Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Τα έτη του Πετεινού

26 Ιαν. 1933 – 13 Φεβρ. 1934
13 Φεβρ. 1945 – 1 Φεβρ. 1946
31 Ιαν. 1957 – 17 Φεβρ. 1958
17 Φεβρ. 1969 – 5 Φεβρ. 1970
5 Φεβρ. 1981 – 25 Φεβρ. 1982
23 Ιαν. 1993 – 10 Φεβρ. 1994
9 Φεβρ. 2005 – 28 Ιαν. 2006
28 Ιαν. 2017 – 15 Φεβρ. 2018
13 Φεβρ. 2029 – 2 Φεβρ. 2030
Συμβατά ζώδια: Φίδι, Βόδι, Δράκοντας
Τυχεροί αριθμοί: 5, 7, 8 (και οι συνδυασμοί τους)
Τυχερά χρώματα: χρυσό, καφέ και κίτρινο
Τυχερά λουλούδια: γλαδιόλα, λειρί του κόκορα
Μη συμβατά ζώδια: Πετεινός, Σκύλος
Ο ΠΕΤΕΙΝΟΣ, όπως και ο Δράκοντας, απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο να τραβάει την προσοχή. Αλλά οι άνθρωποι δεν πρόκειται να πέσουν στα πόδια σας φέτος. Στο έτος του Σκύλου, θα πρέπει να είστε πιο μετριοπαθείς και ταπεινοί. Οι προβολείς δεν πέφτουν πάνω σας πλέον και θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Είναι πιθανόν λοιπόν το 2018 να σας δυσαρεστήσει λόγω έλλειψης προσοχής και θαυμασμού στο πρόσωπό σας. Θα πρέπει να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας και να ξεπεράσετε κακές συνήθειες. Το μάθημα που παίρνετε τώρα είναι αυτό της επιμονής του ελέγχου των συναισθημάτων σας.
Αν είστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο σας και σκέφτεστε προσεκτικά τις κινήσεις σας όλα θα πάνε καλά και η ανοδική πορεία σας θα συνεχιστεί.
Είναι επίσης σημαντικό να δώσετε προσοχή στην υγεία και την ευημερία σας φέτος. Παρακολουθήστε τη διατροφή σας και φροντίστε να γυμνάζεστε τακτικά.
Το άγχος θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχική και σωματική σας υγεία, σε περίπτωση που δεν προσπαθήσετε να το διαχειριστείτε. Τα άγχη και οι δυσκολίες που συναντάτε μπορεί να εκδηλωθούν ως εξάντληση.

Έρωτας

Θα έχετε μια χρονιά γεμάτη πάθος. Ιδιαίτερα οι γυναίκες Πετεινοί. Μπορεί να ερωτευθείτε και να ζήσετε μια πραγματική ιστορία αγάπης. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να ενεργήσετε με προσοχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης. Δεν ξέρετε αν αυτός είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσάς και αν είστε πραγματικά πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Θα πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να το αντιληφθείτε.
Τα παντρεμένα ζευγάρια θα πρέπει να προστατευτούν από τις εξωσυζυγικές σχέσεις. Προσπαθήστε να μην έρχεστε πολύ κοντά με άτομα του αντίθετου φύλου για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις από τον/την σύντροφό σας. Η επικοινωνία και ο διάλογος είναι το κλειδί της αμοιβαίας κατανόησης και ευτυχισμένης συμβίωσης.

Χρήματα

Αν και υπάρχουν καλές προοπτικές καριέρας, τα οικονομικά σας θα είναι σε μέτρια κατάσταση. Καλό θα είναι να είστε πάντα έτοιμοι για απρόβλεπτες δαπάνες. Θα εξακολουθείτε να έχετε ένα σταθερό εισόδημα από την κύρια εργασία σας, αλλά η απροσδόκητη τύχη λείπει, οπότε μείνετε μακριά από τα τυχερά παιχνίδια, τις κερδοσκοπικές δραστηριότητες ή τις αστόχαστες αποφάσεις. Η ποικιλία ενδιαφερόντων θα σας ωφελήσει μέσα στο 2018 και θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες.

Υγεία

Οι Πετεινοί θα πρέπει φέτος να προσέξουν την υγεία τους και να προφυλαχθούν από τυχόν υπερκόπωση. Κόκαλα, αναπνευστικό σύστημα και στομάχι θέλουν προσοχή. Προφυλαχτείτε από κρυώματα και να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή σας καθώς κινδυνεύετε από τροφική δηλητηρίαση. Αποφύγετε τα μανιτάρια και να πλένετε καλά τις τροφές που προέρχονται από το έδαφος. Να κοιμάστε καλά και να αναζητάτε καταφύγιο σε γαλήνια μέρη που ηρεμούν και εμπνέουν.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Μεγάλη Αικατερίνη, Βενιαμίν Φραγκλίνος, Γιόχαν Στράους, Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, Πήτερ Ουστίνοφ, Γιόκο Όνο, Τζόαν Κόλλινς, Στηβ Μάρτιν, Γκλόρια Εστέφαν, Μισέλ Φάιφερ, Μέλανι Γκρίφιθ, Σταύρος Νιάρχος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κυριάκος Μητσοτάκης
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post