Αριθμολογία – Ο προσωπικός σας αριθμός για το 2017

Κατηγορία ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Το 2017 είναι αριθμολογικά ο αριθμός 1 και σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου εννέα ετών. Βρείτε τον προσωπικό σας αριθμό και ανακαλύψτε τι κρύβει για εσάς το νέο έτος.


ν

ΟΠΩΣ έλεγε ο Πυθαγόρας, ο θεμελιωτής των μαθηματικών, «τα πάντα είναι αριθμοί». Από τη σκοπιά αυτή, τόσο η καλοτυχία όσο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, σχετίζονται με τον προσωπικό μας αριθμό. Στο άρθρο που ακολουθεί, σας δίνουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τον προσωπικό σας αριθμό για το έτος που διανύουμε και τις ευκαιρίες ή τις προκλήσεις που κρύβει.
Το 2017 είναι το ιδανικό έτος για να κάνει κάποιος μια νέα αρχή, να θέσει στόχους και νέες κατευθυντήριες γραμμές και να κάνει διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το παρελθόν. Είναι η στιγμή να αγκαλιάσουμε το καινούριο και να τελειώνουμε επιτέλους με τις παλιές, ξεπερασμένες πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές που μας κρατούσαν αιχμάλωτους στο χθες.
Το τρέχον έτος μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε τη ζωή με νέο μάτι και αισιοδοξία. Μας ενθαρρύνει να ξεκινήσουμε νέα πράγματα, να ασχοληθούμε με έναν καινούριο τομέα ή με ένα νέο χόμπι, αλλά και να ανακαλύψουμε νέες δεξιότητες στον εαυτό μας που έως τώρα τις αγνοούσαμε.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι ή να πειραματιστείτε, το 2017 είναι η ιδανική χρονιά. Είναι επίσης η κατάλληλη περίοδος για να θεμελιώσετε κάποιο μεγαλεπήβολο σχέδιό σας και να βάλετε τις βάσεις γι’ αυτό που πάντα ονειρευόσασταν να χτίσετε.
ν

O προσωπικός αριθμός

Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός προκύπτει από το άθροισμα του αριθμού του Παγκόσμιου Έτους και της ημερομηνίας που γεννηθήκατε.
Το Παγκόσμιο Έτος (το οποίο επηρεάζει ολόκληρη την ανθρωπότητα) το βρίσκουμε αθροίζοντας τα ψηφία του τρέχοντος έτους και ανάγοντας το άθροισμα σε μονοψήφιο αριθμό. Έτσι, το 2017, αναλύεται ως εξής: 2 + 1 + 7 = 10 ή 1.
Το προσωπικό έτος προκύπτει από το άθροισμα του αριθμού του Παγκοσμίου Έτους, δηλαδή το 1, και της ημερομηνίας που γεννηθήκατε.
Έστω ότι γεννηθήκατε στις 29 Δεκεμβρίου. Προσθέτουμε και εδώ τους αριθμούς μέχρι να καταλήξουμε σε έναν μονοψήφιο αριθμό.
Το 12 (ο μήνας) γίνεται: 1 + 2 = 3
Το 29 (η ημέρα) γίνεται: 2 + 9 = 11 και 1 + 1 = 2
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους δύο αριθμούς: 3 + 2 = 5
Τέλος, προσθέτουμε σε αυτόν τον αριθμό το 1 (καθώς το 2017 μας δίνει τον αριθμό 1) και έχουμε: 5 + 1 = 6
(Αν ο αριθμός είναι διψήφιος, προσθέτουμε πάλι έως να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό).
Στο παράδειγμά μας, ο ετήσιος προσωπικός αριθμός είναι το 6.
(Όπως παρατηρήσατε, δεν υπολογίζουμε καθόλου το έτος της γέννησης).
Με δυο λόγια, για το 2017 προσθέτουμε το 1 στη μέρα και στο μήνα που γεννηθήκαμε.
ν

Τι αποκαλύπτει ο προσωπικός σας αριθμός για το 2017

 

