Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

Τα έτη του Ποντικού

24 Ιαν. 1936 – 9 Φεβρ. 1937
10 Φεβρ. 1948 – 28 Ιαν. 1949
28 Ιαν. 1960 – 14 Φεβρ. 1961
15 Φεβρ. 1972 – 2 Φεβρ. 1973
2 Φεβρ. 1984 – 19 Φεβρ. 1985
19 Φεβρ. 1996 – 6 Φεβρ. 1997
7 Φεβρ. 2008 – 25 Ιαν. 2009
25 Ιαν. 2020 – 11 Φεβρ. 2021
Συμβατά ζώδια: Δράκος, Πίθηκος, Βόδι, Χοίρος
Τυχεροί αριθμοί: 2, 3 (και οι συνδυασμοί τους 23, 32)
Τυχερά χρώματα: γαλάζιο, χρυσό, πράσινο
Λουλούδια: κρινάκια, βιολέτα
Μη συμβατά ζώδια: Λαγός, Άλογο, Φίδι, Πρόβατο, Πετεινός, Σκύλος
ΤΟ 2018 θα είναι ένα πολύ καλό έτος για εσάς. Θα σας συντροφεύει ωστόσο μια αόριστη αίσθηση δυσαρέσκειας, παρ’ όλο που τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά.
Ο Ποντικός έχει φέτος μερικά ισχυρά τυχερά άστρα να τον συντροφεύουν και μπορεί επίσης να περιμένει σοβαρές ρομαντικές ευκαιρίες να εμφανιστούν στο δρόμο του. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ορισμένα ιπτάμενα άστρα που διαταράσσουν την ενέργεια στο Βορρά και επηρεάζουν τη θέση του Αρουραίου. Ωστόσο, αυτή η δύσκολη ενέργεια μπορεί να μετατραπεί σε ισχύ και κινητήριο δύναμη αν λάβετε τις σωστές συμβουλές και καθοδήγηση.

Σχέσεις

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο ενεργείτε. Για να μπορέστε να τα βγάλετε πέρα θα πρέπει να επανεξετάσετε τις αξίες σας και τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους άλλους. Οι Ποντικοί έχουν την τάση να σχετίζονται μόνο με το δικό τους «είδος». Είναι αρκετά κλειστοί όσον αφορά τις επαφές τους με τους άλλους. Ο Σκύλος, από την άλλη μεριά, είναι πολύ ανοιχτός και ειλικρινής και φέτος θα δώσει κάποια μαθήματα στον Ποντικό για το πώς να είναι πιο απλός και ανεκτικός με τους άλλους. Καλοί σύμμαχοι για τον Ποντικό τη χρονιά αυτή είναι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στα έτη του Αλόγου και του Δράκοντα.

Έρωτας

Υπάρχει θα μπορούσαμε να πούμε μια παραπλανητική τύχη στον τομέα της αγάπης φέτος. Όσοι είστε ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε το άλλο σας μισό, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι για τα κίνητρά τους, προτού αποφασίσετε να δεσμευθείτε σε μια σχέση. Όσον αφορά τους δεσμευμένους, ο/η σύντροφός σας μπορεί να αφιερώνει πολύ χρόνο στην εργασία του και να υπάρχει κατά κάποιο τρόπο η πιθανότητα παρεμβολής τρίτων. Θα πρέπει λοιπόν να θυμάστε να επικοινωνείτε και να αφιερώνετε χρόνο στη σχέση σας για να αποφύγετε την απομάκρυνση.

Χρήματα

Μπορεί να μην πλουτίσετε, έχετε όμως την υποστήριξη ενός ευοίωνου άστρου τη χρονιά αυτή και θα απολαμβάνετε ένα σταθερό εισόδημα, κυρίως από τη δουλειά σας. Μείνετε μακριά από κερδοσκοπικές κινήσεις και τυχερά παιχνίδια, καθώς η τύχη στους τομείς αυτούς δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα. Θα έχετε άφθονες ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, αλλά πρέπει να δείξετε πρωτοβουλία για να επιτύχετε επικερδή αποτελέσματα.

Υγεία

Γενικά, οι Ποντικοί χαίρουν άκρας υγείας. Είναι δραστήριοι και γεμάτοι ενέργεια, πράγμα που τους βοηθά να διατηρούν την ζωτικότητά τους και να αποφεύγουν τις ασθένειες.
Φέτος ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή με τακτική άσκηση, αλλά και με αρκετή ανάπαυση. Οι Ποντικοί φημίζονται για τα υψηλά επίπεδα πνεύματος, κάτι που βελτιώνει θεαματικά την αποτελεσματικότητα της εργασίας. Όταν βρίσκονται σε αγχωτικές και τεταμένες καταστάσεις, καλό είναι να βγαίνουν έξω ή να πηγαίνουν μια εκδρομή για να αποβάλλουν το άγχος και την ένταση.
Στις ξηρές περιόδους του έτους, οι Ποντικοί πρέπει να δώσουν προσοχή στην πρόληψη αναπνευστικών και δερματικών προβλημάτων.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, Ευγένιος Ιονέσκο, Μάρλον Μπράντο, Λούις Άρμστρονγκ, Κάμερον Ντίαζ, Εμινέμ, Αβρίλ Λαβίν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κώστας Σημίτης, Άδωνις Γεωργιάδης
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post