεβρ. 2013 – 30 Ιαν. 2014
29 Ιαν. 2025 – 16 Φεβρ. 2026
Συμβατά ζώδια: Βόδι, Πετεινός, Πίθηκος, Δράκοντας
Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 9 (και οι συνδυασμοί τους)
Τυχερά χρώματα: μαύρο, κόκκινο και κίτρινο
Τυχερά λουλούδια: ορχιδέα και κάκτος
Μη συμβατά ζώδια: Φίδι, Τίγρης, Σκύλος, Χοίρος
ΤΟ ΖΩΔΙΟ του Φιδιού χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή τάση να κάνει τα πάντα μόνο του, χωρίς βοήθεια από τους άλλους. Δεν του αρέσει η ομαδική εργασία και προτιμά να δουλεύει για τον εαυτό του και να κοιτάζει μόνο τον εαυτό του. Αυτό το χαρακτηριστικό έρχεται σε άμεση σύγκρουση με την ενέργεια του Σκύλου. Οι Σκύλοι αγαπούν τη συνεργασία και τις κοινωνικές επαφές και ευδοκιμούν πραγματικά όταν αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια ομάδα.
Δεδομένου ότι αυτές οι δύο ενέργειες είναι σε μεγάλο βαθμό αντίθετες, αυτή θα είναι μια δύσκολη χρονιά για το Φίδι. Το έτος του Σκύλου απαιτεί να έχουμε υψηλά ιδανικά, το Φίδι, από την άλλη μεριά, θέλει να ζει σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες. Θα πρέπει λοιπόν να ενστερνιστεί τις ιδέες του Σκύλου για αφοσίωση και συνεργασία και να πάψει να είναι έτοιμο να σηκωθεί να φύγει όποτε θέλει. Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Φιδιού θα πρέπει να βελτιώσετε την κοινωνική σας συμπεριφορά και να μην αφήνετε την υπερηφάνειά σας να κυριαρχεί.
Αν αισθανθείτε καταπιεσμένοι από την ενέργεια της διπλής Γης, φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση. Παρά τις πιέσεις που μπορεί να υπάρχουν μέσα στο 2018, να θυμάστε ότι υπάρχουν αρκετά καλά προστατευτικά άστρα που θα σας φροντίσουν.

Έρωτας

Τα άστρα σας ευνοούν στον αισθηματικό τομέα φέτος και μπορείτε να βρείτε τον έρωτα εφόσον κι εσείς δραστηριοποιηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Για όσους βρίσκονται σε μια σχέση, ίσως ήρθε ο καιρός να παντρευτείτε. Για τα παντρεμένα ζευγάρια, μπορεί να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος της οικογένειας εντός του έτους.

Χρήματα

Από οικονομική άποψη, αυτή είναι μια καλή χρονιά. Θα έχετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε την τωρινή θέση σας και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι να κάνετε τη σωστή επιλογή και να αξιοποιήσετε την ευκαιρία που σας δίνεται. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και κάντε δωρεές σε όσους έχουν ανάγκη, εφόσον σας δίνεται η δυνατότητα. Αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις ή να επεκταθείτε, αυτό είναι το κατάλληλο έτος για να το επιχειρήσετε.
Όσον αφορά την καριέρα, το 2018 είναι έτος αβεβαιότητας, όμως όπου υπάρχει αβεβαιότητα υπάρχει και δυνατότητα. Είναι έτος πιθανής απογοήτευσης αλλά και έτος για να δοκιμάσετε την τύχη σας. Και ως γνωστόν η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς!

Υγεία

Τα Φίδια δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας τη φετινή χρονιά. Θα πρέπει να είναι πολύ απρόσεκτα για να πάθουν κάτι και να πρέπει να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.
Για να αποκτήσουν ένα πιο υγιές σώμα, τα Φίδια θα πρέπει να πηγαίνουν όσο συχνά μπορούν σε τόπους διακοπών ή σε καλοκαιρινά θέρετρα για τόνωση και ενίσχυση της σωματικής τους διάπλασης. Ή μπορούν απλώς να γραφτούν σε ένα γυμναστήριο.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι 

Μαχάτμα Γκάντι, Πάμπλο Πικάσο, Φραγκλίνος Ντελάνο Ρούζβελτ, Μάο Τσετούνγκ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, Γκρέτα Γκάρμπο, Ντιν Μάρτιν, Όπρα Γουίνφρεϊ, Τζόαν Ρόουλινγκ, Κιμ Μπέισινγκερ, Αριστοτέλης Ωνάσης, Τζάκυ Κένεντι-Ωνάση, Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Αβραμόπουλος
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post