Προσωπικός αριθμός έτους 1

Για εσάς που έχετε προσωπικό αριθμό έτους 1, το 2017 είναι η χρονιά σας – τουλάχιστον όσον αφορά τα νέα ξεκινήματα. Σε όποιον τομέα επιχειρήσετε να κάνετε μια νέα αρχή (αισθηματικό, οικονομικό, επιχειρηματικό, οικογενειακό κτλ.) θα έχετε καλοτυχία και ενίσχυση των προσπαθειών σας. Μιλώντας γενικά, καλείστε να ανακαλύψετε εκ νέου τη ζωή, ιδιαίτερα αν τα προηγούμενα χρόνια ήταν στείρα ή άτυχα. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά, να ταξιδέψετε, να μετακομίσετε ή να κάνετε αυτό το νέο και συναρπαστικό που πάντα ονειρευόσασταν να κάνετε πράξη.
Επίσης το 2017 αναμένεται να είναι για εσάς έτος αυτογνωσίας. Μπορείτε να καταδυθείτε στα μύχια του εαυτού σας και να ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε και ποιος είναι ο σκοπός σας σε αυτή τη ζωή.
Κάθε νέο ξεκίνημα έχει δυσκολίες και παίρνει καιρό μέχρι να το συνηθίσει κανείς, αλλά ξέρετε ότι είστε στην αρχή του ταξιδιού σας. Θα σας παρουσιαστούν πάρα πολλές ευκαιρίες, γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε προτάσεις για να δεχτείτε όλη την ευλογία που επιφυλάσσει για εσάς αυτή η χρονιά.
H δυναμική παρουσία σας θα γίνεται άξια προσοχής, σχεδόν σε όλα τα επίπεδα των συναλλαγών σας. Γιατί, πραγματικά, όντας περισσότερο δυναμικοί, αποφασιστικοί, δημιουργικοί και εφευρετικοί από κάθε άλλη φορά, θα μπορείτε να ανοίγετε τους δρόμους προς τις κατευθύνσεις που πιστεύετε ότι θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

Προσωπικός αριθμός έτους 2

Μετά από την υπερένταση της προηγούμενης χρονιάς, ήρθε ο καιρός, τώρα που ζείτε το προσωπικό έτος 2, όχι να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, αλλά να σκεφτείτε να βάλετε μερικά γερά θεμέλια για το αύριο. Ανταμείβοντας τους κόπους που καταβάλατε, η ζωή πρόκειται να σας ανοίξει πολλές πόρτες.
Το 2017 πρόκειται να είναι ένα έτος αφθονίας, όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ό,τι έχετε πετύχει μέχρι τώρα θα ενισχυθεί. Αυτό σας επιτρέπει να άρετε κάθε ανασφάλεια και αμφιβολία, δημιουργώντας ένα θετικό εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον.
Επίσης θα μπορέσετε να θέσετε όρια στις επιδράσεις των άλλων πάνω σας και να απαλλαγείτε από το περιττό άγχος και την ακαταστασία στη ζωή σας. Πατώντας γερά στα πόδια σας, θα μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα που πραγματικά πιστεύετε.
Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο η συνεχής συναισθηματική αλλαγή, στην οποία βρίσκεστε, να έχει αντίκτυπο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας ζητήματα, σε περιόδους που νιώθετε ότι ο συναισθηματικός σας δείκτης είναι πεσμένος, αποφύγετε οικονομικές διαπραγματεύσεις, έστω κι αν οι προτάσεις που σας γίνονται, είναι ιδιαίτερα δελεαστικές. Ευκαιρίες θα έχετε όλη τη χρονιά. Το μυστικό όμως της επιτυχίας κρύβεται στην εξονυχιστική έρευνα που πρέπει να κάνετε για κάθε ζήτημα που σας ενδιαφέρει.

 

Προσωπικός αριθμός έτους 3

Αυτό είναι το έτος της προσωπικής σας έκφρασης. Έχει έρθει η ώρα να εκφράσετε τον εαυτό σας αληθινά και αυθεντικά. Η ώρα να σηκωθείτε και να δείξετε πώς αισθάνεστε πραγματικά, αλλά και να μάθετε πώς να υποστηρίζετε τον εαυτό σας με έναν συνειδητό τρόπο.
Το 2017 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά με απεριόριστες ευκαιρίες να φανείτε και να ακουστείτε στον κοινωνικό σας κύκλο ή σε έναν ευρύτερο, ανάλογα με τη θέση σας. Ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές θα είναι όλες οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, αφού η ενεργός συμμετοχή σας σε κάθε τομέα της κοινωνικής ζωής θεωρείται γεγονός. Το πλεονέκτημα είναι ότι εκτός από τις γνώσεις που θα αποκτήσετε, παράλληλα θα αξιοποιήσετε και τα δημιουργικά σας ταλέντα.
Πράγματι, το 2017 είναι η χρονιά που θα διευκολύνει να εκδηλωθεί η άλλη πλευρά του εαυτού σας. Εκείνη που δείχνει τα ταλέντα και την ομορφιά της ψυχής σας. Η συγγραφή, η δημοσιογραφία και το τραγούδι είναι οι τομείς στους οποίους μπορείτε να διαπρέψετε ανάλογα με την κλίση σας, και οι πρακτικές που θα τροφοδοτήσουν τη δημιουργική σας φωτιά.

