Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΤΙΓΡΗΣ

Τα έτη της Τίγρης

31 Ιαν. 1938 – 18 Φεβρ. 1939
17 Φεβρ. 1950 – 5 Φεβρ. 1951
5 Φεβρ. 1962 – 24 Ιαν. 1963
23 Ιαν. 1974 – 10 Φεβρ. 1975
9 Φεβρ. 1986 – 28 Ιαν. 1987
28 Ιαν. 1998 – 15 Φεβρ. 1999
14 Φεβρ. 2010 – 2 Φεβρ. 2011
1 Φεβρ. 2022 – 21 Ιαν. 2023
Συμβατά ζώδια: Άλογο, Σκύλος, Χοίρος
Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 4 (και οι συνδυασμοί τους)
Τυχερά χρώματα: μπλε, γκρι, πορτοκαλί, λευκό
Τυχερά λουλούδια: κίτρινο κρίνο, Κινεραρία
Μη συμβατά ζώδια: Τίγρης, Πίθηκος, Λαγός, Φίδι, Πρόβατο, Πετεινός
Η ΤΙΓΡΗΣ είναι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια το 2018, καθώς η χρονιά του Σκύλου είναι υποστηρικτική γι’ αυτήν. Όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό θα δείτε τις φιλοδοξίες σας να πραγματοποιούνται τη νέα χρονιά.
Θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με ανθρώπους υψηλού κύρους και οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για την αύξηση της ευημερίας σας. Με την έμφυτη αυτοπεποίθηση που σας διακρίνει θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σας και θα τις «αρπάξετε» αμέσως.
Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η διάσπαση της προσοχής σας κατά διαστήματα. Προσπαθήστε να μην χάνετε τον στόχο σας, εκτός κι αν πρόκειται για περιόδους χαλάρωσης και αναψυχής. Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ταξιδιών φέτος, ιδιαίτερα σε σχέση με κυβερνητικά ή διπλωματικά θέματα και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Καλοί σύμμαχοι για εσάς φέτος είναι όσοι γεννήθηκαν το έτος του Αλόγου.

Έρωτας

Οι παντρεμένοι φέτος ενδέχεται να έχετε αρκετές διαφωνίες και τσακωμούς πάνω σε οικονομικά θέματα, οπότε καλό θα ήταν να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία σας. Μην απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο και μην αγνοείτε τη μεγάλη σημασία της καθημερινής επαφής. Οι ελεύθεροι, αν θέλετε να βρείτε το ταίρι σας αυτή τη χρονιά, φροντίστε να πηγαίνετε σε περισσότερα πάρτι και κοινωνικές δραστηριότητες προκειμένου να εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας.
Οι άνδρες έχουν σχετικά καλές προοπτικές στον έρωτα, ενώ οι γυναίκες που αναπτύσσουν σχέση με κάποιον που γνωρίζουν στη δουλειά θα πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία και να δείξουν τα συναισθήματά τους.

Χρήματα

Το έτος 2018, η Τίγρη θα έχει καλή τύχη στα οικονομικά της έχοντας ένα ιδανικό και σταθερό εισόδημα από την εργασία, ενώ η τύχη στα τυχερά παιχνίδια θα είναι μέτρια. Εάν έχετε μια επιχείρηση, σκεφτείτε το πολύ καλά πριν προχωρήσετε σε μια επέκταση. Αν δεν έχετε εξετάσει πολύ καλά τις κινήσεις σας κινδυνεύετε να χάσετε χρήματα. Μείνετε μακριά από κερδοσκοπικές και επικίνδυνες επενδύσεις που συνιστώνται από φίλους.
Σε κάθε περίπτωση είναι ένα τυχερό έτος, με πολλές ευκαιρίες πλουτισμού, αλλά και πηγές συμπληρωματικού εισοδήματος που ποτέ δεν θεωρήσατε ότι μπορεί να παρουσιαστούν.

Υγεία

Οι Τίγρεις θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους το 2018. Υπάρχει πιθανότητα να αισθανθούν αδυναμία ή να υποφέρουν από φλεγμονές. Επίσης μπορεί να μην έχουν χρόνο να πάνε σε νοσοκομείο όταν αισθανθούν άρρωστοι.
Πρέπει να είναι προσεκτικοί εάν ασχολούνται με επικίνδυνα σπορ ή σκοπεύουν να κάνουν ορειβασία ή να πάρουν μέρος σε περιπετειώδεις δραστηριότητες. Η καριέρα τους θα είναι καλή το 2018, αλλά θα τους προκαλέσει πολλή κόπωση. Η πρότασή μας είναι να τρώνε θρεπτικά φαγητά, όπως ψάρια, κρέας ή θαλασσινά. Επίσης να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να κάνουν περιπάτους στη φύση, σε λίμνες και σε πάρκα για να ηρεμήσει το μυαλό και η ψυχή τους.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, Ιωσήφ Στάλιν, Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Τομ Κρουζ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Λέιντι Γκάγκα, Γιουσέιν Μπολτ, Αλέξης Τσίπρας, Μπέτυ Μπαζιάνα, Προκόπης Παυλόπουλος
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post