Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΣΚΥΛΟΣ

Τα έτη του Σκύλου

14 Φεβρ. 1934 – 3 Φεβρ. 1935
2 Φεβρ. 1946 – 21 Ιαν. 1947
18 Φεβρ. 1958 – 8 Φεβρ. 1959
6 Φεβρ. 1970 – 26 Ιαν. 1971
25 Ιαν. 1982 – 12 Φεβρ. 1983
10 Φεβρ. 1994 – 30 Ιαν. 1995
29 Ιαν. 2006 – 17 Φεβρ. 2007
16 Φεβρ. 2018 – 4 Φεβρ. 2019
3 Φεβρ. 2030 – 22 Ιαν. 2031
Συμβατά ζώδια: Τίγρης, Λαγός, Άλογο
Τυχεροί αριθμοί: 3, 4, 9 (και οι συνδυασμοί τους)
Τυχερά χρώματα: κόκκινο, πράσινο και μοβ
Τυχερά λουλούδια: τριαντάφυλλο, ορχιδέα
Μη συμβατά ζώδια: Πετεινός, Σκύλος
ΕΙΣΤΕ οι ηγέτες της χρονιάς, αλλά θα πρέπει να θυμάστε πάντα να είστε σε εγρήγορση. Επειδή ακριβώς είναι η χρονιά σας μπορεί να αισθάνεστε εξαιρετικά σίγουροι για τον εαυτό σας και να μην βλέπετε καθαρά όταν πρόκειται για επιχειρηματικές ή νέες ερωτικές υποθέσεις. Η προσοχή που σας δείχνουν οι άλλοι δεν είναι πάντα καλών προθέσεων. Πρέπει να γνωρίζετε τις ατέλειες και τις αδυναμίες σας, έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να σας εκμεταλλευτεί.
Το 2018 θα είναι ένα έτος γεμάτο προκλήσεις για εσάς. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα σας και η οικονομική σας κατάσταση δεν θα είναι τόσο καλή όσο πέρυσι. Οι αποτυχημένες επενδύσεις μπορεί να αλλάξουν την ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων. Οι περισσότεροι από εσάς πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κατά τη διάρκεια του έτους του Σκύλου, μπορεί να αισθάνεστε υποτονικοί και να υποφέρετε από απροσδιόριστες σωματικές ενοχλήσεις. Παρ’ όλα αυτά, και παρά την εξάντληση που θα έχετε συχνά  λόγω πίεσης και άγχους από τη δουλειά, θα βρείτε τρόπο να εξισορροπήσετε την υγεία με την καριέρα σας.
Μην είστε απρόσεκτοι με την ασφάλεια στο σπίτι και μην κυκλοφορείτε μόνοι στο σκοτάδι. Βεβαιωθείτε ότι ο λογιστής ή ο σύμβουλος της επιχείρησής σας είναι σε επιφυλακή, έτσι ώστε να αποφύγει τυχοδιωκτικές ενέργειες εναντίον σας. Πρέπει πάντα να προσέχετε αυτούς που προσπαθούν να σας εξαπατήσουν.

Έρωτας

Κάποιες αλλαγές είναι στον αέρα, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ συνειδητοί ώστε να φέρετε τα πράγματα με το μέρος σας. Μάθετε να ασκείτε αυτοέλεγχο και να είστε θετικοί, ό,τι κι αν συμβαίνει. Γίνεστε εύκολα συναισθηματικοί, αλλά παράλληλα και πολύ περήφανοι. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε στο σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς και να μην αφήνετε να φουντώνουν τσακωμοί για το τίποτα. Μάθετε να επικοινωνείτε περισσότερο και δείξτε μεγαλύτερη προσοχή και στοργή στο αγαπημένο σας πρόσωπο

Χρήματα

Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό φέτος. Καλείστε να γίνετε πρακτικοί και να μην συμμετάσχετε σε ριψοκίνδυνα σχέδια. Ευνοϊκοί τομείς για εσάς είναι τα κτηματομεσιτικά ή οι επενδύσεις στην τεχνολογία. Επίσης, τη χρονιά αυτή μπορεί να επωφεληθείτε από την ενασχόλησή σας με έργα θερμικής ενέργειας ή πολιτιστικές επενδύσεις.
Σας αρέσει να κερδίζετε ακολουθώντας μια στρατηγική, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνετε λίγο ριζοσπαστικοί. Έχετε υπόψη σας πάντα το νομικό πλαίσιο του σχεδίου σας ή πάρτε μέτρα για την πιθανή απόρριψη μιας ιδέας σας από τον εργοδότη σας.
Το 2018 υποτίθεται ότι είναι το έτος σας, αλλά μην χαλαρώνετε σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για διασκέδαση το επόμενο έτος. Τώρα είναι σημαντικό να μην χάσετε την εστίασή σας, ειδικά σε θέματα επαγγελματικά και επιχειρήσεων.

Υγεία

Το 2018 δεν είναι τόσο καλό για τους Σκύλους όσον αφορά την υγεία. Είναι πιθανό να τραυματιστείτε στα χέρια και τα πόδια. Πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο αναπνευστικό σας σύστημα.
Πολλά θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα μπορέσετε να περιορίσετε τις ιδιότροπες και ριζοσπαστικές τάσεις σας. Ηρεμήστε κάνοντας χαλαρωτικούς περιπάτους κοντά στη φύση, ή σε περιοχές δίπλα στη θάλασσα ή σε λίμνη.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Βίκτωρ Ουγκώ, Ουίνστον Τσώρτσιλ, Μητέρα Τερέζα, Έλβις Πρίσλεϊ, Μάικλ Τσάκσον, Τζούντι Γκάρλαντ, Λίζα Μινέλλι, Τζορτζ Μπους, Μπιλ Κλίντον, Ντόναλντ Τραμπ, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μαντόνα, Τζάστιν Μπίμπερ, Γκάρυ Όλντμαν, Σάρον Στόουν, Νίκος Αναστασιάδης (Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας)
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post