 

Προσωπικός αριθμός έτους 4

Η οικογένεια θα είναι για εσάς το κύριο θέμα αυτού του έτους. Ίσως χρειαστεί να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, ίσως τα συναισθήματά σας σχετικά με τον οικογενειακό βίο να αλλάξουν. Σε κάθε περίπτωση, ο τομέας της οικογένειας επιζητά την προσοχή σας. Ετοιμαστείτε για αναθεωρήσεις σχέσεων και καταστάσεων.
Το έτος με αριθμό 4 θεωρείται μια από τις σκληρότερες χρονιές, αφού τις περισσότερες φορές εκδηλώνονται ασυνήθιστα και αρκετά έντονα προβλήματα, τα οποία όχι μόνο δεν μπορείτε να αγνοήσετε, αλλά αντίθετα, συμμετέχετε σε αυτά με αρκετή θλίψη και άγχος. Μια αρρώστια, ένα διαζύγιο, ένας χωρισμός μετά από μια παρεξήγηση είναι πολύ πιθανό να συμβούν. Επίσης, μια μετακόμιση, συζητήσεις για περιουσιακές διαφορές ή διάφορες ζημιές που πρέπει να επιδιορθωθούν, σας κρατούν σε μια συνεχή ένταση. Στην πραγματικότητα, όμως ότι συμβαίνει είναι η απόρροια καταστάσεων που είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα τα προηγούμενα χρόνια.
Είναι σημαντικό να περιβάλλετε την οικογένειά σας με αγάπη και θετικές σκέψεις, κάνοντας το σπίτι όαση ηρεμίας και χαλάρωσης, μέρος όπου θα περνάτε ευχάριστες ώρες, αλλάζοντας εν ανάγκη τον διάκοσμο ώστε να αντικατοπτρίζει την εσωτερική σας διάθεση.

 

Προσωπικός αριθμός έτους 5

Φέτος πρόκειται να γεμίσετε με δημιουργική ενέργεια και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά από τα όνειρα και τους στόχους σας να υλοποιούνται. Επειδή όμως πρόκειται για χρονιά ανακατατάξεων, ισχύει και το αντίθετο. Τα όνειρά σας να διαλυθούν, καθώς απροσδόκητα γεγονότα διαφοροποιούν ή ανατρέπουν το μέχρι τώρα σύστημα ζωής που ακολουθούσατε.
Το μυστικό είναι να μην παρασυρθείτε από τη ροή των γεγονότων. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δύναμη του χαρακτήρα σας, από την ευελιξία και την ευστροφία που θα επιδείξετε. Μείνετε σταθεροί, γιατί με την πρώτη κιόλας μεταβολή θα ακολουθήσει μια σειρά μεταβολών, τις οποίες, τις περισσότερες φορές, δεν μπορείτε ούτε να προβλέψετε ούτε και να τις παρακολουθήσετε, εξαιτίας της ταχύτητας με την οποία θα διαδέχονται η μια την άλλη.
Εάν είστε άγαμοι, αυτή είναι η τυχερή σας χρονιά, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ο έρωτας, η διασκέδαση και το πλέξιμο ενός ειδυλλίου! Κυκλοφορήστε και διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, επειδή είναι πιθανό να συναντήσετε το άτομο στο οποίο θα ανοίξετε την καρδιά σας.

 

Προσωπικός αριθμός έτους 6

Το 2017 σχετίζεται με την υγεία και την ευεξία σας. Αν έχετε παραμελήσει το σώμα ή τη διατροφή σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση και να ενδιαφερθείτε για την φυσική σας κατάσταση. Βρείτε χρόνο να ασκηθείτε, γιατί με την άσκηση δείχνουμε ότι αγαπάμε τον εαυτό μας και τον βάζουμε πριν από τους άλλους.
Αυτή τη χρονιά θα χρειαστεί να μάθετε να βάζετε υγιή όρια και να μάθετε να λέτε όχι σε πράγματα που στραγγίζουν την ενέργειά σας. Μια νέα δίαιτα που θα εκφράζει τον ψυχικό σας κόσμο, θα είναι επωφελής για εσάς αυτό το έτος. Πρωταρχικό μέλημά σας, λοιπόν, αυτή τη χρονιά είναι η προστασία και περιποίηση του σώματός σας, του μυαλού και της ενέργειάς σας.
Είναι η χρονιά στην οποία θα δείτε να αναγνωρίζονται οι κόποι σας, ίσως μέσα από μια προαγωγή ή μια οικονομική ενίσχυση. Αν μάλιστα η δουλειά σας είναι τέτοια που έρχεστε σε επαφή με το κοινό, θα δείτε να αυξάνεται η δημοτικότητά σας όλο και περισσότερο και πολύ πιθανότατα θα σας γίνουν δελεαστικές προτάσεις.
Ένα ακόμη θετικό της χρονιάς αυτής είναι ότι οι συμφωνίες, οι υποσχέσεις και οι δουλειές που θα κλείνονται θα έχουν μονιμότητα και διάρκεια.

