Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018 – Προβλέψεις ζωδίων

Κατηγορία Κινεζική αστρολογία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Από την Έλλη Άμποτ

 

ΠΙΘΗΚΟΣ

Τα έτη του Πιθήκου

6 Φεβρ. 1932 – 25 Ιαν. 1933
25 Φεβρ. 1944 – 11 Φεβρ. 1945
12 Φεβρ. 1956 – 31 Ιαν. 1957
30 Ιαν. 1968 – 16 Φεβρ. 1969
16 Φεβρ. 1980 – 4 Φεβρ. 1981
4 Φεβρ. 1992 – 22 Ιαν. 1993
22 Ιαν. 2004 – 8 Φεβρ. 2005
8 Φεβρ. 2016 – 27 Ιαν. 2017
26 Ιαν. 2028 – 12 Φεβρ. 2029
Συμβατά ζώδια: Δράκοντας, Ποντικός, Λαγός
Τυχεροί αριθμοί: 4, 9 (και οι συνδυασμοί τους)
Τυχερά χρώματα: λευκό, μπλε, χρυσό
Τυχερά λουλούδια: χρυσάνθεμο, μυρτιά
Μη συμβατά ζώδια: Πετεινός, Σκύλος
ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ είναι διασκεδαστικοί, ενθουσιώδεις και μερικές φορές άτακτοι και σκανδαλιάρηδες! Τους αρέσει να προκαλούν καταστάσεις και να δημιουργούν θέματα από το πουθενά. Ο γήινος Σκύλος όμως δεν έχει χρόνο για ανούσια παιχνίδια. Η ενέργεια του Σκύλου γενικά είναι θετική για τον Πίθηκο, αλλά δεν του αφήνει περιθώριο να κάνει τα παιχνίδια που τόσο απολαμβάνει.
Έτσι, το 2018 θα προσγειώσει όσους έχουν γεννηθεί σε χρονιά Πιθήκου και θα τους παροτρύνει να πάρουν τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά. Αυτός είναι ο χρόνος που πραγματικά πρέπει να δώσετε όλη σας την προσοχή στις ευθύνες σας και να μην παρασύρεστε από την πολυτέλεια ή τον κίνδυνο που σας ιντριγκάρει. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα και αυτό δεν θα είναι καθόλου διασκεδαστικό.
Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην υγεία σας φέτος και να φροντίσετε να ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή και τρόπο ζωής. Επίσης, φέτος υπάρχει το ενδεχόμενο αρκετών ταξιδιών.

Έρωτας

Η έλλειψη αγάπης μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αισθητή στους ελεύθερους του ζωδίου. Αν σας φαίνεται δύσκολο να βρείτε το ταίρι σας, μην αποκαρδιώνεστε. Αφήστε τη φύση να κάνει το έργο της. Όσον αφορά τα ζευγάρια, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγχετε το θυμό σας και να προσπαθείτε να κατανοείτε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποφεύγετε τους τσακωμούς που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας.          

Χρήματα

Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται δουλειά φέτος και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα έξοδά σας. Κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν στην πορεία θα πρέπει να αντιμετωπίζονται πάντα με νηφάλιο τρόπο. Αν είστε θετικοί θα μπορείτε να βρίσκετε ευκαιρίες ακόμη και μέσα στις δυσκολίες. Προσπαθήστε να αποταμιεύετε έτσι ώστε να έχετε χρήματα σε περίπτωση ανάγκης. Εάν αποκτήσετε χρήματα από απροσδόκητες πηγές, διατηρήστε χαμηλό προφίλ για να αποφύγετε να γίνετε στόχος κλοπής.
Όσον αφορά τα θέματα καριέρας, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε για να πετύχετε αυτό ζητάτε. Ο καλύτερος τομέας για να ασχοληθείτε είναι οι πωλήσεις και τα ακίνητα. Αν είστε επιχειρηματίες, μην αγωνίζεστε μόνοι σας. Σας προτείνουμε να συνεργαστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας και αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια μεγάλη ανακάλυψη.
Οι όποιες ανησυχίες φέτος μπορεί να προέλθουν από δική σας απροσεξία ή από έλλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και αυτό ισχύει για επιχειρηματικές ή επενδυτικές αποφάσεις, για γνωριμίες με νέους ανθρώπους ή ένταξη σε νέους κοινωνικούς κύκλους.

Υγεία

Οι Πίθηκοι δεν θα συναντήσουν φέτος σοβαρά προβλήματα υγείας. Κάποιες φορές μπορεί η όρεξή τους να είναι κακή, ή να έχουν μικροπροβλήματα στο ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη. Τίποτε όμως ανησυχητικό. Οι Πίθηκοι θα πρέπει να προσέξουν τα παιδιά τους, καθώς μπορεί να νιώθουν αναστατωμένα ή να μην μεγαλώνουν καλά.

Το βιογράφημα του 2018

Αντιπροσωπευτικοί τύποι

Ιούλιος Καίσαρας, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Λόρδος Βύρων, Κάρολος Ντίκενς, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Γκίλιαν Άντερσον, Γουίλ Σμιθ, Τζένιφερ Άνιστον, Τομ Χανκς, Πατρίσια Αρκέτ, Μάικλ Ντάγκλας, Κάιλι Μινόγκ, Κώστας Καραμανλής, Ανδρέας Λοβέρδος
ν

< Επιστροφή

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Translate this post