Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΛΑΓΟΣ

Τα έτη του Λαγού

19 Φεβρ. 1939 – 6 Φεβρ. 1940
6 Φεβρ. 1951 – 26 Ιαν. 1952
25 Ιαν. 1963 – 12 Φεβρ. 1964
11 Φεβρ. 1975 – 30 Ιαν. 1976
29 Ιαν. 1987 – 16 Φεβρ. 1988
16 Φεβρ. 1999 – 4 Φεβρ. 2000
3 Φεβρ. 2011 – 22 Ιαν. 2012
22 Ιαν. 2023 – 9 Φεβρ. 2024
Συμβατά ζώδια: Πρόβατο, Χοίρος, Σκύλος, Πίθηκος
Τυχεροί αριθμοί: 3, 4, 6 (και οι συνδυασμοί τους)
Τυχερά χρώματα: κόκκινο, ροζ, μοβ, μπλε
Τυχερά λουλούδια: γαρδένια, γιασεμί
Μη συμβατά ζώδια: Δράκοντας, Άλογο, Πετεινός
ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ έτος ήταν η χρονιά του Πύρινου Πετεινού, γεγονός που δεν σας ευνόησε ιδιαίτερα. Η χρονιά ήταν πολύ ταραχώδης και εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αισθανθήκατε κατά καιρούς ότι απειλείστε ή ότι βομβαρδίζεστε από κακή τύχη. Το έτος του Γήινου Σκύλου φέρνει ακριβώς αντίθετες ενέργειες. Τη χρονιά αυτή θα αισθάνεστε πιο ασφαλείς. Μπορεί οι σκύλοι γενικά να  κυνηγούν τους λαγούς, οι λαγοί όμως είναι πάντα πιο γρήγοροι και αρκετά έξυπνοι για να ξεφεύγουν! Αυτό ερμηνεύεται σαν μια μοναδική ικανότητα μέσα στο 2018 να ξεφεύγετε από όλες τις κακοτοπιές κι ακόμη κι αν παρουσιάζονται δυσκολίες, να καταφέρνετε με διάφορους ελιγμούς να βγαίνετε αλώβητοι. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορείτε ακόμη και να δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για επιτυχία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι θα γίνετε πιο επαναστατικοί, παρ’ όλο που δεν θα είστε ακριβώς σίγουροι για το πώς να εκφράσετε τον εαυτό σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμμετάσχετε σε καινοτόμα έργα φέτος, γι’ αυτό μην διστάσετε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και το εσωτερικό όραμα που σας ωθεί.
Επίσης, φέτος, καλό θα ήταν να ενισχύσετε την υγεία σας και να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Αν αισθάνεστε αδυναμία, αναζητήστε συμβουλές από εναλλακτικούς γιατρούς ή ακολουθήστε ολιστικές πρακτικές.

Έρωτας        

Οι παντρεμένοι μπορούν να περιμένουν πολύ καλές ειδήσεις φέτος, ενώ υπάρχουν προοπτικές να μεγαλώσει η οικογένειά τους με τη γέννηση ενός μωρού. Όσοι είστε σε μια σχέση για αρκετό καιρό, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα και να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, καθώς οι προσκλήσεις και οι έξοδοι θα είναι αυξημένες αυτή τη χρονιά.
Θα υπάρξουν αρκετοί μικροί πειρασμοί, μερικοί από τους οποίους μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες, αν και πολλές φορές θα σας δημιουργούν στρες. Οι δεσμευμένες θα πρέπει να γεφυρώσουν το κενό με τον σύντροφό τους και να εκφράζουν τα συναισθήματά τους προς αυτόν αν θέλουν να υπάρξει πρόοδος.

Χρήματα

Τα νέα είναι πολύ καλά στον οικονομικό τομέα, ειδικά μετά από μια αισθητά δύσκολη χρονιά που περάσατε. Το 2017 δοκιμαστήκατε αρκετά και τώρα μπορείτε να περιμένετε καλύτερη τύχη και ευκαιρίες για οικονομική άνοδο. Φροντίστε μόνο να μην γίνετε άπληστοι. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ για να αποφύγετε την πιθανότητα κλοπής ή διάρρηξης.
Ο ζώδιό σας φέτος θα εξετάσει νέες προοπτικές και ίσως χρειαστεί να πάρει μεγάλες αποφάσεις για τη σταδιοδρομία του. Είναι ένα ευνοϊκό έτος για να κάνετε οποιαδήποτε σημαντική επιλογή ζωής, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.
Οι Λαγοί, λόγω της περιορισμένης επικοινωνίας που έχουν με τους προϊσταμένους τους, μπορεί να αισθανθούν πίεση και κατάθλιψη. Γι’ αυτό μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις. Θα έχετε πολύ άγχος, ακόμη και όταν κάνετε καλά στην εργασία σας.
Οι επιχειρηματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια μεγάλη ανάσα, αλλά και να συμμετάσχετε σε ένα μεγάλο project.

Υγεία

Οι Λαγοί θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους το 2018. Μπορεί να προσβληθούν από κάποια οξεία νόσο ή να αισθανθούν δυσφορία γύρω από το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη. Μπορεί επίσης να τραυματιστούν από αιχμηρά μεταλλικά είδη. Υπάρχει πιθανότητα να αισθανθούν αδυναμία ή να υποφέρουν από φλεγμονές.
Αυτά τα προβλήματα μπορεί να μην έχουν σοβαρές επιπτώσεις, αλλά θα τους ενοχλούν κάθε τόσο. Οι Λαγοί θα πρέπει να κάνουν τακτικά εξετάσεις και να χαλαρώνουν με περιπάτους στη φύση, σε λίμνες και σε πάρκα για να ανανεώνουν την ενέργειά τους.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Κομφούκιος, Βασίλισσα Βικτώρια, Άλμπερτ Αϊνστάιν, Tζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, Άντυ Γουόρχολ, Μπραντ Πιτ, Τζόνι Ντεπ, Κουέντιν Ταραντίνο, Φρανκ Σινάτρα, Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λιονέλ Μέσι, Αντζελίνα Τζολί, Βασίλης Λεβέντης, Αντώνης Σαμαράς, Σταύρος Θεοδωράκης
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post