Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ

Τα έτη του Δράκοντα

8 Φεβρ. 1940 – 26 Ιαν. 1941
27 Ιαν. 1952 – 13 Φεβρ. 1953
13 Φεβρ. 1964 – 1 Φεβρ. 1965
31 Ιαν. 1976 – 17 Φεβρ. 1977
17 Φεβρ. 1988 – 5 Φεβρ. 1989
5 Φεβρ. 2000 – 23 Ιαν. 2001
23 Ιαν. 2012 – 9 Φεβρ. 2013
10 Φεβρ. 2024 – 25 Ιαν. 2025
Συμβατά ζώδια: Ποντικός, Πίθηκος, Φίδι, Πετεινός, Χοίρος
Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 7 (και οι συνδυασμοί τους)
Τυχερά χρώματα: χρυσό, ασήμι, σπασμένο άσπρο
Τυχερά λουλούδια: αντίρρινο, σκυλάκι
Μη συμβατά ζώδια: Δράκοντας, Σκύλος
ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ λατρεύουν την αίσθηση του μεγαλείου και προσπαθούν πάντα να τραβούν την προσοχή. Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο Σκύλος δεν νιώθει αυτή την ανάγκη. Οι Δράκοντες είναι εκθαμβωτικοί και δημιουργικοί και εξαιρετικοί στα θεάματα, αλλά οι Σκύλοι δεν εντυπωσιάζονται από τέτοιου είδους δραστηριότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που το έτος του Σκύλου δεν φέρνει μεγάλη ικανοποίηση στους αντιπροσώπους του ζωδίου αυτού.
Έτσι, το 2018 οι Δράκοντες θα πρέπει να γίνουν πιο μετριόφρονες. Δεν έχουν ελπίδα να αποκτήσουν τους θαυμαστές που επιθυμούν ούτε να προσελκύσουν το θαυμασμό των άλλων. Αυτό μπορεί να τους αναστατώσει και να αισθανθούν απογοήτευση, αλλά θα βγουν πραγματικά ωφελημένοι αν μάθουν να δουλεύουν στο παρασκήνιο και μείνουν μακριά από αντιπαραθέσεις.
Η ενέργεια του Σκύλου μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με αρκετές εκπλήξεις και απογοητεύσεις. Οι συνθήκες, παρ’ όλα αυτά, βοηθούν στο να εξετάσετε βαθύτερα τον εαυτό σας και τις επιδιώξεις σας. Ίσως έτσι βρείτε την αληθινή ευτυχία που αναζητάτε.
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ταξίδια και να μην μπαίνετε σε σκοτεινά δρομάκια μόνοι σας φέτος. Λάβετε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και εάν έρθετε αντιμέτωποι με τον κίνδυνο, παραμείνετε ήρεμοι, αλλιώς τα πράγματα μπορεί να κλιμακωθούν με σοβαρές συνέπειες.

Έρωτας

Έχετε την τάση να κατσουφιάζετε και να ταράζεστε με το παραμικρό, ακόμα και με τα πιο κοντινά σας άτομα. Μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι και να ελέγχετε τα νεύρα σας, προκειμένου να αποφύγετε να καταστρέψετε τη σχέση σας. Αν έχετε μόλις ξεκινήσει μια ερωτική σχέση, χρειάζεστε υπομονή και να αποφεύγετε τις διαμάχες. Όσοι δυσκολεύεστε να βρείτε την αγάπη, αναζητήστε την πρώτα στον εκπρόσωπο ενός Πετεινού ή Χοίρου.

Χρήματα

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και συγκρατημένοι στα οικονομικά σας προκειμένου να βελτιώσετε την τύχη σας στον τομέα αυτό. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την κερδοσκοπία και τα τυχερά παιχνίδια. Πρέπει να υιοθετήσετε μια στρατηγική τύπου «κινούμαι εκ του ασφαλούς» στη διαχείριση των οικονομικών σας και να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας για να αποφύγετε να δημιουργήσετε μεγαλύτερα προβλήματα.
Αν και η φετινή χρονιά μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα προσοδοφόρα από επιχειρηματική άποψη, το 2018 είναι ένα έτος για να αποδείξετε πόσο εργατικοί και ευπροσάρμοστοι είστε. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

Υγεία

Οι Δράκοντες θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους το 2018, όσον αφορά το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη. Θα πρέπει να προφυλαχτούν από τυχόν τροχαία ατυχήματα ή άλλου είδους τραυματισμούς. Στη διάρκεια της χρονιάς θα δεχτούν πολλές πιέσεις και θα αναστατωθούν. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την πίεση και το στομάχι τους.
Πολλά από τα προβλήματα προέρχονται όχι τόσο από το γεγονός ότι οι Δράκοντες δουλεύουν πολύ, όσο από το ότι τους αρέσει να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και να αναλαμβάνουν κινδύνους.
Η γιόγκα και οι περίπατοι στην εξοχή είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσουν την υγεία τους, να ξεκουράσουν το μυαλό τους και να αποκαταστήσουν την ψυχική ισορροπία τους.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Ιωάννα της Λωραίνης (Ζαν ντ’Αρκ), Σίγκμουντ Φρόιντ, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Μπρους Λι, Τζον Λένον, Σαλβαδόρ Νταλί, Λίαμ Νίσον, Κιάνου Ριβς, Κόλιν Φάρελ, Κόρτνεϊ Κοξ, Πελέ, Βλαντίμιρ Πούτιν, Γιώργος Α. Παπανδρέου, Φώφη Γεννηματά
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post