Το γιγαντιαίο θαλάσσιο τέρας της Ινδονησίας (βίντεο)

Κατηγορία NEWS, Κρυπτοζωολογία

ΚΡΥΠΤΟΖΩΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff  | Ενημ. 18/5/2017

 

Ένα γιγαντιαίο άγνωστο θαλάσσιο πλάσμα ξεβράστηκε σε απομακρυσμένη παραλία στο νησί Σέραμ της Ινδονησίας.

Τα απομεινάρια αυτού του γιγαντιαίου άγνωστου θαλάσσιου πλάσματος έχουν προβληματίσει τους ντόπιους. Πηγή: YouTube / Patasiwa Kumbang
ν
ΕΝΑ γιγαντιαίο θαλάσσιο πλάσμα, σαν να ξεβράστηκε από κάποια αρρωστημένη φαντασία ή από ταινία τρόμου, βρέθηκε σε κατάσταση σήψης σε απομακρυσμένη παραλία στην Ινδονησία, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι είναι.
Το πλάσμα, που μοιάζει περισσότερο με γιγαντιαίο blob, έχει μήκος 15 μέτρα και ανακαλύφθηκε από έναν ντόπιο ψαρά στο νησί Σέρμα στην επαρχία Maluku της Ινδονησίας. Στην αρχή ο έκπληκτος άνθρωπος νόμισε πως ήταν το κουφάρι κάποιου σκάφους.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το πλάσμα είναι νεκρό εδώ και τουλάχιστον τρεις ημέρες.
ν
Τα σάπια υπολείμματα του μυστηριώδους θαλάσσιου πλάσματος έχουν ξεπλυθεί στην απομακρυσμένη ινδονησιακή παραλία. Πηγή: YouTube / Patasiwa Kumbang
ν
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Jakarta Globe, το άμορφο πτώμα ανακάλυψε ο 37χρονος Asrul Tuanakota στην βόρεια ακτή του νησιού Σέραμ, ο οποίος πιστεύει ότι είναι κάποιο είδος γιγάντιου καλαμαριού ή τα λείψανα φάλαινας..
Από τότε, οι κάτοικοι συρρέουν στην παραλία Hulung για να δουν και να φωτογραφήσουν τη φουσκωμένη και αποχρωματισμένη μάζα του άγνωστου πλάσματος.
Νωρίτερα φέτος, ένα μυστηριώδες τριχωτό θαλάσσιο τέρας βρέθηκε σε μια παραλία των Φιλιππίνων.
Στην αρχή οι κάτοικοι της περιοχής νόμισαν ότι το πλάσμα των δύο τόνων ανήκε στο σπάνιο και άγνωστο είδος Ντιγκόνγκ.
Το Ντιγκόνγκ ή Ντουγκόνγκ είναι θαλάσσιο μεγαλόσωμο θηλαστικό ζώο, που ανήκει στην τάξη των σειρήνων, ή σειρηνοειδών, και ο μόνος επιζών αντιπρόσωπος της οικογένειας των ντιγκονγκιδών.
Αργότερα πάντως το πλάσμα, που θεωρήθηκε αρχικά ότι ήταν ένα γιγαντιαίο καλαμάρι, αναγνωρίστηκε ως φάλαινα, που είχε αυτή την παράξενη εμφάνιση λόγω αποσύνθεσης.
ν

Giant MYSTERY sea creature washes up on beach, Indonesia

ν

ν

 


Translate this post