Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΧΟΙΡΟΣ

Τα έτη του Χοίρου

4 Φεβρ. 1935 – 23 Ιαν. 1936
22 Ιαν. 1947 – 9 Φεβρ. 1948
8 Φεβρ. 1959 – 27 Ιαν. 1960
27 Ιαν. 1971 – 14 Φεβρ. 1972
13 Φεβρ. 1983 – 1 Φεβρ. 1984
31 Ιαν. 1995 – 18 Φεβρ. 1996
18 Φεβρ. 2007 – 6 Φεβρ. 2008
5 Φεβρ. 2019 – 24 Ιαν. 2020
23 Ιαν. 2031 – 10 Φεβρ. 2032
Συμβατά ζώδια: Πρόβατο, Λαγός, Βόδι
Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 8 (και οι συνδυασμοί τους)
Τυχερά χρώματα: κίτρινο, γκρι, καφέ, χρυσό
Τυχερά λουλούδια: ορτανσία και μαργαρίτα
Μη συμβατά ζώδια: Φίδι, Πίθηκος
ΤΟ  ΕΤΟΣ του Σκύλου είναι ένα σημείο καμπής για εσάς. Πρέπει να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να αναπτύξετε την καριέρα σας. Αλλά προσέξτε να μην προκαλέσετε τον φθόνο κάποιων ανθρώπων. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ και επικεντρωθείτε στο να κάνετε καλά τη δουλειά σας.
Πρέπει να έχετε ένα σχέδιο από την αρχή του έτους και να το ολοκληρώνετε βήμα προς βήμα. Η επόμενη χρονιά ανήκει στο ζώδιό σας και θα πρέπει να προετοιμαστείτε γι’ αυτήν. Δεν χρειάζεται όμως να το κάνετε αυτό μόνοι σας. Είναι καλύτερα να δεχτείτε βοήθεια και να κάνετε νέες επαφές για να δημιουργήσετε επικερδείς συνεργασίες. Οι Λαγοί και οι Τίγρεις θα αποτελέσουν μεγάλη βοήθεια για εσάς φέτος.
Ωστόσο, τη χρονιά αυτή μπορεί να είναι είστε αρκετά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Θα πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να μην αφήνετε κάποια πράγματα στη μοίρα τους.
Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με  προβλήματαμην ενδίδετε στον πειρασμό να αποτραβηχτείτε από τους φίλους και την οικογένειά σας. Μοιραστείτε τη ζωή σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Διαφορετικά, θα είστε μέσα σε μια συνεχή, εσωτερική διαμάχη. Μην αφήνετε την τάση σας να βοηθάτε τους άλλους να κυριαρχεί, με αποτέλεσμα να αγνοείτε τις δικές σας ανάγκες.

Έρωτας

Η χρονιά αυτή θα είναι εξαιρετική για όσους αποφασίσουν ότι είναι έτοιμοι να δεσμευτούν. Οι ελεύθεροι έχετε μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε το ιδανικό σας ταίρι, γι’ αυτό μην παραλείπετε να συμμετάσχετε σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες και να κάνετε νέες γνωριμίες. Για τα παντρεμένα ζευγάρια, είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον και να μην επηρεάζεστε από αναληθή κουτσομπολιά που προέρχονται από ζηλόφθονα μέλη του περιβάλλοντός σας.
Οι γυναίκες Χοίροι θα βρουν αυτή τη χρονιά το ταίρι τους. Θα έχει ένα καλό υπόβαθρο, αλλά μπορεί να είναι λίγο πεισματάρης, και μερικές φορές μυστηριώδης. Θα τον βρείτε σε ευχάριστες εκδηλώσεις ή δραστηριότητες. Θα έχει καλό υπόβαθρο, αν και μπορεί να είναι λίγο πεισματάρης και μερικές φορές μυστηριώδης. Συντροφεύστε τον και θα ζήσετε μαζί ευχάριστες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
Οι άνδρες Χοίροι θα έχουν επίσης καλή τύχη, αν και σε μικρότερο βαθμό από τις γυναίκες. Ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για την ανάπτυξη μιας σχέσης. Η γυναίκα που θα συναντήσετε μπορεί να είναι επιφυλακτική ή εσωστρεφής. Μιλήστε ανοιχτά και δείξτε της τα αισθήματά σας.

Χρήματα

Υπάρχουν καλές προοπτικές στον οικονομικό τομέα για εσάς, αλλά θα πρέπει να προφυλαχθείτε από απατεώνες, κλέφτες και επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν φέτος. Βεβαιωθείτε ότι δεν συνεργάζεστε με λάθος ανθρώπους για να μην υποστείτε οικονομικές απώλειες. Βάλτε μεγαλύτερη προσπάθεια στην εργασία σας και θα έχετε σημαντικά εισοδήματα. Αν δουλέψετε σκληρά, θα σας παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες.

Υγεία

Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή. Αν τυχόν αρρωστήσετε, η ανάρρωσή σας θα πάρει πολύ χρόνο. Με λίγη προσοχή όμως από μέρους σας, η χρονιά θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Αποφύγετε την επικίνδυνη πεζοπορία, την αναρρίχηση και τις περιπετειώδεις δραστηριότητες. Αντί αυτών σας προτείνουμε να κάνετε μερικές χαλαρωτικές βόλτες στην εξοχή ή στη θάλασσα για να ανανεώσετε την αύρα σας.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Ολίβερ Κρόμγουελ, Χένρι Φορντ, Καρλ Γιουγκ, Μαρία Κάλλας, Ρόναλντ Ρέιγκαν, Χένρι Κίσινγκερ, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Χίλαρι Κλίντον, Χιου Λώρι (Dr House), Γούντι Άλεν, Τζούλι Άντριους, Κάρλος Σάντανα, Έλτον Τζον, Έμμα Τόμσον, Ροζάνα Αρκέτ, Δαλάι Λάμα
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post