10 τρόποι για να τον κάνεις να σε προσέξει

Κατηγορία MAGAZINE, Σχέσεις & Σεξ

ΣΧΕΣΕΙΣ

Posted by Youmagazine Staff

 

Αυτές οι δέκα τεχνικές θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στο στόχο σου και θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις το πρόσωπο που επιθυμείς.


ν

ΕΔΩ και αρκετό καιρό σου αρέσει κάποιος, του ρίχνεις συνέχεια κλεφτές ματιές και καταστρώνεις στο μυαλό σου σχέδια για να τον κερδίσεις. Αν οι προσπάθειές σου έως τώρα έχουν πέσει στο κενό, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις μερικές τεχνικές που θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στο στόχο.
Δεν υπάρχει πιο συναρπαστικό συναίσθημα από αυτό του έρωτα. Η υλοποίησή του όμως συναντά κάποιες φορές πολλές δυσκολίες. Όμως δεν πρέπει κανείς να απελπίζεται. Για να κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου να σε προσέξει και να ξεχάσει όλα τα άλλα εκτός από σένα, χωρίς όμως να φαίνεσαι απελπισμένη, ακολούθησε απλά τις παρακάτω 10 τεχνικές.
ν

1. Δείξε το ενδιαφέρον σου με ένα χαμόγελο

Ένα χαμόγελο μπορεί να κάνει θαύματα! Είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη προσέγγιση και ο πιο όμορφος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή του. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζεστε, δεν μπορεί παρά να ανταποκριθεί στη ζεστασιά που θα αναπτυχθεί μεταξύ σας. Διατήρησε επαφή με τα μάτια και άφησε να απλωθεί στο πρόσωπό σου ένα χαμόγελο, που δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση και δεν φοβάσαι να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Αυτό θα κάνει τον άλλον να αισθανθεί ξεχωριστά και θα τον κολακεύσει.
ν

2. Ξύπνησέ του την περιέργεια

Από τη στιγμή που έχεις κάνει επαφή, το επόμενο βήμα είναι να τον κάνεις να ενδιαφερθεί για σένα. Οι ειδικοί, δανειζόμενοι από τις τεχνικές του μάρκετινγκ, υποστηρίζουν ότι μπορείς να μπεις μέσα στο μυαλό του μιμούμενη τις ενέργειές του. Στόχος είναι να αισθάνεται άνετα με την παρουσία σου. Για παράδειγμα, αν πιάσει το ποτό του, κάνε την ίδια κίνηση ή αν πέσει ο αναπτήρας του, ρίξε το χαρτομάντιλό σου στο πάτωμα. Αυτό θα τον κάνει να θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου.
ν

3. Κάνε αισθητή την παρουσία σου

Διατήρησε το ενδιαφέρον του με το να είσαι πάντα στο οπτικό του πεδίο. «Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται» λέει η παροιμία. Αν είσαι πάντα κάπου κοντά του θα τον βοηθήσεις να σε πλησιάσει. Βέβαια, δεν πρέπει να δείχνεις φανερά διαθέσιμη. Το μυστικό εδώ είναι να είστε μεν κοντά, αλλά να μην του δίνεις πολύ προσοχή. Αυτό θα τον κάνει να αισθανθεί περιέργεια και θα δημιουργήσει μια υγιή ισορροπία ανάμεσά σας.
ν

4. Να είσαι καλή ακροάτρια

Εάν έχετε φτάσει στο στάδιο όπου συζητάτε, δώσε προσοχή σ’ αυτά που λέει. Αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να τον γνωρίσεις καλύτερα και να αποφασίσεις αν πραγματικά τον θέλεις. Αν δεν σ” ενδιαφέρουν αυτά που λέει, είναι καλύτερα να μην υποκριθείς. Αν όμως έχετε καλή επικοινωνία, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική ένδειξη για τη συνέχεια της ιστορίας σας. Επίσης να χρησιμοποιείς το όνομά του όσο πιο συχνά γίνεται. Σε όλους αρέσει να ακούν το όνομά τους.
ν

