Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΒΟΔΙ

Τα έτη του Βοδιού

10 Φεβρ. 1937 – 30 Ιαν. 1938
29 Ιαν. 1949 – 16 Φεβρ. 1950
15 Φεβρ. 1961 – 4 Φεβρ. 1962
3 Φεβρ. 1973 – 22 Ιαν. 1974
20 Φεβρ. 1985 – 8 Φεβρ. 1986
7 Φεβρ. 1997 – 27 Ιαν. 1998
26 Ιαν. 2009 – 14 Φεβρ. 2010
11 Φεβρ. 2021 – 31 Ιαν. 2022
Συμβατά ζώδια: Φίδι, Πετεινός, Ποντικός
Τυχεροί αριθμοί: 1, 4 (και οι συνδυασμοί τους 14, 41)
Τυχερά χρώματα: λευκό, κίτρινο, πράσινο
Τυχερά λουλούδια: τουλίπα, πρωινή χαρά, άνθη ροδακινιάς
Μη συμβατά ζώδια: Τίγρης, Δράκοντας, Άλογο, Πρόβατο
ΤΟ ΒΟΔΙ θα επωφεληθεί από το έτος του γήινου Σκύλου. Τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο αυτό είναι πραγματικά εργατικά και αφοσιωμένα στο καθήκον. Ωστόσο έχουν άγχος για πολλά πράγματα. Η σκληρή και ανθεκτική φύση του Βοδιού είναι κάτι που σέβεται και συμπαθεί ο Σκύλος. Ενώ οι αντιπρόσωποι του ζωδίου αυτού είναι συνήθως ισχυροί και ανθεκτικοί, μερικές φορές μπορεί να αισθάνονται αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Στο σημείο αυτό, ο Σκύλος μπορεί να προστατεύσει το Βόδι και να το βοηθήσει να μην βγει από την πορεία του. Εξάλλου, διάφορα είδη σκύλων έχουν ανατραφεί ειδικά για την προστασία των ζώων και των αγροκτημάτων. Από άποψη συμβολισμού, αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν το νέο έτος φέρει κάποια εμπόδια στο δρόμο σας, να είστε βέβαιοι ότι θα καταφέρετε να σταθείτε στα πόδια σας και να συνεχίσετε.
Θα πρέπει να το θυμάστε αυτό κάθε φορά που θα αισθάνεστε ότι βρίσκεστε υπό πίεση. Μπορεί επίσης να είστε επιρρεπείς σε θυμό και ενοχλήσεις, κάτι που δεν ταιριάζει με το συνηθισμένο, ήρεμο χαρακτήρα σας. Φέτος υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη χρήση κεριών και με το άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο.

Έρωτας

Η σχέση σας ενδέχεται να παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες φέτος, κυρίως για το λόγο ότι είτε εσείς είτε το αγαπημένο σας πρόσωπο θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και έτοιμοι να τσακωθείτε για το παραμικρό. Κατά καιρούς η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά. Διατηρήστε μια θετική στάση απέναντι στα  πράγματα και προσπαθείτε να επικοινωνείτε πιο συχνά με το σύντροφό σας για να αποφεύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Ένα σύντομο ταξίδι θα μπορούσε να βελτιώσει τη σχέση σας.
Τα ελεύθερα Βόδια δεν θα έχουν μεγάλη τύχη στον έρωτα. Θα συναντήσουν ανταγωνισμό και πιθανόν να βγουν χαμένοι τόσο αισθηματικά όσο και οικονομικά.

Χρήματα

Τα πράγματα για το Βόδι μπορεί να μην είναι τόσο σταθερά όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά παρά τις φαινομενικές δυσκολίες υπάρχει ευημερία και ηρεμία. Πάντως ο τομέας του πλούτου σας επηρεάζεται από ένα δυσοίωνο άστρο τη χρονιά αυτή και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Κυρίως μην ξοδεύετε άσκοπα.
Εάν έχετε συνεργάτη στην επιχείρησή σας, φροντίστε ιδιαίτερα τη σχέση σας, ώστε να αποφύγετε τσακωμούς πάνω σε οικονομικά θέματα. Αποφύγετε να μπείτε εγγυητές σε δάνεια και κάνετε διπλό έλεγχο πριν υπογράψετε συμβόλαια, προκειμένου να αποφύγετε οικονομικές ή νομικές διαφορές. Αποφύγετε επίσης τις σημαντικές αποφάσεις σε θέματα που θα αλλάξουν τη ζωή σας, όπως νέες επιχειρήσεις ή επενδύσεις.

Υγεία

Εφέτος φροντίστε την υγεία σας. Μπορεί να υπάρχουν κρυμμένα προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα ή στα νεφρά σας, ή να υποστείτε τραύματα από τσακωμούς με άλλους. Επίσης πρέπει να δώσετε προσοχή στην υγεία της καρδιάς και του στομάχου σας.
Αποφύγετε τις περιπετειώδεις δραστηριότητες, τις διαμάχες και τους τσακωμούς. Μην εμπλέκεστε σε προβλήματα συγγενών ή φίλων, γιατί η εμπλοκή θα επηρεάσει αρνητικά την υγεία σας. Κάντε τακτικά εξετάσεις και προτιμήστε τους περιπάτους στη φύση και σε πάρκα για να ηρεμήσετε το μυαλό και την ψυχή σας.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Ναπολέων Βοναπάρτης, Βίνσεντ βαν Γκογκ, Αδόλφος Χίτλερ, Τσάρλι Τσάπλιν, Γουόλτ Ντίσνεϊ, Μάργκαρετ Θάτσερ, Μπάρακ Ομπάμα, Τζορτζ Κλούνεϊ, Μέριλ Στριπ, Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post