 

Προσωπικός αριθμός έτους 7

Το 2017 θα είναι ένα δυναμικό έτος, που σημαίνει ότι είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας. Ίσως παντρευτείτε, αλλάξετε σπίτι, αρχίσετε μια νέα δουλειά, ή απλά αποφασίσετε να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας, με τον τρόπο που εσείς θεωρείτε ότι είναι σωστός για εσάς.
Η χρονιά αυτή ευνοεί την πνευματική ανάπτυξη και την συνειδησιακή αφύπνιση. Αν νιώθετε ότι έχετε παραμελήσει την πνευματική πλευρά του εαυτού σας, ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη θεραπεία, την ενέργεια ή τη μεταφυσική, αυτή είναι η τέλεια χρονιά για να ξεκινήσετε.
Αυτή άλλωστε είναι η χρονιά της «σιωπής». Λιγότερο δραστήριοι και κοινωνικοί, από κάθε άλλη φορά, θα αποζητάτε την ηρεμία, αποτραβηγμένοι από τα κοινά και τις κοσμικότητες, ζώντας στον δικό σας εσωτερικό κόσμο. Θα ανιχνεύετε το παρελθόν, ζώντας το παρόν και κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Μέσα όμως από το χώρο των σκιών και της περισυλλογής, ασυνείδητα, μέρα με τη μέρα, θα ανακαλύπτετε έκπληκτοι τις άγνωστες πτυχές της ψυχής και του χαρακτήρα σας.
Μην παραμελήσετε ωστόσο την κοινωνική σας ζωή. Οι νέες γνωριμίες και η δικτύωση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρας σας.

 

Προσωπικός αριθμός έτους 8

Αυτό είναι για εσάς το έτος της μεταμόρφωσης. Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να αλλάξετε και να ανακαλύψετε εκ νέου τον εαυτό σας από τα μέσα προς τα έξω. Έτσι, θα απαλλαγείτε από παλιά συναισθήματα που σας βαραίνουν και πρέπει να καθαριστούν. Μπορεί πάλι να νιώσετε την ανάγκη να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο ή να δείτε τη ζωή σας μέσα από έναν διαφορετικό φακό.
Μέσα από αυτή τη μετασχηματιστική διαδικασία, η ενέργεια σας θα γίνει εξαιρετικά μαγνητική και ευαίσθητη. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε τις ενέργειες των άλλων γύρω σας, αλλά και την ικανότητα να τις χειριστείτε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, το να μπορέσετε δηλαδή να μάθετε πώς να δαμάζετε την ενέργεια τη δική σας και των ατόμων γύρω από εσάς.
Η χρονιά αυτή θα σας επιτρέψει –αν φυσικά το επιδιώξετε– να εισέλθετε σε κύκλους οικονομικούς, επιχειρηματικούς, ακόμη και πολιτικούς. Έτσι, θα μπορέσετε να αναγνωριστείτε κοινωνικά, να επικρατήσετε επαγγελματικά και να επεκταθείτε οικονομικά. Θα πρέπει όμως η συμπεριφορά σας και η εμφάνισή σας να δίνουν την εντύπωση ανθρώπου που έχει οικονομική άνεση.

 

Προσωπικός αριθμός έτους 9

Αν και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για νέα πράγματα και νέα ξεκινήματα, το 2017 είναι η χρονιά που θα πρέπει να απαλλαγείτε από καθετί παλιό, κάνοντας χώρο για το καινούριο. Το ανοιχτό μυαλό θα σας βοηθήσει να διακρίνετε τι πρέπει να φύγει και τι πρέπει να μείνει, προκειμένου να φτάσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας.
Στη χρονιά 9 συνήθως αποξενώνεστε από ανθρώπους και καταστάσεις που στάθηκαν εμπόδιο στην εξέλιξή σας και περιόριζαν την ελευθερία σας. Είναι το έτος που σας καλεί, μέσα από διάφορα γεγονότα, να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν και να ξεκαθαρίσετε όλες τις εκκρεμότητες, οριοθετώντας μια νέα τάξη πραγμάτων.
Χρειάζεται όμως να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και με τον εαυτό σας. Δείτε σε ποιους τομείς της ζωής σας αδυνατείτε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας και ερευνήστε μήπως εσείς οι ίδιοι προκαλείτε, ασυνείδητα, τις κακοτυχίες. Ίσως κάποιες φοβίες ή ανομολόγητες επιθυμίες να είναι τελικά αυτές που μπαίνουν τροχοπέδη στη ζωή σας. Σας περιμένει πολλή δουλειά, όμως θα βγείτε κερδισμένοι και η εμπειρία που θα αποκτήσετε θα σας βοηθήσει να στραφείτε σε μεγαλύτερα, πιο φωτεινά και καλύτερα πράγματα.

 


Translate this post