5. Κέρδισέ τον με το χιούμορ σου

Το χιούμορ θα σε κάνει πολύ ελκυστική, καθώς δείχνει ευφυΐα. Επίσης ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και σε απαλλάσσει απ” όλα τα κλισέ που λέμε συνήθως όταν συστήνουμε τον εαυτό μας ή όταν συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά. Και τίποτα δεν σε εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις το χιούμορ για να φλερτάρεις. Οι ειδικοί, παρ’ όλα αυτά, συμβουλεύουν να μην το παρακάνουμε. Είναι καλό να έρθει αυθόρμητα.
ν


ν

6. Ανάλαφρη ατμόσφαιρα

Κάλεσέ τον να βγείτε έξω με φίλους. Διατήρησε μια ανάλαφρη ατμόσφαιρα, γιατί διαφορετικά μπορεί να το πάρει πάνω του. Είναι καλύτερα λοιπόν στην αρχή να βγαίνετε μαζί με άλλους. Έτσι θα χτίσετε τη σχέση σας σταδιακά και θα έρεθετε πιο κοντά, χωρίς να φανεί ότι τον θέλεις απελπισμένα. Κατά διαστήματα μπορείς να κάνεις κάποιες ερωτικές νύξεις, δείχνοντας το ενδιαφέρον σου.
ν

7. Διατήρησε την ανεξαρτησία σου

Μην προσπαθείς να περνάς όλο το χρόνο σου μαζί του. Άφησέ τον να έχει άλλα ενδιαφέροντα και διατήρησε και εσύ τα δικά σου. Αν κάνεις το λάθος να τρέχεις ξωπίσω του ή να περιμένεις να σου τηλεφωνήσει και να σου πει πρώτα εκείνος τα σχέδιά του για να κανονίσεις τα δικά σου, τότε σίγουρα έχεις χάσει το παιχνίδι προτού καν ξεκινήσει. Θα θεωρήσει ότι δεν έχεις τίποτα σημαντικό να κάνεις πέρα από το να ασχολείσαι μαζί του και ότι στην ουσία δεν έχεις προσωπική ζωή. Θα σε εκτιμήσει περισσότερο αν καταλάβει ότι είσαι ανεξάρτητος τύπος.
ν

8. Να είσαι ειλικρινής

Μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, μόνο και μόνο για να τον εντυπωσιάσεις. Δείξε του τα δυνατά σου σημεία και άφησέ τον να σε ανακαλύψει από μόνος του. Μετά από ένα διάστημα που βγαίνετε μαζί, μπορείς να του αποκαλύψεις πώς αισθάνεσαι, απλά και κατανοητά. Μην φοβηθείς την απόρριψη. Σε όλους αρέσει η ειλικρίνεια και είναι βέβαιο ότι θα νιώσει κολακευμένος. Αν αντιδράσει απότομα, απλά θεώρησέ τον σαν χάσιμο χρόνου και μην ασχοληθείς ξανά μαζί του.
ν

9. Τα ετερώνυμα έλκονται

Για να τραβήξεις την προσοχή του, αλλά και για να κάνεις το χρόνο που περνάτε μαζί πιο ενδιαφέροντα μην διστάσεις να του πας κόντρα. Μάθε τις απόψεις του για ένα θέμα και φέρε τα δικά σου επιχειρήματα υποστηρίζοντας ακριβώς το αντίθετο. Αυτό θα του προκαλέσει την περιέργεια για το άτομό σου και θα κάνει φυσικά τη συζήτηση σπινθηροβόλα!
ν

10. Κάνε τη φαντασία του να δουλέψει

Το αποκαλυπτικό ντύσιμο σίγουρα θα του τραβήξει την προσοχή με τον γνωστό, αποδεδειγμένο τρόπο. Είναι όμως αυτό το αποτέλεσμα που θέλεις; Αν ντυθείς προκλητικά, το πιθανότερο είναι να καταλήξετε στο κρεβάτι. Αν σε ενδιαφέρει όμως κάτι πιο ουσιαστικό, δείξε του τα άλλα προτερήματα που διαθέτεις και κάνε τον να σε φαντασιώνεται. Μπορείς να ντυθείς προκλητικά, χωρίς να τα δείχνεις όλα, διατηρώντας το μυστήριο και ξυπνώντας έτσι τον «κυνηγό» μέσα του.
ν

 


Translate this post