Μετεωρίτης ενδέχεται να χτυπήσει τη Γη τον Φεβρουάριο

Κατηγορία NEWS, Διάστημα

ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Posted by Youmagazine Staff

 

Είναι πιθανό ένα θραύσμα από τον πλανήτη Νιμπίρου να πλήξει τη Γη τον Φεβρουάριο, λέει Ρώσος αστρονόμος. Δείτε το βίντεο.

Η NASA επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι ο μυστηριώδης μετεωρίτης 2016 WF9 πλησιάζει τη Γη και ότι τον επόμενο μήνα θα διασταυρωθεί με την τροχιά του πλανήτη μας. Image: Supplied
ν

Ο ΡΩΣΟΣ αστρονόμος δρ. Ντεγιομίν Νταμίρ Ζαχάροβιτς (Dyomin Damir Zakharovich) ισχυρίζεται ότι ο μυστηριώδης τεράστιος βράχος 2016 WF9, ο οποίος έγινε αντιληπτός από τα γήινα παρατηρητήρια τον Νοέμβριο του 2016, είναι πιθανό να συγκρουστεί με τη Γη.
Αυτή τη στιγμή ο 2016 WF9 βρίσκεται στο μέσον της εννιάχρονης τροχιάς του ανάμεσα στον Δία και τη Γη, την οποία θα πλησιάσει στις 25 Φεβρουαρίου 2017, περνώντας σε απόσταση 32 εκατομμυρίων μιλίων (51 εκατομμύρια χιλιόμετρα) από τον πλανήτη μας, σύμφωνα με τη NASA.
Αν και η απόσταση αυτή φαίνεται ασφαλής, ο δρ. Ζαχάροβιτς κατηγόρησε την αμερικανική υπηρεσία διαστήματος ότι συγκαλύπτει την αλήθεια. Σύμφωνα με τον Ρώσο αστρονόμο, ο 2016 WF9 είναι ένας βράχος που αποσπάστηκε από τον μυθικό πλανήτη Νιμπίρου, ή πλανήτη-Χ, την ύπαρξη του οποίου είχε προβλέψει ο Αμερικανός αστρονόμος Πέρσιβαλ Λόουελ στις αρχές του 20ού αιώνα για να εξηγήσει τις παράξενες τροχιές που έχουν οι πλανήτες στα άκρα του ηλιακού συστήματος, όπως ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας.
Η τροχιά των δύο πλανητών εμφανίζει διαταραχές που εξηγούνται μόνο με την ύπαρξη κάποιου άλλου μεγάλου πλανήτη στα εξωτερικά όρια του ηλιακού συστήματος.
ν

Καλλιτεχνική απεικόνιση του μετεωρίτη 2016 WF9. Ο μετεωρίτης έχει διαστάσεις 500×1.000 μέτρα και η φύση του είναι κάτι μεταξύ μετεωρίτη και κομήτη. Photo: NASA/JPL-Caltech. Πηγή: Supplied
ν

Η πλησιέστερη προσέγγιση του 2016 WF9 στη Γη στις 25 Φεβρουαρίου 2017 σύμφωνα με τη NASA. Οι αποστάσεις είναι σε αστρονομικές μονάδες ή AU. (1 αστρονομική μονάδα ισούται με 149.597.871 χιλιόμετρα). Image: Supplied
ν

Ο Ρώσος αστρονόμος θεωρεί ότι το μυστηριώδες μετέωρο που εμφανίστηκε από το πουθενά, υα μπορούσε να ισοπεδώσει μια μεγάλη πόλη, αν πέσει στη γη, ή να δημιουργήσει ένα βιβλικών διαστάσεων τσουνάμι, αν πέσει στη θάλασσα.
«Η NASA ψεύδεται. Δεν δέχομαι ότι δεν γνωρίζει την αλήθεια. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και τα έχουν μελετήσει», λέει ο δρ. Ζαχάροβιτς.
«Το αντικείμενο που αποκαλούν WF9 άφησε το σύστημα Νιμπίρου τον Οκτώβριο του 2016, όταν ο Νιμπίρου ξεκίνησε μια αριστερόστροφη περιστροφή γύρω από τον ήλιο. Από τότε η NASA γνωρίζει ότι ενδέχεται να συγκρουστεί με τη Γη. Αλλά επέλεξε να κρύψει την αλήθεια».
ν

Ο δρ. Ζαχάροβιτς ισχυρίζεται ότι οι επιπτώσεις από το πέρασμα του αστεροειδή μπορεί να είναι μεγάλες, όπως η δημιουργία ενός κατακλυσμικού τσουνάμι. Image: Supplied
ν

Ο πολυσυζητημένος Νιμπίρου είναι ένας υποθετικός πλανήτης που έχει συνδεθεί με την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.
Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από τα βιβλία του Ζαχαρία Σίτσιν, του Ρωσο-Αμερικανού συγγραφέα ο οποίος μέσω των βιβλίων του προέβαλε τη θεωρία των λεγόμενων «αρχαίων αστροναυτών».
Κατά τον Σίτσιν υπάρχει ένας υποθετικός πλανήτης στο ηλιακό σύστημα, ο οποίος ονομάζεται Νιμπίρου (πλανήτης της διασταυρώσεως) από τον οποίο ήρθαν στη Γη πριν από αρκετά χρόνια (450.000 κατά τον ίδιο) οι θεοί των Σουμερίων, οι Αννουνάκι (σουμεριακά κείμενα) ή Νεφιλίμ (κατά τη Βίβλο). Ισχυρίζεται ότι οι θεοί από τον Νιμπίρου μετέτρεψαν γενετικά το ανθρώπινο είδος σε Homo Sapiens για να το χρησιμοποιήσουν ως δούλους με διασταύρωση εξωγήινων γενιών ή γόνων με τον Homo Erectus. Υποστηρίζει ότι αυτά αναφέρουν οι περίφημες στήλες της Μεσοποταμίας των Σουμερίων. Οι απόψεις του έγιναν γνωστές μέσω της σειράς βιβλίων του με τίτλο Τα Χρονικά της Γης.

ν

ν
ν


Translate this post